Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (313)
Raspunsuri - Pagina 3
Nerantula spune:
Salutare! 
Sunt depasita de situatie, cu alaptatul, cu competitia, cu programul, cu mucii si tusea lui Gruia, cu refacerea dificila . ..
Am nevoie de ajutor: ne-am luat aparatul de aerosoli Laica, am nevoie de o reteta pentru muci grosi si tuse seaca.
De la ce varsta se pot face aerosoli?
angelynna82 spune:
Edit: Nerantula eu i-am facut Crinei aerosoli de la 2 luni si jumatate, insa ar fi cel mai bine sa vorbesti cu un dr.
O reteta buna si naturala e suc de lamaie si gutui, insa am uitat cantitatea...Paula-Laura parca stia
si sanatate
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
alexa si mami spune:
Nerantula multa sanatate voinicului! cel mai bine vb cu dr lui Gruia, noi avem o schema pt Cipri decand avea 5 lunitze astefel: 2ml ser fiziologic de 2-3 ori pe zi si 0.7 ml adrenalina + 2 ml sf la 12 ore, 4-5 zile. sa inteleg ca sunteti acasa? cum a fost marea intalnire?
Nikoliciule te mananca...?! stai cuminte nu vezi ce frig e afara, mai las-o pe K2 la caldurica la mami in burtica.
Nocomule ne urmaresti de la scarbici?![]()
noi suntem sechestrati la domiciul din cauza de ploaie:((
babytza spune:
Remember us ? 
In maxim 3 zile avem si noi net
Fetelor parca sunt pe o insula pustie fara net 
In primul rand vreau sa felicit o mamica draga care a nascut un pui mic si frumos : Felicitari Florina, sa iti traiasca puiuta , sa te bucuri de ea o viata !!!! mult laptic si sanatate multa (fara colicei daca se poate )
Si as vrea sa pup si eu toti sarbatoritii din perioada asta pe care i-am ratat 
Sper sa nu inchida asta wireless-ul pana nu trimit mesajul ca il bat ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Nerantula spune:
Din pacate pc-ul a devenit un lux, cel putin asa pare zilele astea ..
Am venit ieri din spital, am mai prelungit sederea 3 zile pentru un tratament cu antibiotic
, Cezarei i-a iesit proteina C reactiva pozitiva, ceea ce inseamna o infectie in organism, probabil luata de la mine in utero sau la nastere, lichidul fiind putin verzui ..
Acasa e greu, uneori mi se pare imposibil, eu ma chinui iar cu mr. h si epizitomie din greu (totusi nu asa greu ca la Gruia), Gruia e fparte bulversat, uneori prietenos, alteori apatic, vrea in continuare si el la tzitzi, nu reusesc sa sincronizez, tati e si el in corzi, nu suntem pe aceeasi lungime de unda, a intrat putin in panica, se astepta la autointarcare dupa 5 zile de absenta, a fost extrem de suparat ca nu s-a intamplat, nu stiu cum sa mai fac fata
Gruia are muci grosi si tuseste, Cezara respira greu, maine vine noua pediatra (Nausica
), Doamne ajuta sa ne gasim echilibrul cat mai repede!
babytza spune:
A nascut si Nushulica ? Ma bag in capitolul vechi sa citesc ![]()
Aici nu e frig dar bate alizeul de zici ca vine tornada ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
kllemi spune:
bunaaa...
babytza cine sunte-ti voi???...nu am auzit de voi ![]()
...bien a-ti revenit, haide-ti mai repede cu vesti despre voi 

lumi imi pare rau ptr. noaptea avuta...si la noi se intrevede un colt alb sub piele dar nu are nici o manifestare....pser ca la noapte sa te poti odihni muuult mai bine 
niko ce dulce trebuie sa fie K cand vine ea de la gradi sa te pupaciasca 

cristinescu merci muuult de pont, chiar nu stiam ca incep iar astia seria de dysney si nu de alta dar noi chiar le-am rupt pe cele de data trecuta cat le-am rasfoit
nerantula este normal ca acum sa fi depasita de situatie....dar incet ,incet eu zic ca toate se vor aseza pe fagasul normal 

kllemi spune:
nerantula adbea acum am vazut ca nu sunte-ti chiar ok....
..sanatate muulta
Despre noi, suntem cu mucii pina la calcaie, in rest ea este ok, se joaca,e vesela, iar cu vremea asta de rahat, ma enervez ca nu o pot scoate din casa,si nu prea mai stim ce jocuri sa inventam
....a venit iarna ce sa mai......da,de unde cica de la jumatatea lunii o sa avem temp. de 25-27 de gr....doamne ajuta 
alexa si mami spune:
Roxi
ma bucur tare mult sa aud vesti de la tine. cum sunt copiii? cum s-au adaptat?
Nerantula
si o imbratisare calda sa faci fata cat mai bine situatiei.
babytza spune:
Felicitari Nushulica !!!! Sa iti traiasca puiul mic, sa fie sanatos si papacios !!!!! Sa va umple viata de bucurie !!! Refacere rapida mamico!!!! 

Tina se plictiseste de moarte, mai ales fara net
Mai avem pana sunt gata actele ca sa poata merge la scoala.... Nu e inebunita dupa Suedia , dar se va obisnui
Viata e frumoasa aici, insa ii este greu fara prietenele ei (mai ales cele care dormeau la ea in we )
abia asteapta sa inceapa scoala sa isi faca prieteni ![]()
Piciul a fost extraordinar de cuminte in avion, nici nu ma asteptam, aveam emotii mari cu el. Insa a fost tare dulce. A dormit o ora, apoi cand s-a trezit a vrut sa ne dam jos, am facut o tura pe culoar, a bazait 10 secunde si apoi a stat cumintel pe scaun ![]()
S-a prins instant care e treaba cu mutatul, s-a comportat ca si cum aici a stat mereu. Asta ne-a bucurat enorm, ca ma si vedeam pe la 8-9 seara cum duc munca de lamurire cu el ca nu plecam acasa, ca aici stam ![]()
Eu sunt incantata , e frumos, e civilizat, am deja cateva lucruri in cap pe care abia astept sa le aplic dupa ce termin scoala de limba suedeza. Dar cum spuneam, dureaza pana la 6 luni pana primim drept de sedere si cnp si tot ce mai avem nevoie ![]()
Casa e foarte misto, insa incerc sa nu ma atasez de ea, ca ne cautam un apartament cu 4 camere sa facem schimb.
E nasol ca bate vantul ingrozitor mai mereu. Si e nasol ca nu stim pe nimeni aici. Mai are sotul niste prieteni pe aici,dar na, nu e ca acasa unde aveam prieteni de o viata si unde aveam casa plina mai mereu ![]()
De soacra ce sa zic, pana nu a facut ea o scena nu s-a lasat. Pacat ca exact de ziua copilului
La fel ca anul trecut , inainte de tort de a stricat iarasi ziua copilului cu urlete si crize....
Am vrut sa imi fac bagajele sa plecam, a iesit iures mare....apoi la insistentele sotului am trecut peste si acum incerc sa o ignor daca e pusa pe harta. O sa fie greu cu ea pana ramanem singuri
Nu mai zic , ca ar fi multe de scris, dar simt ca o sa imi scoata peri albi femeia asta 
Din fericire cu Tinutza se poarta impecabil iar de soricel nici nu mai zic, ar sta si in cap daca i-ar cere-o
Mai scriu si maine ca ii tastez soricelului in creieri , sunt cu laptop-ul la 1 m de patul lui ![]()
Pupici multi , o noapte usoara si bobocei sanatosi sa avem maine ![]()
P.S : mi-a fost tare dor de voi 
Babytza si puii
Valentina
David