FIV cu ovocite donate (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Neatza, fetele!

Nush ce sa va zic cu treba cu CJ sau SB...ideea era ca din CJ gasisem pe cineva dispus sa doneze. Oricum, am hotarat sa luam o pauza de la toate astea. Ideea e ca toate procedurile, hormonii, emotiile si doctorii aproape mi-au distrus casnicia. Astept sa ma sune dr de la las vegas in seara asta, pt ca tot va trebui sa urmez un tratament, ceva...pentru lipsa de hormoni, iar FIVul...cine-stie?!Cand o vrea Cel-de-Sus. Am devenit obsedata de tema asta si nu-mi face bine.

Mona,chiar nu stiu ce sa iti zic. Pur si simplu...ziua aceea in care noi am facut ET nu a fost buna. Pentru niciuna. Dar mai ai sperante cu embrionii congelati.Asa ca...reincarca-ti bateriile cat de bine poti, ca acusica o iei de la capat.

bluecat,ce-ai facut cu beta ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluecat spune:

Mai mic de 1.2. Sunt disperata!N-am crezut sa mi se intample asa ceva...S-au cam naruit castelele in jurul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

stiu ce inseamna asta la fel de bine..nu am cuvinte..nu stiu ce se intampla ..vrem o reusita sa ne mai revenim si noi..haideti fetelor cu o reusita ca vad cum ne naruim pe rand..eu sunt bine ..am inceput trat din nou si in curand ma duc iar la FET ..capul sus si nu va lasati batute treb sa luptam pana la capat..va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia69 spune:

Buna seara fetelor,Mona ,Bluecat, imi pare nespus de rau ...intradevar nu sint cuvinte de consolare... sincera sa fiu si mie imi este teama de un alt faliment.Miine trebuie sa fac prima ecografie de control, ziua 10 CM si in functie de cum e crescut endomertul hotarim ziua de embryotransfer,dupa mine ar fi 27-10.Am citit astazi pe un forum italian o tipa 43 ani ,care a facut 4 ovodonazii in 3 tari diverse si acum dupa ce a facut acea miraculoasa'' biopsie a endometriului'' a avut beta positive al 11 PT 121 ,nici ea nu mai spera, mai avea numai 2 embrioni congelati ,zicea ca acesta era al 3 transfer cu aceeasi partida de embrioni.Sa speram ca bunul Dumnezeu ne va asculta rugaciunele la toate.Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adria42

Misa, par f.OK cei de la Sofia, dar ce ma nemultumeste pe mine este faptul ca trebuie sa imparti ovocitele cu altcineva. Ce fac daca donatoarea nu raspunde bine la stimulare si are numai 5-6 oua? Ti-au pus blastociti? Cati mai ai congelati, doi? Pupici!

Eiii,aici sunt ceva probleme,insa ce te faci daca donatoarea raspunde la trat i se recolteaza 15 ovo si la congelat ramane zero,ca si in cazul Naidei?Riscuri sunt in orice situatie,acum e cum ti-e norocul.Donatoarea mea a vut 10 ovo la 28 de ani,deci nu a fost stimulata prea puternic.Mai am 3 congelati si nu am facut cu blasto pt. ca acolo toate transferurile se fac de z3 si in plus eu nu sunt adepta blastocistilor.Eu prefer z3.Acu la dezghetat e posibil sa ii lase pina la blasto.Nu inseamna ca la Sofia nu se face cu blasto daca vrei,insa are dr. o psarica cu transferurilr de z3.

Lucia,tinem pumnii sa ai un endometru baban.Sa ne spui si noua da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluecat spune:

Multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine! Stiu ca aproape fiecare dintre noi, cele de pe forum, ascundem o drama ... si-mi pare tare rau. Dar atunci cand ni se intampla chia noua... e ingrozitor.
Trebuie sa ma adun! Cu tot beta ala <1,2 doctorul mi-a spus sa continui tratamentul si daca nu imi vine CM sa repet analiza lunea viitoare? ... Mai spera ceva? ... Sa mai sper ceva?...

Acum spuneti-mi si mie care-i treaba acum cu urmatorul ET? Ce tratament se mai face? Mai am cativa embrioni si in mod sigur am sa mai incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminika spune:

Buna fetelor,
Nu am mai scris de mult pe forum insa va urmaresc din umbra. Sunt aspiranta la statutul de mamica insa visul meu este departe de a se realiza. Singura mea sansa este sa gasesc o persoana care vrea sa-mi doneze din ovulele ei. Am avut o speranta in vara, gasisem pe cineva care vroia si ea sa faca FIV insa intre timp s-a razgandit.... si am ramas tare dezamagita. Incerc sa-mi tin moralul sus si sa continui sa sper ca voi gasi donatoarea. Daca stiti pe cineva care vrea sa faca fiv si sa doneze in acelasi timp, va rog dati-mi un PM si va raman indatorata. Pana data viitoare, va doresc la toate multa sanatate, speranta si sa nu uitati ca exista cineva care ne vegheaza.
Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Luciasa ai endometrul bun! Cat ti-a spus dr. tau ca ar trebui sa fie ca grosime ca sa fie optim pt transfer?

Mergi la inceput

Misa, tu crezi ca e mai bine de facut transferul cu embrioni de ziua 3 decat cu blasto? Ce argumente ere proful tau?

Naida, cum au explicat cei de ;a Zlin ca au obtinut numai 2 blastociti din 15 ovocite?

Mergi la inceput

Mona

Bluecat, im pare rau!

Mergi la inceput