FIV cu ovocite donate (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Fetelor s-ar parea ca o sa fac si eu parte din grupul vostru daca ma primiti. Sun la al 3-lea FIV si nu am decit un folicul. E ultima data cind incerc cu stimulare pt ca nici la celelate doua nu am raspun bine asa ca...As vrea sa ma pun si eu pe lista de asteptare a unor clinici dar as vrea sa-mi spuneti daca stiti care face cu donatoare exclusiva. Va multumesc.

Anul asta voi fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia69 spune:

Buna Violab,bine ai venit,eu personal am un an de cind am inceput sa fac tentativi di ovodonatie.Centrul in care sint eu e la Praga se chiama Gennet ... donatoare in exclusiva, iti asigura 6 ovocite daca donatoarea produce mai putin de 6 iti repeta ciclu de ovod. cu ovocite congelate.Costa 5000.00€ Eu am facut transfer de congelati luni 25/10.Mai stiu de un centru de fertilitate serios la Kiev si chiama'' Isida'' costa tot cam atit.Opretena a mea dupa ce afacut varii tentativi Spania ,Grecia etc.a facut ultimul tentativ de ovo a Isida unde a avut 22 de ovociti si s-au format 8 blastociste bune ,anul acesta a avut 2 gemeni (ea are 46 de ani),si mai are 6 blasto congelate.Trateaza in italiana si engleza amindoua clinicile.O duminica placuta la toate.Lucia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia69

Buna Violab,bine ai venit,eu personal am un an de cind am inceput sa fac tentativi di ovodonatie.Centrul in care sint eu e la Praga se chiama Gennet ... donatoare in exclusiva, iti asigura 6 ovocite daca donatoarea produce mai putin de 6 iti repeta ciclu de ovod. cu ovocite congelate.Costa 5000.00€ Eu am facut transfer de congelati luni 25/10.Mai stiu de un centru de fertilitate serios la Kiev si chiama'' Isida'' costa tot cam atit.Opretena a mea dupa ce afacut varii tentativi Spania ,Grecia etc.a facut ultimul tentativ de ovo a Isida unde a avut 22 de ovociti si s-au format 8 blastociste bune ,anul acesta a avut 2 gemeni (ea are 46 de ani),si mai are 6 blasto congelate.Trateaza in italiana si engleza amindoua clinicile.O duminica placuta la toate.Lucia.

Lucia - tu ai uitat deja lb. romana, m-am chinuit cu greu sa inteleg ce vrei sa spui. Sa ai un test pozitiv de beta.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

lucia am facut si eu FET pe 30 am un singur embrion de ziua 5 sper sa fie lipicios ..iti doresc numai bine si un beta cat mai mare

Mergi la inceput

Amzulica, DIN PACATE ,sint 19 ani de cind sint plecata din tara ,si nu am cu cine vorbi romaneste.De putin timp am descoperit acest forum si pot sa spun ca e ca o comoara pt.mine ,sper sa reusesc sa invat din nou romaneste ,multumesc pt.incurajari. Mona ,dar tu ai transferat o blastociste,o sa vezi ca o sa ai beta mare.Cum era endometrul? La mine azi e a 6 zi dupa transfer si am facut a doua injectie de pregnyl.Tu ce tratament iei Mona? Lucia

Mergi la inceput

endometrul meu era de 11 in ziua 10 a..ca trat iau aspenter , medrol, femoston , si utrogestan

Mergi la inceput

Foarte bun endometrul in ziua a zecea...eu aveam numai 8mm...ca trat.eu iau : estradiolo valerato (progynova 2 mg) ,progesterone sau utrogestan 400 mg pe zi ,prednisone (cortizon)2,5 mg dimineata ,cardioaspirina 100mg ,prefolic 15 mg e acid folic ,benexol (vitamina B1 + B6 +B12 ) si fraxiparina 0,4 .In plus mi-au dat pregnyl 1500iu de facut a 3, a 6 si a 9 zi dupa transfer e prima data cind il fac...stiu numai ca e o gonadotropina corionica obtinut din urina femeilor insarcinate ,se foloseste inainte de punctie ( pick-up) pt a pregati folicoli... si ajuta in faza luteinica ,deci dupa transfer de embrioni.Ozi buna Lucia

Mergi la inceput

eu am mai facut un FET si aveam in ziua 10 endometrul de 7,7 si nu s-a prins nimic ..am transferat 2 blastocisti congelati atunci..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

lucia iti multumesc de raspuns.Intre timp m-am mai documentat si eu si sincera sa fiu imi suride Gennet. O sa vad.Sper sa fie pozitiv rezultatul tau. Mai ai putin pina la beta.Cum te simti?
monaramona bafta multa si tie. Sper sa fie lipicios blastocistul si sa stea cu tine 9 luni.

_

Am nevoie de o minune.

Mergi la inceput

Mona ,eu am un endometru care nu creste mai mult de 7,5 , 8 mm.Ginecologul meu zice ca endometrul pt.mine care am un ciclu de numai 2 zile e normal .O tipa care a facut transfer in aceeasi zi cu mine la Londra avea endometrul de 6,5 in ziua a 10 si acum areo fetita . Violab ma simt bine ...am citeodata ameteli dar stiu ca pot fi efectele colaterale ale progesteronului...M-am gindit sa fac miine un test .Cit despre clinica Gennet pentru mine sint destul de seriosi ,iti raspund in orice zi chiar daca e duminica sau sarbatoare,ieri mi-au scris o e-mail sa ma intrebe cum ma simt...cred ca sint unici.Pentru programari in aceasta perioada sint liberi numai vinerea.Vreau sa iti mai spun ca ei pt.transfer de congelati iau 400€ alte clinici 800 -1200 € (cu embrionii tai). Sper sa am un beta pozitiv daca nu, eu tot la ei ma intorc (chiar daca imi suride si clinica din kiev).Coordinatricea mea cu care vorbesc in italiana,are 2 asistente probabil de asta raspunde imediat.Daca ai nevoie de info sint aici .Scuzatima sint obisnuita sa scriu mesaje lungi si citeodata incurc limbile .Ozi buna Lucia.

Mergi la inceput