FIV cu ovocite donate (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Io stiu ce sa zic cu fiv-ul tau la Cluj?Ma abtin,nu am fost si nici nu am luat in calcul aceasta locatie.

Cat estrimax ai luat pana la transfer?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Am luat cate 4/zi de pe data de 4 sept(ca atunci mi-a venit sangerarea aia..ca CM)....pana luni..adica pana pe 11 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

bluecat, bine ai venit!Si sper sa nu stai prea mult. Beta puteai sa il faci si astazi...daca tot nu mai ai stare.Iar testele de urina iti arata doua linii cand trece nivelul de HCG peste o anumita valoare. La alte femei le-a aratat ceva abia in ziua 15-16..asa ca nu te impacienta...

Dar poti sa te iei de mana cu colega Mona, care nici ea nu are stare deloc...

..vb eu...care m-am apucat de teste din z7 dupa ET...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluecat spune:

Ma tavalesc pe jos! Oricum trebuie sa astept pana luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Misa, par f.OK cei de la Sofia, dar ce ma nemultumeste pe mine este faptul ca trebuie sa imparti ovocitele cu altcineva. Ce fac daca donatoarea nu raspunde bine la stimulare si are numai 5-6 oua? Ti-au pus blastociti? Cati mai ai congelati, doi? Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Lucia, bafta multa de tot! Tinem pumnii!

Naida, nastrusnic-o, vrei sa aduci puiul tau din Las Vegas! Varianta cu Clujul nu mi se pare de incredere, mai degraba la Sibiu au mai multa experienta...

Mona

Bluecat, bine ai venit! Unde ai facut FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

naida draguta mea la cluj nu se face cu donatoare , dar poti incerca la sibiu acolo am facut si eu

Mergi la inceput

Neatza! Am facut FIV la o clinica din Bucuresti. In dimineata asta mi-am refacut un test de sarcina si...negativ. Sunt aproape sigura ca nu s-a prins nimic. Sunt demoralizata complet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

bluecat zi-ne mai mult ..ijn a cata zi esti? cati embrioni ai transferat , de cate zile, ai facuttest de urina sau din sange?eu am stat 17 zile ca sa fiu convinsa ca nu e nimic..

Mergi la inceput

Mona, sunt in Z14 si maine trebuie sa fac bHCG. Sunt destul de demoralizata pentru ca am transferat 3 embrioni perfecti!(nici o fragmentare)Testul din dimineata asta...negativ. M-a durut in limite acceptabile, n-am sangerat... Nu mai inteleg nimic. Nu prea e drept ce se intampla...

Mergi la inceput