FIV cu ovocite donate (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

fetelor cea mai buna donatoare e cea care vrea si ea fiv..sigur nu se va razgandi, si se va chiui sa fac atot ce poate ca sa fie bine..eu asa am facut si am avut 44 de ovule din care eu 13 embrioni (7 blasto)si ea 15 embrioni din care 10 blasto..as ca cel mai bine e sa cautati..am mai cautat si eu si am mai vb cu fete ca sa ajut pe cineva care vroia donatoare dar sunt greu de convins..si cu donatoarele astea stiu cum e ca se razgandesc cand iti este lumea mai draga..as aca va doresc noroc sa dati peste una serioasa cu care sa puteti merge pana la sf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia69 spune:

Buna seara fetele,am reusit sa fac ecografia, am un endometru de 8mm trilinear ,ovarele fara folicole ,azi e a zecea zi.Ginecologul meu vrea sa-mi mai faca joi o alta ecografie inainte sa incep progesteronul. Adria, in clinica unde sint,nu fac transfer daca ai un endometru mai subtire de 7 mm si nu e trilinear e important pt.embrioni.Defapt eu in iulie cind am facut eco.in z 10 aveam 6 mm de endometru, l-am mai stimulat pt 3 zie si a ajuns la 8 mm dupa care am inceput progesteronul,rezultatul il stiti deja....Mai vedem ce-o fi... Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia69 spune:

Buna seara fetele,am reusit sa fac ecografia, am un endometru de 8mm trilinear ,ovarele fara folicole ,azi e a zecea zi.Ginecologul meu vrea sa-mi mai faca joi o alta ecografie inainte sa incep progesteronul. Adria, in clinica unde sint,nu fac transfer daca ai un endometru mai subtire de 7 mm si nu e trilinear e important pt.embrioni.Defapt eu in iulie cind am facut eco.in z 10 aveam 6 mm de endometru, l-am mai stimulat pt 3 zie si a ajuns la 8 mm dupa care am inceput progesteronul,rezultatul il stiti deja....Mai vedem ce-o fi... Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Lucia,bun,bun endometrul.Mai are timp sa creasca pana joi,asa ca va fi numa bun la transfer.

Adria,nu l-am intebat de ce face transferul in z 3,pt ca asta imi doream si eu.Are el o explicatie,pt ca mediu de blasto are in clinica.Si de ce vereau eu z 3?Am o pasarica.Desi studiile arata ca la blato rata de reusita e mai mare,eu cred ca in ceea ce ma priveste cei de z3 sunt prolifici si pana caum nu m-am inselat.

Luminika,e super naspa faza cu donatoarea gasita prin sat.Am avut si eu o astfel de tentativa,insa dr. nu cred ca a vrut,plus ca sotul donatoarei nu a fost de acord.Imi pare rau,ca e o fata tare frumusica si ar fi iesit un copil frumos.Daca mai citeste pe aici sa stie ca o salut.De aceea am abadonat de tot ideea de a fgace cu donatoare in Romania.Si bine am facut,pt ca in sfarsit am gasit ceea ce cautam,un dr. pe inima mea.

Bluecat,imi pare rau pt nereusita ta,insa daca mai ai congelati nu-i ala chiat atit de negru.Bafta!

Diana,unde te-ai bagat,ca te caut de 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminika spune:

Misa_21,
Din pacate eu nu mai am ovare deci trebuie sa apelez la donatoare. Am gandit ca scriind pe aici pe site se va auzi ecoul vorbelor mele. Practic nu am prea multe variante....tu ai vreo sugestie mai buna? Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Lucia, bravo pt endometru! Am un feeling ca de data asta o sa reusesti!

Misa

Mona, pup fata inimoasa!

Bluecat

Luminka, incearca sa gasesti pe cineva la Sibiu. Dar cel mai bine ar fi cu o donatoare anonima!

Naida, ce-ai rezolvat cu americanul?

Si un pupic special pt Laura care ne-a parasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Misa aici eram . Stiu ca ti-am promis sa scriu ieri despre dr american..dar nu am avut timp nici sa ma duc la buddha.
Asadar, medicul american m-a sunat luni seara si am vb cu el. Mi-a zis ca acea convorbire telefonica nu ma obliga la nimic si mi-a sugerat ca sa nu mai intrerup niciodata Cyclo-Progynova, sa iau cat oi trai. In plus, i-am spus ce am patit la Zlin, si mi-a zis ca nu se poate ca o donatoare tanara, daca e stimulata cum trebuie, sa dea numai 11 ovocite. In plus, din cele 11 ovocite nu e posibil sa ramana doar 2 blasto.Asadar, parerea lui esteca stimularea nu a avut loc corespunator, si de aceea nici blastocistii nu s-au prins.Ca cica desi la microscop arata in regula, e posibil sa nu fi supravietuit tocmai pentru ca nu erau de calitate.

Mi-a mai zis ca primul in lume care a brevetat importanta endometrului triplu-stratificat este EL! Asa ca mi-a zis ca pentru siguranta si linistea mea, sa fac nush ce investigatii: una cu un fel de echografie cu sonda si cu mini-camera sa vada daca uterul are polipi sau alte leziuni, iar alta, pentru a depista prezenta celulelor Naturall Killer(care e cam 800 lei la Synevo,dar la Buc e vreo 300 lei...si daca mai pui drumul,tot acolo ajungi).

Am intrebat si cat e o fertilizare cu donatoare la ei....si mi-a zis ca e....35000 dolari.Valeu!

In fine, cam asta a fost. Si colac peste pupaza, nici cyclo-progynova nu mai gasesc nicaieri, ca e retras de pe piata pt nush ce modificari la prospect. Idiotii! Asa ca improvizez..si am sa iau 10 zile Estrimax, 11 zile pastilele gri din Cyclo-progynova, ca nu le-am aruncat..si oi vedea io ce-o iesi.

Adria,cei de la Zlin nu mi-au dat nicio explicatie. Pur si simplu toti ceilalti s-au oprit din evolutie......Mdeammmm.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluecat spune:

Naida, pur si simplu ma fascinezi! Esti de un optimism debordant ... Ce mi-ar mai placea sa fiu si eu asa!

Nici eu n-am gasit cyclo-progynova. Doctorul mi-a recomandat Climen. Are tot 2 mg estradiol, pastile albe si roz. Am vorbit cu cineva de la Bayer si probabil ca or sa le readuca si pe piata romaneasca.

Lucia, azi e joi! Ce faci cu endometrul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminika spune:

Adria42,
Eu nu am ajuns inca la Polisano la Sibiu, dar din ce stiu, ei nu detin banca de ovule. Am inteles ca trebuie sa merg cu donatoarea de mana pt FIV.
Multumiri,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Naida,e clar ca USA e prohibita pt noi, au niste scoruri de ne sperie! In priviinta embrionilor cred ca are totusi dreptate, nu au fost de calitate de au ramas numai doi!

Mergi la inceput