FIV cu ovocite donate (3)
Raspunsuri - Pagina 7
naida87 spune:
Mona,am luat No-Spa..dar degeaba.Durerile de burta sunt mai mult ca o tensiune....exact ca inainte de ciclu, cand simti ca plesnesti. si sanii la fel...ma uitam aseara ca parca e intinsa pielea la maxim.m-am dat cu ulei de migdale, sa nu fac vergeturi. si mi-e ciuda ca nu ma odihnesc noaptea..ma dor.
am sa mai caut pe net sa vad de la ce naiba e. Mai vorbeam cu una din fete si mi-a zis ca progesteronul la mine era f mare(113).e chiar asa de mare?
naida87 spune:
si tocmai am aflat ca prietena mea cea mai buna e gravida....adica a doua veste de genul asta in 2 saptamani. Toata lumea din jurul meu e gravida...
Dar ma bucur pentru ele....totusi, as vrea sa le tin de urat in sarcina...
lucia69 spune:
Nadia si pe mine ma dureau ingrozitor sinii cind luam progesteron ,de fapt mi-au ginecologu meu si cei din centru caci e numai vina progesteronului ,astea sint efectele colaterale... Clinica de care ti-am vorbit e foarte organizata pt.patientii straini,stiu ca te iau de la aeroport iti asigura hotel si te duc la aeroport...ovodonazie costa 3951 € aici e cuprins si tratamentu pt.donante si 490 € fiv-icsi .asistenza patienti straini 372 € si79 cultura blastociste.Sint informatii din 19 septembrie am trimis o e-mail la ISIDA si m-ia raspuns Larissa ,cu datele de mai sus.Acum trebuie sa plec la munca,o duminica buna la toate Lucia
naida87 spune:
Multumesc, Lucia. Am sa trimit si eu un mai zilele viitoare. Pretul vad ca e ca la zlin. tot atat am dat.Dar am vb cu cineva sa ii spuna unui medic de la sofia de mine..poate li se pare interesant cazul.Dar asta dupa ce am sa am rezultatul maine la beta.
Serviciu usor!
misa_21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adria42 Naida,imi pare rau ca s-au purtat asa de rece cu tine. Poate ne spune Misa ceva mai multe despre clinica din Sofia, care este site-ul clinicii, cam care este perioada de asteptare, preturile... Misa, please! |
Scuze,dar am intrat mai rar pe forum zilele astea.
Site-ul clinicii e invitro-bg.com.Ii dai cautare in google si apoi traducerea in romana.Pe site nu gasesti mare lucru,doar informatii generale.Eu nu am avut o donatoare care s-a stimulat numai pt mine,ci mi-a dat jumate din ovo ei 5 la nr. de f buna calitate.Toate 5 s-au fertilizar 2 am transferat si mai am 3 congelati.Eu am optat pt aceasta clinica pt ca nu am asteptat.In martie am fost la primul consult si in 16 iun eram deja insarcinata.Ce s-a intimplat dupa,onor unei dr. din Romania care era de pe alta planeta cand a auzit ce tratament iau dupa transfer.Oricum,eu sunt f multumita de dr de aici si chiar isi da interesul sa fie totul bine.
Singura probl. e ca se ia f greu legatura cu el,e fff aglomerat,face si 30 de punctii intr-o zi,dar o data stabilita prima intilnire totul merge ca pe roate.
Bafta la beta azi.
naida87 spune:
Buna dimineata, fetelor!Nu-i ea o dimineata foarte buna...dar vorba vine.Am fost acum aproape doua ore sa imi fac beta.Am fost la acelasi laborator....dar am facut putina galagie....asa ca dupa parerea mea...imi vor opera mai cu atentie sangele.Si le-am zis ca ma mai duc si in alte locuri, ceea ce am si facut.Numai ca aici imi da rezultatul diseara, iar dincolo il primesc cel mai devreme pe 13(iu!).
Astept sa se faca ora 16-17..sa ma apuc de dat telefoane......
Dar nu am foarte multe sperante ca se va schimba ceva.Totusi, sper ca sa iasa macar ceva..nu 0!adica sa se vada o tenatativa de implantare.
Mona...noutati, ceva?
mami..te-ai suparat pe noi?
Gabi_B spune:
bafta, naida! poate ca durerile astea ale tale sint de bine!!! si asa se manifesta organismul tau, na!
daca nu, poate ca la Sofia o sa fie cu noroc, sa te intorci cu un bulgaras sau 2 acasa!!! iti doresc tot binele din lume!
(nu credeam sa fie cehii asa de insensibili, ca sa nu zic mai rau...)
Gabi
naida87 spune:
Fetelor, la mine e acelasi rezultat.nici nu mai pot vb, nu mai pot scrie...
iar partea proasta e ca eu chiar aveam incredere ca DD nu ma va lasa...dar m-a lasat...din nou....
ce viata de kkt.
monaramona spune:
naida DD ne da bebe atunci cand crede EL ca e bine, EL ne iubeste pe toate dar cred ca nu ti-a venit timpul inca..capul sus si gandeste-te ca mai e cineva care sufera alaturi de tine si care merita mai multa atentie dupa cat a steptat saracul si a suportat si el impreuna cu tine tot ce s-a intamplat ..el este sotul tau si treb sa aveti grija unul de altul..m-a miscat ieri o melodie la tv..bucura-te ca cerul e albastru, ca iarba e verde ,ca aerul e curat, ca ai un sot care te iubeste ,si DD iti da ceea ce vrei atunci cand stie el ca tu esti pregatita
te pup si ai grija de tine..oricand ai ceva ca sa imi spui eu sunt aici sau pe mess