Sep-Oct 2010 - Hai Zoze,Ramo,Alecsa!(182)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Nu ma mai satur sa ma uit la albumul cu bebei. Sunt superbi toti.
Sa ne traiasca!!

Ana de Maia Elena

Ma duc sa-mi bag si eu nasul prin albumele cu bebelusi.

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Multumesc KAT. Mi-am dorit foarte mult litere d-alea si mama mi-a facut cea mai frumoasa surpriza cand mi le-a adus. Raman fana mare magazinului pottery barn.

Mai trebuie sa vina pe lume printesa sa o foloseasca.

_
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

K.A.T., ideea e ca e bine sa alaptezi/hranesti copilul la o distanta mai mare de 2 ore (de obicei, la inceput cam la 3 ore) pentru ca nu apuca sa difere lapticul de la masa anterioara si, daca peste lapticul nedigerat inca, se adauga lapte proaspat, bebe o sa aiba dureri de burtica. Incearca sa faci tot posibilul sa o trezesti daca apuca sa adoarma in timp ce papa si tu nu crezi ca a papat destul. Si eu ma chinuiam rau la Clarinda cu chestia asta. Adormea la 5 minute dupa ce o puneam la san. O ciupeam de nasuc, o bateam cu degetul pe obrajori, dar nu mergea nimic. Nu stiu ce sa zic, incearca si tu.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Laly da, teoria e buna, am inteles, si am explicat-o si eu pe aici, numai ca nu se potriveste cu realitatea actuala a lui Tess. In spital au spus ca e din cauza icterului, e adormita si nu suge pana umple stomacelul, adoarme si logic, dupa mai putin de 2ore ii e foame iar.
Dureri de burtica nu pare sa aibe inca, sper sa nu avem deloc...vise, stiu, dar pot spera.
Am prietene cu copii, am vazut cum e un bebe fomist care suge cu pofta. Tess nu e asa inca.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

K.A.T., ce bine se intelege Tess cu tati al ei DEJA. Sa vezi si mai incoloce-o sa mai comploteze ei, ma uit la Gabi cu Clarinda. Daca face vreunul vreo boacana, isi fac semn sa nu-mi spuna mie; danseaza impreuna, se joaca ... mi se umple sufletul de bucurie cand ii vad.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

K.A.T., ce bine se intelege Tess cu tati al ei DEJA. Sa vezi si mai incoloce-o sa mai comploteze ei, ma uit la Gabi cu Clarinda. Daca face vreunul vreo boacana, isi fac semn sa nu-mi spuna mie; danseaza impreuna, se joaca ... mi se umple sufletul de bucurie cand ii vad.

Poza preferata Clarinda

Ce draguuut!

_

Mergi la inceput

Oare am zis deja? Camisv ce dulce e Tudor!
Avem baietei draguti la club]sa ne incuscrim.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Fetelor haideti sa scoatem cateva pt Zozela!
Tocmai mi-a zis ca ar avea nevoie de putina galerie, pt ca maine va intra in operatie prima! Deci...va da tonul la prima ora!

Iti dorim o nastere usoara si o Mariutza draguta si sanatoasa!

Felicitari si pt Eveline si toate proaspetele mamici!

danaisa20 fericita 37+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Salutici burtici! Am lipsit oleaca din motive de spital si de bebeu!
In primul rand felicitari tuturor fetelor care si-au scos comorile la lumina zilei! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de piticanii!
Pt listuta, bebe Toma s-a nascut pe 30.09 ora 9:15, a avut 49cm, 3400g, apgar 10! E o scumpete de baietel, ma uit la el si nu-mi vine sa cred ca-l tin in brate! Nu-mi dau seama cu cine seamana, apropos Kiti s-a mai schimbat mutrita . Am sa pun pozici dar in albumul nostru nu cel de bebei ca nu pot intra acolo din motive necunoscute! Am intrat si-ntr-un mic "blue" dupa nastere, nu stiam ca pot incepe colicii din ziua 3, dormim pe apucate, suntem cam constipati, lapticul vine incet incet si sper ca-n curand vom reusi sa ne facem o rutina si sa reusesc sa intru mai des!
Am sa incerc sa scriu maine si experienta nasterii, care a fost ok! Nu l-am avut nici pe Clooney si nici pe Badea dar a fost ok, in limitele unui spital de stat!
Acus fug la datorie! Multi multituturor burticilor, mamicilor si bebelinilor!

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 1z

Mergi la inceput

Hai Zozela!

_

Mergi la inceput