FIV cu ovocite donate (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violab spune:

I-auzi ce veste buna!!!Super.Bine ca au inceput si in Romanica noastra safaca cu donatoare anonima.Multumim hopefull.

_

Am nevoie de o minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hopefull spune:

Adina, si mie mi-au spus doi doctori f. buni ca nu mai am sanse decat cu donatoare, dar cred ca au spus asta din cauza ca nu raspund la stimulare.....ca am AMH-ul ala "colosal"....insa nu mi-a zis nici unul ca nu as avea sanse pe natural!!!!!
Si pana la urma ce-as avea de pierdut daca incerc, in afara de bani? Eu am zis ca daca mai exista si varianta asta merita sa incerc!
Pe Tutunaru il poti gasi la Elias sau el la clinica, chiar in spatele pietei 1 Mai.
Va pupik!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Fetelor stiti cumva daca a facut cineva tratament cu methotrexat(pt.extrauterina) si dupa aceea a ramas fara rezerva ovariana?
Eu am facut stimulare si nu am facut nici un folicul.Mi-a zis dr ca mai incearca 3 sapt.tratament hormonal pt ca mi-a iesit un hormon prost si mai face o data fiv.Eu zic ca daca nu am facut acum nimic nu fac nici atunci.Mi-a spus ca exista o varianta sa ma duc in alta tara la o banca de ovule sa cumpar ovule si sa le aduc la ea sa le fecundeze(aici in Germania e interzisa donarea de ovule).Voi ati auzit ca poti cumpara ovule fara sa faci fiv la ei? si daca da cat costa si unde?
Va multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia69 spune:

BUNA SEARA FETELOR ,O VESTE BUNA ...AZI AM FACUT BETAhcg SI REZULTATUL E :32,9 ... ,SINT AL 11 ZI DUPA TRANSFER,INCA NU CRED!!! lUCIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

urrraaa..ma bucur ptr tine lucia si iti doresc tot binele din lume ..te rog scutura-te un pic ca sa iau si eu virusul de graviduta de la tine..poti sa imi spui acum cam ce simtome ai avut..si daca ai avut sangerarea de la nidatie si in ce zi...ce ai facut dupa et ai astat in pat sau ti-ai reluat activitatile normale
inca o data felicitari mamico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia69 spune:

Mona ,iti multumesc! Mie totusi mie mi-e teama se un fals pozitiv,inca nu-mi vine sa cred.E primul pozitiv din viata mea.Va trimit la toate VIRUSUL ,va doresc cu toata inima sa se implineasc si visul vostru.Mona ,eu dupa transfer am stat in pat ,la clinica 30 min.dupa care am plecat pe jos in hotel unde am stat inca o zi...dar nu in pat ,ca altadata,ce nu am facut ...nu am ridicat nimic ,nu am curatat casa si nu am calcat ,in rest am facut de toate...ma odhnesc cam 1 -2 ore pe zi,dupa care plec la pimbare...cu masina ,cu ciinele Nu am nici un sintom nici singerare nimic...luni fac din nou beta ca sa ma linistesc...Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinna2010 spune:

bravo lucia si eu ma bucur f mult pentru tine si daca ai incredere in Dumnezeu o sa fie bine si o sa fii in curand una dintrele cele ai fericite femei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna fetelor!
Lucia,iti tin pumnii pentru luni,cred ca va fi bine
Sa ma prezint si eu putin:sunt clujanca,am facut 2 iui la cluj din pacate nereusite,dar nu ma dau batuta ,voi face inseminare ori la cluj,ori ma duc la budapesta(de cluj am fost super multumita de echipa,s-au purtat super frumos cu mine,n-am cuvinte,dar toata lumea m-a sfatuit sa merg in strainatate,cica laboratoarele sunt net superioare,acuma stau sa vedem ce decizie luam cu sotul) sa fac pe asigurarea cumnatei ce locuieste acolo,ca a intrebat si a zis ca pot face pe asigurarea ei.
Scuzati ca m-am bagat si eu ca musca in lapte,dar eu mai intru ici colo si nu pot sa nu le felicit pe cele ce nu renunta la visul lor de-a fi mamica.
Indiferent daca va fi al nostru sau il vom adopta,noi vom fi mamici
CA NICI EU NU POT FARA COPII
Duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

cristina bine ai venit si sedere cat mai scurta..sper sa ti se indeplineasca visul de a fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Monaramona,multumesc frumos,la fel iti doresc si tie,de fapt la toate ne doresc sa fim mamici cu puiuti super sanatosi

Mergi la inceput