Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (313)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Babytza ma bucur pt voi si sper sa va acomodati cat mai usor. ignor-o pe soacra ca nu se merita sa ai par alb din cuaza ei. sa va gasiti repede un apartament al vostru si o sa fie totul bine.

Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! fierbinte sa ne mai incazim, brrr ce frig e...
Roxi si pt scroafa ta, am mai impuscat una, a lui Nikol mai cum inveti tu limba aia, grrr?!
proaspete mamicutze mai intrati sa ne mai pove de viata in 4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

neatza...mai frig, frig al naibii de frig...brrrr a trebuit sa dau drumu' la AC pe la vreo 28 de gr. ca innebuneam de frig in casa

alexa multumim de cafea...sa fie cat mai fierbinte...eu si asa stau f,f porst cu frigul, nu ma inteleg deloc cu el

babytza eu dabea acum mam prins ca voi stati la soacra ...fir-ar sa fie de treaba...sper sa va gasiti cat mai repede ca altfel chiar ca o iei razna cu femeia aia...ma bucur tare ca sau acomodat copii, ma rog mai mult David, cred ca la Tina mai dureaza -ici multi si sa ne vb. si noua in lb. pe care o so inveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Neatza la pranz...mi-am terminat norma de curatenie pentru ziua de azi asadar stau in pauza.
Eu pot sa va povestesc viata de 2 in 1 momentan, si ce liniste e !Sa ma tin atunci cand am doua gargaritze prin jurul meu...pana atunci la vita e bella si pace !Inca nu-mi vine sa cred ca am timp ceva si pentru mine, chioar uitasem cum este...ete un avantaj pt copil la gradi.:)
alinutza chiar m-a sunat scroafa sa mi zica ca cineva a impuscat-o cu o mitraliera.

cu K2 in 36s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Ieri i-am spus sotului la misto ca la maternitatea unde voi naste, trebuie sa asiste si el, astfel ajutandu-ma sa fac travliu mult mai lejer si ca el trebuie sa taie cordonul.
Raspuns la domnul: ei na, dar de ce au mai facut nene medicina sa vin eu sa-i ajut???Nu nene sa se descurce singuri la asta, nu ma bag nu dau sfaturi...cu alte cuvinte te duc, te las si fug cat pot de repede si de departe de locul faptei.

cu K2 in 36s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Nikol si a scapat de mitraliera soacra? atunci trec la lucruri mai serioase, vin cu bomba:-))) F tare faza cu sotu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Nerantula, imi pare rau ca te simti depasita.E normal cumva pana va formati o rutina.
Pt aerosoli eu ii fac Annei 1 ml Flixotide+2 ml ser. Poti sa incerci varianta cu gutui sdi lasmaie: 5 ml ser+0.5 ml lamaie+0.5 ml gutuie-din amestecul asta ii pui 2 ml in aparat.
Poti sa pui doar ser gol pt cea mica. Ajuta si asa.In caz ca ia.
Da-i si niste Prospan la cel mare ca fluidizeaza si ii reduce si din tuse.
Si nu-ti face griji, o sa te descurci. E mai greu la inceput.

Babytza, sa treaca mai repede cele 3 zile sa ai net!

Nikolici, ori n-are omul dreptate?

Noi suntem ok. Cu racelile stam mai bine. Nu prea mai curge nasul in schimb a inceput sa haraie. I-am dat Prospan si cred ca diseara ii trag aerosoli. Ea din orice face asa. Asta-i "avantajul" cand ai frati mai mari si racesti de mic.
Nu mai avem bona si deci ma inebunesc cu totul ca acum fac eu tot. Doar in week-end vine bona ca sa pot eu sa ranesc prin casa. Diineata e ca la nebuni pana le fac dus, hranesc, imbrac si scvot pe usa.Si casa arata ca dupa razboi.
Fug ca eu sunt ,ca de obicei, intre doua camioane. Pupici si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nerantula, imi pare tare rau ca e asa greu, va tin pumnii sa va acomodati cat mai repede!
ptr aerosoli, la Gruia, in special ptr tuse, noua dr ne-a recomandat asa: 1,5ml ser + 1ml ACC. daca e ragusit, pare a fi laringita, poti adauga 1ml dexametazona si/sau, eventual, 1ml adrenalina. eu ff rar am folosit adrenalina. daca nu e grav, mergi doar pe ser si ACC.
despre aerosoli, nu stiu cat de devreme se pot face, eu nu le-am facut hunilor decat dupa 1 an si jumatate, nu a fost nevoie.

babytza!!!, imi pare nespus de bine c-ai revenit, ma bucur ca sunteti ok!!

cristineescu, si eu merci de pont, am luat azi cartea, unde nu ma asteptam sa o gasesc, am aflat ca e prima pe care au vandut-o la chioscul respectiv... nu mai are lumea bani nici de carti, trist.

kllemi, suntem mai bine, da, si azi noapte s-a dormit pe rupte, deci e ok, sper sa ne tina.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Avem net !!!!!!! Ne-a venit modem-ul !!!!! Nu mai stam calare pe geam pt o liniuta de semnal !!! Yupiiiii

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Nerantula, in primul rand iti doresc numai bine micutei tale si multa putere tie! Tine-te bine, in curand o sa va gasiti un ritm care o sa va faca pe toti sa va simtiti bine. Incearca sa nu te stresezi, ia lucrurile asa cum vin ca trec repede si pe langa cele grele trec si clipele minunate si nu se mai intorc. Stiu ca e greu dar incearca sa te focusezi pe ce e frumos, o sa treaca mai usor si cu mai putine fire albe.
Babytza, acomodare rapida si usoara! Cunosc categoria asta de soacre, am si eu una. O sa ne viziteze de Craciun. Mi se zbarleste pielea pe mine numa' cand ma gandesc ca o sa stau o saptamana cu ea sub acelasi acoperis dar ma gandesc la sotul meu ca-i maica-sa (alta n-are) si la copii care se bucura sa o vada. Cred ca e importanta familia cu bun si rau, as vrea sa le transmit copiilor mei mesajul ca dincolo de divergente e important sa avem si ramuri dar si radacini. Incearca sa-i faci fata si aminteste-ti ca cine-i intelept cedeaza primul, nu-ti pune mintea cu prostii, las-o-n banii ei.

Pupici tuturor! Ma duc la culcare ca dimineata ma scol la patru jumate.

Mergi la inceput