FIV cu ovocite donate (3)
Raspunsuri - Pagina 21
violab spune:
lucia imi dai te rog mai multe detalii despre acea biopsie a uterului pe care ai facut-o tu? Unde ai facut-o si in ce consta? Si mai ales cu cit timp inainte de FET trebuie facuta?
_
Am nevoie de o minune.
lucia69 spune:
Buna violab,eu stau in italia si am facut biopsia con pipelle a endometrului cu o,luna inainte sa fac ET.Pe mine m-a sfatuit un medic...nu am facuto eu asa.Inainte de aceasta biopsie eu am facut 12 ET am transferat 32 de embrioni de prima calitate si o blastociste ,toate beta 0...Acum am transferat 3 embrioni uriti,asa spuneau cei din clinica... Deci aceasta biopsie consta in a rani intentionat endometrio,de 3 ori in aceeasi luna ,la distanta de 7 zile,deci in ziua a 7 dupa ciclu a 14 si a 21,cind iti vine ciclul incepi tratamentul pt.ET , s-au stimulare ovarica... Biopsia se face cu acest instrument numit ''Pipelle di Cornier''( se foloseste in oncologie), practic iti ia o bucatica mica de endometru,de fiecare data,e un instrument foarte delicat.(celalt instrument traditional se chiama ''Vabra'' dar nu e prea recomandat in FIV). Zic doctorii ca ,embrionul se lipeste chiar unde a fost ranit endometrul.Vad din profilul tau ca esti in Italia ,eu locuisc la 30 km de Milano , biopsia am facuto cu ginecologul meu in clinica Beato Matteo,daca vrei, vorbesc cu el si t-io face imediat. Orice intrebare ai sint aici. Lucia
violab spune:
lucia iti multumesc dar eu sunt in Sicilia.O sa caut si aici sa vad cine face.
_
Am nevoie de o minune.
misa_21 spune:
Hei Lucia?????????????Beta cu nr 2 cum e?Eu tot dau click-uri pe aici dar degeaba,nu mai zici nimic?
lucia69 spune:
Buna fetelo ,nu am fugit cu al doilea beta numai ca...din pacate au scazut la 5 ..ce sa va spun ,nu fac altceva decit pling. Ginecologul meu spune ca e o biochimica iar clinica mi-a zis sa nu intrerup tratamentul si sa refac beta vineri ,stim cu totii ca beta in momentul cind scad, nu se mai ridica din nou.Eu intre un plins si altul,m-am informat cu clinica ISIDA din Kiev.Le-am scris asara si mi-au raspuns... Una ovodonazie + ICSI (fiv) costa 4813,in ascesta suma e cuprins si ''masina''care te ia si te aduce la aeroport,cind pleci,tradusul si mail ce ti le trimit. Scuzati e cuprins in cei 4813 € si asistenta hatching. Iti garanteaza 12 ovociti si donatoarele sint fete care au nascut deja, copii sanatosi.Transfera in z 3 sau 5 ,fac totul fresh deci trebuie sa stai o saptamina la Kiev. Congelamentul de embrioni costa 134 € si ii poti tine la ei 5 anni. Un cryo transfer costa 900 €...SI...auziti fetelor taxa de succes e de 75% ...mahh,nu stiu cit sa cred. Eu am scris la coordinatoarea care vorbeste italiana ,dar cred ca e valabil pentru toata lumea. Este un doctor israelian in italia care lucreaza cu ei,dar binenteles pretul e dublu e...6800€, dar daca tii tu legatura cu clinica pretul e 4813 €. AH ...nu sint liste ,iti gasesc imediat donatoarea. Am citit pe forum italian, de femei care au facut luna trcuta ovod.si au avut 20 -23 de ovociti si s-au format tot atitia embrioni ,spun ca devin blastociste 50 -60 % din embrioni ...donantele lor aveau 23 -26 de ani... Problema e ca avionul costa cam 1200 € de la Milano la Kiev ...Ma intrebam cit costa biletul de avion de la Bucuresti la Kiev??? Am putea lua avionul pina la Bucuresti ,mai vedem .Orice ar fi nu pot face un tentativ pina in martie - aprilie. 2011. Voi fetele ceva vesti bune??? Va pup ... sa traiasca ...nu fug de acum nu mai sapati de mine Lucia.
monaramona spune:
off lucia situatia ta e mai grea decat a mea...eu am cel mai mic beta din lume..0,00..dar mai am 3 blsto pe care ii pun luna asta la sfarsit la tine e mai greu ca ai vazut bucuria si dintr-o data s-a pierdut in vazduh ..dar capul sus , noi suntem aici cu bine si cu rele