FIV cu ovocite donate (3)
Raspunsuri - Pagina 17
violab spune:
lucia iti multumesc mult. Eu am fost azi la eco si dupa cum spuneam am doar un folicul de 18mm pe OD si 3 de 9mm pe stingul dar cum deja sunt in Z10 de stimulare nu mai putem astepta sa creasca. Ideea e ca simbata cel de 18 avea doar 8mm asa ca nu am facut Cetrotide. Azi cind a vazut doctorita a zis ca sa speram ca nu se sparge pina poimaine. Am facut imediat Cetrotide dar cine stie. Cum o vrea DD. Eu oricum nu-mi pun baza in FIV-ul asta, dar am zis sa vad.Endometrul arata bine 11mm.Au zis ca asteapta hormonalele de azi sa vada daca am LH mare ma cheama maine la eco sa fim siguri ca nu s-a spart.Alt stres acum.
monaramone tin pumnii strinsi.
_
Am nevoie de o minune.
lucia69 spune:
Violab , e usor a spune: stai linistita ,nu te stresa , te inteleg prin ce treci, am facut 5 ani de stimulatii ovariche...important este sa recuperi 1 ovocit matur ,o clinica buna poate obtine 1 bun embrion. Dar pt a salva acest folicol miine ar trebui sa faci injectia pre punctie .....daca are 18mm nu se sparge...un folicol se sparge cind are 20 -22 mm. Tu ai mai stimulat ovarele?cum au raspuns? Pe mine chiar de la inceput m-au clasificat ''poor responders'' ,o patienta care chiar cu stimulare ,ovarele nu produc multi ovociti.Am auzit ca sint clinici de fertilitate care in asmenea cazuri folosesc protocolul ''japonez'',practic sint 3 luni de tratament ,dupa care punctia,zic ca functioneaza ... Ce sa mai zic ,sint multe donante care nu raspund bine la stimulatii...mi se pare ca la Brno, Sanatorium Helios ,si nu numai... folosesc ovocitele de la aceste donanti pt.cuplurile care fac ''embrioadoptie''(sper sa fie corect ). Mona ce faci ? Nu stiu cum e timpul la tine ...la mine ploua,sint inundatii si alunecari de teren,deci trebuie sa stau fortat in casa.Miine revin cu noutati. Va pup o sera buna Lucia
violab spune:
lucia si eu am fost de la inceput poor responder. La primul am avut 2 foliculi amondoi plini dar numai unul s-a fecundat, la al doilea 5 foliculi 3 goi numai unul s-a fecundat si acum numai un folicul asa ca...Injectia o fac diseara la 23.30 si joi il scoatem.Se pare ca nu exista riscul sa se sparga asa ca nu mai merg maine la eco dar or sa-mi faca eco joi inainte de pick up. Fetelor care ati facut anestezie locala la pick up, imi puteti spune si mie daca doare. Eu am facut mereu totala dar acum vreau sa fac locala.Multumesc.
_
Am nevoie de o minune.
misa_21 spune:
Mona,sa fie cu noroc de data aceasta.Primitoarea ta ce face?Ai ma tinut legatura cu ea?
Lucia,numa' maine nu-i poimaine si te duci la beta.Tin pumnii tare,tare.Cum te simti?
Viola,unul si bun.Stiu cazuei destule care au reusit cu singur embrion.Si eu am reusit cu unul singur la 42 de ani,insa fost biochimica.
Naida,ai plecat in viata?
lucia69 spune:
Misa ,sincera sa fiu nu am sintomi,sper sa fie un semn bun...de obicei ma dureau sinii in perioada aceasta ,azi 9 PT ...mah ...o sa va spun vineri seara... nu am fost cuminte azi si am facut test care binenteles e negativ,stiu e prea devreme dar...nu am rezistat . Singura certeza e beta... Violab ,nu te speria ,ca nu o sa simti durere..eu am facut 3 punctii cu anestezie locala la Mangiagalli -Milano,ei lucreaza numai cu anestezie locala.E mai dureros cind ai multi folicoli ,dar cu 1 nici nu o sa-ti dai seama cind face punctia.Iti tin pumnii...O zi buna Lucia
misa_21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monaramona am tinut legatura cu ea ..are si ea in burtica 3 blasto ..asteptam vesti |
Si noi ,de la amndoua
Lucia,nici eu nu am avut absolut nici un simptom,toata perioada celor 8 sapt care am fost insarcinata.Mai fetelor cand va aud cu teste de urina imi vine sa mor.Tu,care ai facut pregnyl beta in z 12,stai cuminte pana atunci,ca nu mori inca 3 zile
adinna2010 spune:
Buna.In sfarsit mi-am facut curaj sa scriu...Sunt o tanara aspiranta la rolul de mamica dar din pacate nu conteaza doar tineretea deoarece la doar 21 de ani am ciclu dar nu am ovulatie deloc...AMH 0,2 (fff mic) si FSH=80.....Cand am primit rezultatele la AMH am fost sigura ca din acel moment trebuie sa ma gandesc la posibilitatea de ovocite donate...Am fost ieri la consultatie la MedLife si mi s-a spus ca pot sa incep sa caut o persoana care poate dona ovule...rude indepartate care pot face asta nu am...Problema mea e ca nu stiu de unde sa incep :(( pe cine sa intreb...cum sa fac...daca mai sunt persoane in aceiasi situatie ca si mie va rog sa-mi dati un sfat.Va multumesc pupici