FIV cu ovocite donate (3)
Raspunsuri - Pagina 18
violab spune:
adinna bine ai venit. Nu-mi vina sa cred ca si la virsta ta se intimpla asta. Draga de tine. Eu nu stiu sa-ti raspund la intrebare dar suntsigura ca fetele te vor ajuta. Eu una prefer sa merg cu donatoare anonima. Nu cred ca as vrea sa stiu de la cine am ovocitele. Dar asta e o nebunie de-a mea.
lucia e prea devreme pentru test de urina. Stai cuminte si nu te mai gindi la prostii.
misa multumesc pt gindurile bune. Dar tu ai avut un singur folicul sau doar unul s-a fecundat?
_
Am nevoie de o minune.
misa_21 spune:
Adinna,nu cred ca e asa placut sa ai o donatoare din familie.Vezi ca si Naida e tot de aceeasi virsta ca si tine,poate intra si mai schimbati vreo 2 vorbe.Ca si sfat....du-te la o clinica care face fiv cu donate si asa nu stie nimeni ce faci tu.E cel mai ok din punct de vedere social si psihologic.
Viola,am avut 3 foliculi dupa stimulare cu 4 fiole de gonal si un singur ovocit.Implinisem de 1 luna 42 de ani.
adinna2010 spune:
va multumesc din suflet pentru sfaturi...chiar aseara dupa ce am venit de la doctor si am stabilit ca asta e singura solutie....m-am gandit toata seara si ma zis ca mi-ar fi imposibil sa fac fiv cu ovule donate de la o ruda indepartata....adica vorba voastra psihologic ar fi mult prea greu pentru mine...oricum si eu as vrea cu donatoare anonima...sau sa ma duc intr-o clinica unde se ocupa ei de partea asta cu donatoarea...dar nu stiu la ce clinica(de preferat in romania) La MedLife trebuie sa vii tu cu donatoarea.Pupici la toate
violab spune:
adinna in Romania nu exista clinici care sa faca cu donatoare anonima. trebuie sa vii tu cu donatoarea. Cel putin asa stiu eu. Poate s-au mai schimbat lucrurile intre timp. Pt clinici de afara ai lista pe prima pagina. Bafta la cautari!
_
Am nevoie de o minune.
adinna2010 spune:
Multumesc....da asta o sa fac o sa incep cautarile si o sa vad care e cea mai buna solutie.Numai bine la toate.Va pup si o sa va tin la curent.Succes
monaramona spune:
adinna ..iti spun eu cel mai sigur ca la noi nu exista clinica care sa aiba banca de ovule ..eu insumi am donat si am facut fiv in aceelasi timp ...daca gasesti pe cineva care face si ea fiv ar fi cel mai bine..sunt fete care vor sa doneze dar stiu multe femei care nu pot avea incredere in ele..multe s-au intors din drum , altele nu au mai vrut , dupa ce au facut analizele si au aflat de injectii, sunt fel si fel de oameni ..treb sa ai grija..eu am facut la sibiu, la polisano ..dar toto asa treb sa vi cu donatoarea..imi pare rau ca asa de tanara te confrunti deja cu infertilitatea
hopefull spune:
Buna fetele!
N-am mai intrat de multicel........mama lui de timp.....
Am o veste buna: se face FIV cu donatoare anonima exclusiva si la noi in tara!!!!!!
Am aflat asta ieri, cand am fost la clinica domnului doctor Tutunaru....mi-a spus-o dumnealui! Costurile sunt de aproximativ 3000 de euro, si mi-a zis ca daca sunt mai multe fete (3-4) care vor sa faca FIV cu donatoare, pot face cu o singura donatoare si astfel costurile sunt mai mici!
Eu am mers acolo pentru ca am aflat ca ei fac un tip nou de FIV: punctioneaza foliculii pe natural, congeleaza embrionii si cand se ajunge la 4 se face embriotransferul (3 congelati + unul proaspat), si costa aproximativ cat un FIV normal, adica in jur de 2500-3000 de euro. Eu deja am intrat in cursa! Doamne ajuta!
Va pupik!
Gabi
adinna2010 spune:
monaramona multumesc pentru informatii...as avea o sansa cu o fata care a mai facut o singura data donare de ovule si stie cum stau treburile...adica stie perfect ce o asteapta..mai ramane sa ma gandesc...am zis sa gasesc tot asa pe cineva care fac efiv si doneaza dar e putin mai greu ca nu sunt asa de multe.
hopefull: 3000 de euro costa Fiv-ul cu tot cu donatoare sau cum? si la ei la clinica vin fete care vor sa doneze?sau cum? multumesc
hopefull spune:
Adina, costurile pentru FIV-ul cu donatoare sunt de aproximativ 300 de euro, cu tot cu donatoare, care, atata timp cat e anonima....o gasesc ei! Un FIV simplu la ei e 2000 de euro. Dar tu de ce nu incerci sa faci cum fac si eu??? Adica sa te monitorizeze cateva luni echografic si sa-ti recolteze ovocitele pe natural???? Ca la AMH 0,2 cred ca totusi mai exista cateva ovocite. Eu am AMH-ul mai mic decat tine....0,11...si mai exista sanse sa gaseasca ceva. Noi, cele care avem AMH-ul mic nu prea raspundem la stimulari asa ca pe natural, adica fara stimulare, avem mai multe sanse. In ultimele doua luni, la echo transvaginala, s-au vazut la mine cativa foliculi antrali....asa ca inca mai sper ca voi reusi "cu materialul meu"! Daca vrei sa vb mai multe pe tema asta lasa-mi nr tau de tel intr-un mesaj privat!
Pupik fetele!
Gabi
adinna2010 spune:
Hopefull multumesc din suflet ca mi-ai raspuns la intrebari...mie mi-au spus 3 medici pana acuma ca nu am sanse cu 'ale mele'...am fost la unguri (szeget),in germania la o clinica f buna (acolo mi-am facut AMH si analizele hormonale) si aici la noi...deia ma hotarat sa fac cu donatoare.Dar mai vroiam sa stiu unde il gasesc pe Tutunaru?pupici la toate