FIV cu ovocite donate (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

vad ca si asa vorbesc singura zilele astea...dar tot vorbesc

ia uitati ce am gasit

"Atata timp cat se foloseste hormonul hCG pentru maturizarea ovulului(da' la mine nu-i cazul), un test de sarcina (care masoara nivelul de hormon hCG din urina sau din sange) va fi pozitiv cateva zile dupa implantare. Unele femei metabolizeaza mai repede hormonul, altele in mai mult de 9 zile. Simultan, daca s-a instalat starea de graviditate organismul incepe sa secrete hCG dupa 1-2 zile . Tineti minte, un test de sarcina este relevant dupa 12-14 zile de la implantarea ovulului."

Stiu ca acum radeti de mine ca incerc sa ma agat de cel mai mic detaliu numai sa nu iau de bun rezultataul de miercuri...dar eu inca mai sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

e bine ca ai o mica licarire acolo undeva ..nu te las apana nu vezi CM ..te pup

Mergi la inceput

La mine s-a oprit durerea abdominala.Nu stiu daca e semn bun sau rau..dar asta e. Sau cel putin, acum nu mai resimt asa puternic durerea. Si cred ca am inceput sa o iau razna. Am iesit putin in oras..si am ametit in masina, in super-market, mi-a venit rau de la nush-ce miros de mici....cred ca e numai in imaginatia mea.

Mergi la inceput

mami...hai cu noi-adica cu mine, ca de ceva timp vb singura...numai mona mi se mai alatura.Ne-ai lasat singurele?

Adria,Bytzi...pe unde ati disparut?

Mergi la inceput

si la mine s-a cam ameliorat vreo 2 zile simptomele ..aproape ca nu le mai simtiam deloc..asa ca deocamdata nu te ingrijora

Mergi la inceput

incerc sa nu o fac...dar imi tot vine in minte rezlutatul testului...si a testelor de urina. stiu ca e devreme pt teste de urina, dar..parca in fiecare zi e un alt cutit in rana.

...pur si simplu cred ca va fi un weekend lung.....si stai sa vezi ce scandal fa eu la laborator...ma vor tine minte alea.Le-arat io ce inseamna analiza de frica . Teroare bag in ele daca nu fac analiza cum trebuie.Da-da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Naida, draga mea prietena virtuala, nu te-am parasit, dar nu am prea stat pe acasa si acum am deschis laptopul nerabdatoare sa vad ce ati mai facut. Te inteleg perfect draga mea si eu am trecut de doua ori prin cele doua saptamani cumplite de asteptare...asta daca nu pun la socoteala si inseminarile...Stateam ca o leguma in casa si nu ma puteam gandi la altceva decat la rezultat...Mai ai un pic de rabdare pana luni, poate cine stie...Si daca nu e sa fie acum o sa fie next time! Doar nu te dai batuta...Pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Mona, bafta luni la test, sa fie 2 liniute!

Mergi la inceput

Adria,multumesc pentru incurajari. Nu ma las, desigur, dar nici nu vreau sa ma fac ceva pana nu aflu de ce nu a mers de data asta.Poate problema e din alta parte..sine stie?

Si mi-am mai tras un pumn in cap azi.Inca un test negativ de urina.Si e ziua 10 dupa et. Dar macar nu mai doare abdomenul...uterul...ce-o fi fost.Tzatzele ma dor in continuare, dar probabile e de la pastile...

Mergi la inceput

fetelor testul il fac miercuri ..si asa ar trebui sa faci si tu naida..nu te mai juca cu betisoarele..tine-le acolo poana vine momentul potrivit ca hormonul se secreta in urina mai greu ..te asteptam cu beta mare luni..(daca tot vrei sa il mai repeti)//eu stau cuminte pana miercuri ca asa mi-0a zis dr ca numai kiercurio sa fac testul

Mergi la inceput