FIV cu ovocite donate (3)
Raspunsuri - Pagina 20
violab spune:
Lucia felicitari!!!!!Ma bucur enorm de mult pt tine. Noi azi am facut tranferul. Acel singur folicul s-a fecundat si desi nu era de calitate l-am transferat oricum. Eu nu am nici o speranta dar cel putin am stiut de la inceput care e situatia.Va pup pe toate.
_
Am nevoie de o minune.
monaramona spune:
vio si eu am tot unul (doar ca al meu e blasto) si nu prea am sperante la el ,dar nu se stie niciodata
lucia pe tine te dor sanii?pe mine ma dor dar nu sunt umflati, doar ma dor
adria42 spune:
Lucia, felicitari! luni la test sa se dubleze beta!
Mona, tinem pumnii sa fie bine de data asta!
Violab, Doamne Ajuta!
cristina3343 spune:
Mona,violab,sa fie intr-un ceas bun!
Fetele,la noi la subiectul cluj a reusit o doamna ce medicii ii dadeau sanse de reusita de 1%(2 medici i-au dat sansa asta)si are 2 gemeni (acum sunt de 4 ani copiii),deci minuni se pare ca mai exista;e tare draguta ca mai intra pe forum sa ne reaminteasca ca minuni exista
lucia69 spune:
Fetelor am facut un test ''CLEARBLUE''si e pozitiv, imi da :insarcinati 1-2 saptamini...wauuu ,am intrebat si gine. meu si zice ca sint f. bune testele astea... Bine ai venit Cristina,iti multumesc!!!Mona ,sincera a fiu nu ma dor sinii,ametesc putin si ma simt balonata,doar atit ,dar sintomele schimba de la persoana la persoana...Mona.... iti tin pumnii ,. Violab ma bucur pentru tine,iti doresc beta pozitiv . Eu in transferul asta ,am avut cei mai uriti embrioni din viata mea toti 3 de calitatea a doua, cu fragmentatie ...1 de 8 celule ,1 de 7 ,si 1 de 6 celule ,care nici nu vroiau sa il transfere pt.ca era urit, si ,cum zicea sotul meu cred ca cel urit s-a anidat. Fetelor eu sint sigura ca ceea ce m-a ajutat data asta a fost ,biopsia endometrului cu'' pipelle ''probabil ati citit mesajele mele.Mie mi-a recomandato un ginecolog de la Roma ,practic cind sint multe falimente...doctorul acesta ,(dar si in Spania ,la Kiev si in Grecia )recomanda biopsia con pipelle de cornier, o luna inainte de transfer (in ziua a 7 ,14 21 a ciclului,cind iti vine ciclu incepi tratamentul pt embryo transfer sau se pote si cind faci cu ovocitele tale).Zic ca endometrul incepe sa se vindece singur si produce aceeasi proteina care o produce blastocistea in timop ce se cuibareste in mucoasa endometrului...a fost demonstrat stiintific de un medic irakian,care a facut experimente cu femei infertile... Scuzati-ma daca am greseli gramaticale ...dar va spun; sint fericita ca dupa 19 ani ,am posibilitatea sa scriu din nou romaneste .Cred casi voi..acest forum mi-a purtat noroc,inainte scriam mereu pe forumul englez si italian ...data aceasta am scris numai aici.Va doresc tot binele la toate Lucia
monaramona spune:
cum este testul clearblue de iti da de cat timp esti insarcinata? poti sa ne pui o poza?..ma bucur ca ai siguranta ca esti insarcinata
lucia69 spune:
Cristina ,iti multumesc .,am incercat sa trimit o poza a testului si pagina web nu-mi permite...incearca sa intri pe Google si cauta '' Clearblue digital test di gravidanza'' ...iti spune si daca esti insarcinata de o saptamina. Lucia
misa_21 spune:
Lucia,bravo sa dea DD sa stea 9 luni cu tine embrionul ala urit si sa iasa un copil frumos foc.Eu nu prea intru in wk,dar acum special sa vad rez tau am facut-o.Doamne ajuta sa se dubleze si sa ai o sarcina fara probleme.
lucia69 spune:
Multumesc mult Misa ,sper sa fie totul bine ... Va doresc si voua la toate ca dorinta de a avea un copil sa devina realitate...de fapt am imprastiat virus de graviduta pentru toate Miine seara va spun rezultatul de beta.