FIV cu ovocite donate (3)
Raspunsuri - Pagina 20

violab spune:
Lucia felicitari!!!!!Ma bucur enorm de mult pt tine. Noi azi am facut tranferul. Acel singur folicul s-a fecundat si desi nu era de calitate l-am transferat oricum. Eu nu am nici o speranta dar cel putin am stiut de la inceput care e situatia.Va pup pe toate.
_
Am nevoie de o minune.

monaramona spune:
vio si eu am tot unul (doar ca al meu e blasto) si nu prea am sperante la el ,dar nu se stie niciodata
lucia pe tine te dor sanii?pe mine ma dor dar nu sunt umflati, doar ma dor

adria42 spune:
Lucia, felicitari! luni la test sa se dubleze beta!
Mona, tinem pumnii sa fie bine de data asta!
Violab, Doamne Ajuta!

cristina3343 spune:
Mona,violab,sa fie intr-un ceas bun!
Fetele,la noi la subiectul cluj a reusit o doamna ce medicii ii dadeau sanse de reusita de 1%(2 medici i-au dat sansa asta)si are 2 gemeni (acum sunt de 4 ani copiii),deci minuni se pare ca mai exista;e tare draguta ca mai intra pe forum sa ne reaminteasca ca minuni exista

lucia69 spune:
Fetelor am facut un test ''CLEARBLUE''si e pozitiv, imi da :insarcinati 1-2 saptamini...wauuu ,am intrebat si gine. meu si zice ca sint f. bune testele astea... Bine ai venit Cristina,iti multumesc!!!Mona ,sincera a fiu nu ma dor sinii,ametesc putin si ma simt balonata,doar atit ,dar sintomele schimba de la persoana la persoana...Mona.... iti tin pumnii ,
. Violab ma bucur pentru tine,iti doresc beta pozitiv
. Eu in transferul asta ,am avut cei mai uriti embrioni din viata mea toti 3 de calitatea a doua, cu fragmentatie ...1 de 8 celule ,1 de 7 ,si 1 de 6 celule ,care nici nu vroiau sa il transfere pt.ca era urit, si ,cum zicea sotul meu cred ca cel urit s-a anidat. Fetelor eu sint sigura ca ceea ce m-a ajutat data asta a fost ,biopsia endometrului cu'' pipelle ''probabil ati citit mesajele mele.Mie mi-a recomandato un ginecolog de la Roma ,practic cind sint multe falimente...doctorul acesta ,(dar si in Spania ,la Kiev si in Grecia )recomanda biopsia con pipelle de cornier, o luna inainte de transfer (in ziua a 7 ,14 21 a ciclului,cind iti vine ciclu incepi tratamentul pt embryo transfer sau se pote si cind faci cu ovocitele tale).Zic ca endometrul incepe sa se vindece singur si produce aceeasi proteina care o produce blastocistea in timop ce se cuibareste in mucoasa endometrului...a fost demonstrat stiintific de un medic irakian,care a facut experimente cu femei infertile... Scuzati-ma daca am greseli gramaticale ...dar va spun; sint fericita ca dupa 19 ani
,am posibilitatea sa scriu din nou romaneste
.Cred casi voi..acest forum mi-a purtat noroc,inainte scriam mereu pe forumul englez si italian ...data aceasta am scris numai aici.Va doresc tot binele la toate
Lucia

monaramona spune:
cum este testul clearblue de iti da de cat timp esti insarcinata? poti sa ne pui o poza?..ma bucur ca ai siguranta ca esti insarcinata

lucia69 spune:
Cristina ,iti multumesc .,am incercat sa trimit o poza a testului si pagina web nu-mi permite...incearca sa intri pe Google si cauta '' Clearblue digital test di gravidanza'' ...iti spune si daca esti insarcinata de o saptamina. Lucia

misa_21 spune:
Lucia,bravo sa dea DD sa stea 9 luni cu tine embrionul ala urit si sa iasa un copil frumos foc.Eu nu prea intru in wk,dar acum special sa vad rez tau am facut-o.Doamne ajuta sa se dubleze si sa ai o sarcina fara probleme.

lucia69 spune:
Multumesc mult Misa ,sper sa fie totul bine ... Va doresc si voua la toate ca dorinta de a avea un copil sa devina realitate...de fapt am imprastiat virus de graviduta pentru toate Miine seara va spun rezultatul de beta.