Sep-Oct 2010 - Hai Zoze,Ramo,Alecsa!(182)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Chichi, bine ai revenit acasica. E un pic mai greu la inceput pana va intrati un ritm dar crede-ma ca va fi mai usor. Acomodare lina si multi pupici.

Kat, eu la David n-am stat niciodata sa ma uit pe ceas dar ii dadeam sa suga oricand cerea, chiar si dupa jumate de ora, el sugea si mult timp, il tineam pana dadea singurel drumul, uneori si cate o ora de aia aveam si niste dureri crunte, in primele 3 luni ma durea pana in omoplati...aveam zile cand sugea fff des dar atunci dormea mai bine noaptea, uneori si 7 ore. Cu toate astea el nu a facut deloc colici si nici nu i-am dat absolut nimic impotriva lor, nici macar vreun ceai. Primele 6 luni a vazut doar , nimic altceva nici ceai, nici apa. Lui i-a mers f bine asa, la 6 luni avea aproape 9 kg. Pupam scumpetea mica.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 40+ Eric
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Fetelor scot si eu niste agitate pt maine ca cine stie poate am noroc si nu ma trimit acasa poate nasc si eu maine scot asa una timida si pt mine cine stie

HAI ZOZE
HAI ALECSA
HAI RAMOHD

Ramo sper sa reusim sa nastm maine adica totul sa fie ok si sa ne poata provoca nasterea

_

Alina 40s cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Chichi bun venit acasa! Acomodare cat mai rapida iti/va dorim
HAI ZOZELA!!!
Bebe a reusit sa adoarma fara sa mai planga acum, cred ca s-a mai calmat la burtica dupa ce toata ziua intre mesele la san, i-am dat cate 2-3 lingurite cu ceai babycalm...sper sa fie bun de ceva, ca tot felul de siropuri si picaturi nu as vrea sa ii dau, mai ales ca nu stiu cat de naturale sunt.
Va si va doresc o noapte linistita pentru cele cu bebici si cele care nu se intreaba de ce nu au nascut inca, iar celor carora li se pare ca bebe intarzie prea mult, le doresc sa le treaca ingrijorarea

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Chichi bine ati venit acasa! Acomodare usoara si multi pupici tie si la bb!!
hai Zoze!!
hai rahmond!!
hai alecsa!!

nastere usoara sa aveti!!!

Chichi unde ai pus poze cu bb??

Am mai pus si eu cateva poze la semnatura!! fetele si bebeii! Noapte buna!

Ana de Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Ana, am vazut papusica ta frumoasa.
Iar tu arati asa de bine, doar putina burtica mai ai.
Eu am un burtoi . dar se duce ea.

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Hai Ramona!

Hai Alecsa!

Hai Alina!

_
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Chichi, bine ai revenit acasica. E un pic mai greu la inceput pana va intrati un ritm dar crede-ma ca va fi mai usor. Acomodare lina si multi pupici.

Kat, eu la David n-am stat niciodata sa ma uit pe ceas dar ii dadeam sa suga oricand cerea, chiar si dupa jumate de ora, el sugea si mult timp, il tineam pana dadea singurel drumul, uneori si cate o ora de aia aveam si niste dureri crunte, in primele 3 luni ma durea pana in omoplati...aveam zile cand sugea fff des dar atunci dormea mai bine noaptea, uneori si 7 ore. Cu toate astea el nu a facut deloc colici si nici nu i-am dat absolut nimic impotriva lor, nici macar vreun ceai. Primele 6 luni a vazut doar , nimic altceva nici ceai, nici apa. Lui i-a mers f bine asa, la 6 luni avea aproape 9 kg. Pupam scumpetea mica.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 40+ Eric
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Olivia multumesc!
si eu o pun la san pe Tess de cate ori cere si nu doresc sa-i impun vreun program, gen alaptat la program, as vrea doar sa nu-i creeze dureri de burtica mancatul putin si des. De asta si intrebam de ceai pt colici.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Chichi bine ai (re)venit! Acomodare cat mai usoara si rapida pt toti 3!!

Si pt fetele cu emotii maine:

HAI ZOZE!!
HAI Alecsa!
HAI RAMOHD

Ramohd, banuiesc ca ai mai zis dar noam retinut eu, unde o sa nasti?

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna seara,in sfarsit!

Eveline felicitari mamico! Darian bun venit pe lume!

Zozela!

Ramohd!

Alecsa!

Am admirat poze frumoase in albumele lui Office,Kat,Ana,Olivia,Fulguta(sper ca nu am omis vreun album).

Kiti am ras in seara asta pana mi s-a intarit burta,super tare faza cu gelul de dus.

Chichiutza bine ati revenit acasa,acomodare cat mai usoara.Eu nu am gasit pozele.

Lore.

Paticut da un semn de viata.

Sper sa reusesc sa pun si eu maine o poza cu burtica.

!

37+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Ramohd, banuiesc ca ai mai zis dar noam retinut eu, unde o sa nasti?

Poate nu mai intra sa raspunda - la President

Tutz 39w1d cu Julia

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput