FIV cu ovocite donate (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia69 spune:

Buna fetele ,nu am fugit am 1000 de treburi de facut, in afara de servici.Azi amrefacut eco. 8,5 mm de endometru ,cei din clinica au zis ca e bun.miine incep sa iau progesteronul si luni la ora 13.00 ET.Am reusit sa gasesc un avion care ajunge luni la 9.30 la Praga si ne vom intoarce miercuri,doctorul spune ca nu sint contraindicatii pentru a calatori dar eu prefer sa mai stau o zi linistita.Nadia are dreptate dr din America ,dupa mine donatoarea ta nu aluat corect tratamentul,mie imi spunea coordinatoarea ca ei prefera donatoare care sa aba in jur de 28 ,32 de ani pt.ca sint mai serioase.Au avut cazuri de tinere 20 ,22 ani, care aveau 12 -15 ovocite dar nu erau de calitate pt.ca uitau pur si simplu sa ia medicamentele.Prima donatoare a mea avea 29 ani a avut 4 ovo.s-au fertilizat 3 din care 1 a ajuns blasto de 1 grad. Indaginea de care iti spunea doctorul e : isteroscopia diagnostica se face imediat dupa CM ,practic iti introduc un instrument subtire in uter chiamat vabra care si o micro-camera ,in acest fel se vede daca in uter sint polipi sau altceva care poate impiedica o gravidanza,eu am facut deja 3 indagini de genul asta dar nu a rezultat nimic.Nu mai stiu ce sa mai cred ,in acest moment m-ie teama de un alt faliment, pot sa sper intr-un miracol cind ma gindesc ca am transferat in 5 ani 32 de embrioni in Z3 si o blastociste,rezultatul il stiti deja.Scuzati-ma ,dar eu sint cu moralul la pamint azi...va pup Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Laura,nu ne-a parasit,dar are ffff multa treaba la servici si a luat o pauza de forum.Asta asa ca sa va linistiti si sa stiti ca traieste

Naida,pai eu dupa pierderea din iulie tocmai asta am facut:histeroscopie si nalizele NK din sange si din col.Io o mica somitate,nu ti-am spus la fel?Si,cum toate acestea au iesit in regula,mi-a facut dr. acel antibiotic direct in endometru pt. a omori orice posibil carcalete din col.

Lumi,nu iti pot da un sfat sau o idee,doar pe aceea ca daca poti sa alezi o clinica din Cehia sau Slovacia,dar nu Zlin.E mai cocmod.Donatoare in Rom se mai ofera,dar vb. de mai sus multe nu sunt serioase,in special cele f tinere.Ideal ar fi sa gasesti o fata ca Mona,care sa vrea sa faca si ea fiv.

Adria,tu te mai ocupi cu ceva sau doar studiezi inca.

Blue,mai ai congelati?Ce faci in continuare?

Eiiii si acum Lucia.Bunisor endometrul,dar am o intrebare asa ca si un cutit in rana...scuze.Din 32de embrioni nu ai avut nici un beta pozitiv?Banuiesc ca ai toate investigatiile facute trombofilie,NK,histero,laparo si totusi????
Iti tin pumnii ca de data aceasta sa fie bine Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Bluecat, optimismul e cam tot ce mi-a ramas. Daca ar fi sa gandesc negativist, as fi ajuns in groapa acum muuulta vreme.Asa ca ascult muzica nebuneasca-dar care ma bine-dispune, asa ca nu plangarete-si merg mai departe.

Luminika, la noi in tara din cate stiu eu, nu este nicaieri o banca de ovule. Era parca pe la Giulesti, dar de cand cu legea asta a transplantului si cu scandalulul cu maternitatea ma indoiesc ca se mai ocupa cineva de asa ceva. In plus, dr Marinescu si asa ajunsese la un nivel la care nu ii mai ajungea nimeni la nas, si daca te considera un caz mai complicat, te refuza.

Lucia,ai perfecta dreptate cu donatoarea. Asa mi-a zis si medicul american. Cele mai bine donatoare sunt cele intre 28 si 32 de ani, preferabil care deja au copii sau au mai donat inainte.
Endometrul tau e bunicel. Acum depinde si cum ti l-a masurat. Sa ai grija la ET sa intrebi daca e triplu-stratificat, ca e f important.

Misa, mi-am amintit eu ca mi-ai zis tu depre o investigatie de-asta, dar nu mai stiam cum se cheama. Si nici nu stiu daca se face in orasul asta de kkt.Cat despre NK....tre sa merg la bucuresti...dar acum e o perioada cam naspa. Am cu totul alte prioritati. Si mi-e si teama de esec..asa ca mai iau o pauza.Astept sa bage astia cyclo-progynova din nou pe piata, ca am sa ma satur de Estrimax daca nu o fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Misa, m-am hotarat ca pana in primavara anului viitor cand sunt programata la Brno, sa mai incerc cu ovocitele proprii, mai ales ca analizele hormonale sunt mai bune dupa ce am facut acupunctura si m-am mai echilibrat un pic sufleteste. Daca nu o sa reusesc, clinicile din Cehia (Brno sau Praga) sau cea la care ai fost tu in Sofia mi se par cele mai OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Lucia, Doamne Ajuta! Tinem pumnii stransi luni pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

fetelor va citesc mereu ..eu inca nu am nimic nou pe la sf lunii imi mai iau 2 puiuti acasa
lucia iti tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

mona, asta e veste mare!pai sfarsitul lunii se apropie...si repede!nici nu iti dai seama ce repede trece timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

asa e naida ..vine repede mai am 5 blasto cu putin noroc ii pun de 2 ori(sper sa nu fie necesar)..tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia69 spune:

MULTUMESC pentru incurajari ,eu am masurat endometrul la 2 doctori si mi-au spus aceeasi masura pare ok dar ,zic doctorii ca oricum mai creste ,cu progesteron endometrul nu mai este triplu-stratificat sau trilinear se modifica ca atunci cind ai ovulatie naturala si se pregateste pt.anidarea embrionului(Doamne Ajuta-NE). Misa ,da, eu am facut toate investigatiile ,ultima carte de jucat era rana pe care a provocato endometrului biopsia care am facuto.Zic ca in tentativul de a se vindeca ,endometrul produce aceeasi proteina care o produce embrionul in faza de anidare.Din pacate eu nu am avut niciodata beta pozitive , nu vreau sa devin din nou pesimista sa speram ca o sa fie bine data asta.Miine o sa am primele vesti despre embrioni ,ii scot din congelator va tin informate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau
io's pe metereze!!! am trimis mail in cehia si aman fiv-ul cu donate pentru vara 2011...
acum negociez cu kovacs data pentru urmatorul fiv... care se pare ca va fi in decembrie deci destul de curand...

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

sper, ca de data asta sa fie asa cum iti doresti, Laura,

Mergi la inceput