Sep-Oct 2010 - Hai Zoze,Ramo,Alecsa!(182)
Raspunsuri - Pagina 14
nastasie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Salutici burtici! Am lipsit oleaca din motive de spital si de bebeu! In primul rand felicitari tuturor fetelor care si-au scos comorile la lumina zilei! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de piticanii! ![]() ![]() ![]() Pt listuta, bebe Toma s-a nascut pe 30.09 ora 9:15, a avut 49cm, 3400g, apgar 10! Am sa incerc sa scriu maine si experienta nasterii, care a fost ok! Nu l-am avut nici pe Clooney si nici pe Badea dar a fost ok, in limitele unui spital de stat! Acus fug la datorie! Multi multi ![]() ![]() tuturor burticilor, mamicilor si bebelinilor!Cristina Toma Andrei 39+AMR 1z |
bine ati venit acasa.acomodare usoara.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010varsta lui razvan
K.A.T. spune:
| citat din mesajul lui danaisa20 Fetelor haideti sa scoatem cateva ![]() ![]() pt Zozela!Tocmai mi-a zis ca ar avea nevoie de putina galerie, pt ca maine va intra in operatie prima! Deci...va da tonul la prima ora! Iti dorim o nastere usoara si o Mariutza draguta si sanatoasa! Felicitari si pt Eveline si toate proaspetele mamici! danaisa20 fericita 37+cu ![]() |
Trasmite-i ca ne gandim la ea, sa nu se gandeasca decat la emotia de a o tine pe Mariuta in brate.
Dimineata scot pe teren echipa de
la prima ora, ca, pe cand fetele inca dorm, la mine noaptea abia incepe.Zoze, mult curaj, si refacere rapida!

Domnul Dumnezeu sa va aiba in paza!
_
Kristina, happy mama
& Tessa May
50% mommy + 50% daddy = 100% loveOur baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete.
K+A=T
tutz spune:
| citat din mesajul lui danaisa20 Fetelor haideti sa scoatem cateva ![]() ![]() pt Zozela!Tocmai mi-a zis ca ar avea nevoie de putina galerie, pt ca maine va intra in operatie prima! Deci...va da tonul la prima ora! Iti dorim o nastere usoara si o Mariutza draguta si sanatoasa! |

Hai Zoze !!!!!!
Tutz
39w1d cu
Julia http://picasaweb.google.com/lantostunde
nastasie spune:
| citat din mesajul lui danaisa20 Fetelor haideti sa scoatem cateva ![]() ![]() pt Zozela!Tocmai mi-a zis ca ar avea nevoie de putina galerie, pt ca maine va intra in operatie prima! Deci...va da tonul la prima ora! Iti dorim o nastere usoara si o Mariutza draguta si sanatoasa! Felicitari si pt Eveline si toate proaspetele mamici! danaisa20 fericita 37+cu ![]() |

hai zozela

adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010varsta lui razvan
K.A.T. spune:
chichiutza
bine ati ajuns acasa, tu si bebe Toma!
Acomodare cat mai rapida!
Unde ai pus poze?
_
Kristina, happy mama
& Tessa May
50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete.
K+A=T
Clabuc spune:
HAI ZOZE CU SCUMPICA DE MARIUCA!!! 
Primul gand maine dimineata va fi la tine, sa-ti fie cat mai usor si Maria sa fie o fetita de nota 10; asteptam vestile.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
s 40
Poza preferata Clarinda
Clabuc spune:
Chichi, bine ati venit acasa!!!

O sa fie bine, trece si starea proasta, bebe o sa-si intre in program, tu vei apuca sa te odihnesti, lapticul va veni. Toate greutatile trec. Crede-ma ... been there, done that. Important e sa ai rabdare si sa mergi mai departe. Asa e la inceput. 
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
s 40
Poza preferata Clarinda
Olivia26 spune:

Hai Zozelaaaaa! Hai Mariaaaa!

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si
40+
Eric Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Alecsa_L spune:
Noi am fost prin Carrefour, sa mai uitam de stres.
. Am mai cumparat cate ceva pentru bebe. Maine la 7:45 ne prezentam iar la spital, speram ca de data asta cu mai mult noroc.
Speram sa fie totul ok.
Va pup. 

Alecsa_L,
38+ ,
AMR 1 ZI 

Am lipsit oleaca din motive de spital si de bebeu!