FIV cu ovocite donate (3)
Raspunsuri - Pagina 14

miki-miki spune:
Misa
Schimb 28 doze clexane 0,4 si 4 doze clexane 0.2 cu 30 doze clexane 0.6
Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

lucia69 spune:
Buna dimineata fetelor,azi embrionii mei sint toti 3 de foarte buna calitate,de fapt m-ia spus coordinatoarea ca o sa decidem miine daca transferire toti 3 s-au nu.Acesti embrioni au fost congelati dupa 18 ore de la fertilizare,deci, azi e ziua a doua ,vedem miine cum se prezinta. Niki imi pare rau dar nu te pot ajuta am donat luna trecuta fraxiparina de 0,6. Va doresc o duminica placuta.

lucia69 spune:
Miine dimineata plecam la Praga pt. transfer sint programata la 13 si il fac in z3, ei fac transfer de la 12 la 14 in fiecare zi.In momentul cind imi fac transfer vine si coordinatoarea inauntu si imi traduce tot,binenteles nu lipseste sotul.Va povestesc miercuri tot.Lucia

misa_21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki-miki Misa ![]() |
Ohooooooooo Mikilina si io

Lucia sa dea DD sa fie bine si transfera-i pe toti 3.E mai bine asa,ce face cu unul il arunca,ca nu cred ca se mai poate recongela.Astepatm vesti.....buneeeee!

naida87 spune:
Am aparut si io pe baricade...Sambata am fost pana la Brasov, in poiana, iar duminica am urcat pana la babele cu un jeep..asa ca eram zdruncinata rau, dar cum eu-s amatoare de off-road, nu as fi ratat experienta pt nimic in lume! Si sincera sa fiu, chiar mi-a priit iesirea, desi eram cam rupta de oboseala dupa clubul de vineri noapte.
Eu-s bine. Cum sa fiu altfel?! Ce nu te doboara, te face mai puternic, nu?Si asa in timpul saptamanii nu am timp de nimic, sunt foarte ocupata, asa ca nu prea ma mai gandesc la asta.
Ma bucur ca DD m-a facut puternica-stia El ce stia...-si nu am cazut in vreo depresie, sau cine-stie-ce alte prostii sa fi facut.Am incredere ca undeva sus am o steluta norocoasa, care acum incearca sa iasa de printre nori.
Hai ca am devenit sentimentala...
Lucia,felicitari pt productie!Gandeste pozitiv, dar realist. Si ai mare grija de tine dupa ET.Te asteptam cu vesti!
Misa,la tine cum e treaba?Merge tratamentul?
Mona, Deja a mai trecut o saptamana. Vezi? Tine-ne la curent cu ceea ce faci...si cum decurg lucrurile.
Laura, Da uni` umbli?

miki-miki spune:
Ohooooooooo Mikilina si io ![]() ![]() |
Pupici la spioana

Lucia mie imi tb clexane, cu el vreau sa fac tratam. Dr mi-a zis ca nu e bine sa trec pe fraxiparina dc incep cu clexane, invers cica se poate iar pe clexane s-au facut mai multe studii.
Mona DOAMNE AJUTA!
Schimb 28 doze clexane 0,4 si 4 doze clexane 0.2 cu 30 doze clexane 0.6
Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

misa_21 spune:
citat din mesajul lui miki-miki [quote] Ohooooooooo Mikilina si io ![]() ![]() |
Pai nu lucra ca n-au de ce.Deocamdata o bat in cap la endometru ca e varza.Ai citit cred ce am facut,toate cele si acum imi pregateste endometrul,da nu are la cine ca dupa 14 zile de estrofem e 5mm.Acu ii mai dam pana la victoria finala

Naida,ai inteles?Nu merge doar daca il duc...