Canapea
Vreau sa iau o canapea pentru camera de oaspeti. Imi puteti recomanda de unde sa iau. Vreau sa fie "teapana", sa aiba si lada.
Multumesc
Raspunsuri
Elag spune:
Eu mi-am luat o canapea teapana (si cu lada) doar ca e un pic mai lunga (190 cm). Adica spatele canapelei se lasa jos si asa se transforma intr-un pat de de 2 persoane. In acest fel, partea pe care dormi nu este formata din mai multe bucati (care nu totdeauna sunt comode).
Nu stiu daca am voie sa spun numele firmei...dar poti sa-mi dai un PM.
Eseea spune:
Absoluta, noi am facut mai multe canapele in timp de la Everart. Daca vrei un nr de contact, da-mi pm.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
bulinuta27 spune:
essea si noi suntem in cautari de canapea de 2 luni si nu gasesc nimic sa imi convina...m-am uitat pe site arata super, am vorbit la telefon dar zi-mi si mie un ordin de marime de pret ca sa nu fiu total surprinsa acolo...te pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Eseea spune:
ai pm, te pup , si eu am cautat mult, au f multe prezentate prin Casa Lux, etc
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
ingridnen spune:
de la Euromobila am luat 2 canapele si vreo 3 fotolii.
Canapelele au toate lada si sant extensibile.
Doua fotolii sant de asemeni extensibile si au lada.
Sant foarte multumita (intr-una din canapele dorm eu de un an jumate incoace)
Intra pe site si vezi toate modelele inclusiv preturi
Ingrid si Cristi 7 ani
bertha spune:
Si eu am doua canapele Euromobila si sunt f multumita de ele. Au lada, sunt confortabile si au un sistem de intindere comod si rezistent.