FIV cu ovocite donate (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Macar tu ai cu cine sa vb la clinica.eu nu.am ajuns la concluzia ca i-a interesar doar sa imi ia banii.nu au pic de omenie.se joaca cu vietile oamenilor.dupa ce le-am trimis mail si sms miercuri sa le zic de rezultat, nu mi-au raspuns.tot eu i-am sunat,si mi-au zis cu nonsalanta ca as mai putea incerca odata,dar ca de data asta va fi 4500eu.totusi,daca ma grabesc sa depun avansul...poate imi reduc la 3900.

Si desi mi-au zis ca nu cred ca mai am sanse sa iasa ceva nici luni, eu ii bag in origini si tot fac.pur si simplu sunt niste nesimtiti.

Fetelor, de clinicile din cipru stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

naida dr tai la care ai fost nu cred ca s-au purtat omeneste cu tine..eu am sunt ieri de 3 ori la clinica unde am facut eu si mi-au raspuns cu mare interes in plus de asta au incercat sa ma ajute cu toata inima(nu gaseam un medicament ) in primul rand sunt niste oameni adevarati si in al 2 lea rand niste profesionisti ..si-a facut tinmp ptr mine chiar daca a fost full la clinica de deabea respira

Mergi la inceput

Dar tu stii ca e nici macar nu stiu unde ai facut tu fiv?pt ca eu am fost la multi dri si in multe tari...dar din pacate e greu sa gasesti o clinica serioasa care sa faca si cu ovo donate...si anonim.as fi mers in cipru,aveam recomandare dar pana m-am decis eu,s-a inchis.

In tara as fi facut cu incredere la dr ron-el de la mnl.am o parere f buna despre el.dar....a aparut sabyc...si s-au dus sperantele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia69 spune:

Buna seara fetelor,e un pic de timp de cind nu mai scriu...v-am citit toate mesajele,ce pot sa va spun ,imi pare nespus de rau...probabil numai cine traieste aceste esecuri poate intelege.Eu miine incep tratamentul pentru transfer de embrioni,mai am 3 congeleti la gennet-praga.Am facut o biopsie particulara a endometrului de 3 ori in aclasi ciclu,,,spun ca aceasta rana creata endometrului ajuta embrionul sa se anideze...mai vedem Pentru nadia... stiu ca este un centru in Ucraina la Kiev ,se chiama ISIDA ,am aflat ca e foarte cotat,o prietena a mea la 45 de ani a avut primul copil si la 49 gemeni dupa 9 tentativi de ovodonatie in centri spanioli si greci.Aici donatoarea e numai pentru o pereche ,nu imparti ovocitele ca in alte centre...Pot spune ca la Praga unde sint eu acum donatoarea e numai pt o copie dar nu le stimuleaza prea tare si de aceea obtin in jur de 7-12 ovo. ,in schimb la kiev prietena mea a avut 21 de ovociti si 8 blastociste... .Eu comunic cu centrul meu in italiana,si in acest centru ucrain, stiu ca prietena mea comunica in italiana.Sper sa ma puteti ierta pt.ca nu am mai scris pina azi si...pt eventuale greseli de ortografie,va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Naida,imi pare rau ca s-au purtat asa de rece cu tine.
Poate ne spune Misa ceva mai multe despre clinica din Sofia, care este site-ul clinicii, cam care este perioada de asteptare, preturile... Misa, please!

Mergi la inceput

Mona, doua liniute miercuri, ne-am inteles!!!

Mergi la inceput

Lucia, bafta la ET si te rog mai scrie-ne cand ai timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia69 spune:

Adria,multumesc incerc sa va tin la curent Lucia

Mergi la inceput

Lucia,multumesc pt informatii.clinica aceea la kiev suna bine.macar de data asta am sa stiu ce criterii de selectie sa utilizez.desi mi-e cam frica de partea aceea...a lumii...ucrainieni,rusi...

Asta-noapte nici nu am putut sa dorm de durere de sani.si burtica ma mai doare,dar sanii ma omoara.ati mai patit vreuna asa?nu inteleg ce se intampla in corpul meu.dar daca durerile persista si la noapte,cred ca ma duc la spital.

PS:dup ce eu am pierdut doi bunici acum doua saptamani,azi-noapte a murit si bunica sotului...si eu nici nu m-am putut duce la spital din cauza durerilor si a tratamentului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

adria obligatoriu vin cu 2 liniute
naida de ieri si pe mine au inceput sa ma doara sanii dar nu asa tare si nu incontinuu....dar aseara nu ma mai lasa spatele..nu stiu ce sa zic , de ce te doare asa de tare ..ai luat no spa ca e voie si daca esti gravida ..nu sta cu dureri ca nu e bine mai ales daca te doare asa de tare

Mergi la inceput