Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (313)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi eu vroiam preventiv ca si la noi in caz de raceala nu prea are efect.Insa sa stii ca are efect tare bun Parragripe tot de la Boiron.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

multumesc!

eu ii dau osccillo un tub pe saptamana, i-l pun in gurita, de vreo 2-3 ori si le suge sau le roade
daca stranuta de mai multe ori intr-o zi, ii dau 3 zile, cate 2 tuburi/zi
cred ca are efect,adica de multe ori am scapat asa

ii mai dau sirop de catina, facut cu miere, 1 lingurita sirop si amestec cu apa intr-un paharel, asta nu in fiecare zi, dar aproape in fiecare zi

foarte bun pt imunitate mi s-a mai parut Propolis C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

, ce face jobul din om!

Osteocare, 5ml de ori pe zi, 10 zile pe luna, timp de 3 luni.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

, ce face jobul din om!

Osteocare, 5ml de ori pe zi, 10 zile pe luna, timp de 3 luni.

merci frumos!
asta dupa 2 ani??

ca pe pachet sunt date cantitatile pt 1-2 ani si apoi 3-12 ani...
deci ne incadram la 1-2 ani...

nu prea am chef sa ma mai duc cu el la dr, sa nu ia ceva de pe acolo si mi-e jena sa o sun asa...
mi-a zis sa-i dau 3 luni, din octombrie, 10 zile, dar nu mi-a zis cat

Mergi la inceput

clau, da, eu asa le dau si dupa 2 ani, pana la 3 ani, abia atunci o sa maresc doza, in functie de ce-mi zice si pediatrul. si noi tot in octombrie am inceput.

si in nov sau dec o sa luam si Fe. apropos de care, cum gatiti voi ficateii? eu nu stiu cum sa ii mai prepar ca sa pape si hunii, mai mult de 5-6 lingurite nu vor si evident, inca nu ii papa singuri, bucati mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

LA MULTI ANI CRINA !!!!!!!!!
LA MULTI ANI AMALIA !!!!!!!! sa cresteti mari, sa fiti sanatoase si norocoase !!!!!!!!

Ange deja imi ploua in gura...

LALA ca de obicei, tare ma amuza postarile tale..:))))

Musette in primul rand felicitari ptr sarcina, sa ai parte de o perioada minunata si frumoasa, in al doilea rand legat de chist eu stiu ca nu ar fi pb, acum depinde de dimensiunea chistului..si eu am avut, cred ca inca mai am.. medicul mi-a zis ca o sa am dureri mai mari in timpul sarcinii ceea ce am si avut de altfel..

in unele cazuri se recomanda operatia in al doilea trimestru de sarcina depinde de marimea lor..eu am dus sarcinile cu bine pana la sfarsit, ce-i drept cum spuneam cu dureri mari mai ales spre sfarsit si asta din cauza chistului din cate am inteles..

ginecologul ce zice ?

ai niste gemenei tare dragalasi si deliciosi !

Babytza scump foc soricelul, vad ca v-ati acomodat f repede cu totii, ma bucur ptr voi...
si eu am fost tare entuziasmata la inceput de tot si toate de aici..sincer dc ar fi sa aleg acum intre a ma intoarce in RO si a ramane aici, ptr moment as alege sa raman aici..daaar...nu stiu ptr cat timp..mi-este asa de dor de casa......

Alexa ma intrebai de Eva si Nicolas, scuze ca raspund cu intarziere dar..acum unul ma bocane cu un ciocan de lemn, altul il aud chitaind in dormitor..s-a trezit !

Eva e in continuare cum o stiti, fff energica, geloasa atunci cand nu trebuie... pe Nicolas..si da, am inceput diversificarea mai devreme de data asta la el..dc la Eva am inceput-o fix la 6 luni, la el am inceput-o la 5 jumatate...el, dragutul papa spre deosebire de Eva care era un chin masa ptr ea..nu vroia decat san dc va mai amintiti ma plangeam pe forum ca nu vrea sa pape..pana nu am intarcat-o nu manca cine stie ce..poate 3-4-5 lingurite din ce-i ofeream eu..
am inceput cu legumele..vad ca le accepta bine...urmeaza fructele peste un timp..uffffffff este asa mare diferenta intre copii mei..sotul le zice soarele si luna..

incerc sa merg cu ei putin afara, vad ca a iesit soarele cu toate ca e destul de rece..profitam de vremea cat de cat acceptabila..in curand vor veni ploile si am incurcat-o cu ei..

Mergi la inceput

Monyca, Nicholas are aproape 6 luni??!! nu-mi vien sa cred, ce repede a trecut timpul!!

ficatei: la cuptor, cu apa si ulei, cu mamaliguta
sau ii fac pate
sau in ciorbita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi tu de cate ori pe zi dadeai Osteocare?De 2 sau de 3 ori?
Eu as vrea sa intreb daca ati dat Septilin?Cum vi se pare si cum administrati?
Sau ce recomandati pt imunitate?
Si inca ceva administrati Vigantoletten sau Vigantol sau nimic???

Oauuu, cate intrebari am reusit sa pun....

Lumi eu fac ficatei la cuptor cu putin ceapa, apa si la sfarsit bulion, putin usturoi si verdeata.Garnitura piure de cartofi.Deiu insa nu ii papa...dar ma rog el nu prea papa nimic felu 2...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

dya duminica te-a fi servit cu un tort de fructe invelit in martipan, cumparat bineinteles..am petrecut in familie, iar azi daca vrei cu tort de la Mc. mergem sa sarbatorim si cu copii

angy ..heeeiiii ce este acolo, cumva vre-un restaurant?? ave-ti si meniu??

monyca da chiar, nu pot sa cred ce repede a facut Nicholas 6 luni...uuuuuuaaaaaauuuuuu...felicitari ptr mancarica

Mergi la inceput

merci ptr raspunsuri ref ficatei. cu mamaliga nu am incercat, in rest la fel si nu merge. mai asteptam, mai incercam.

dya, osteocare le dau de 2 ori pe zi, 5ml de fiecare data.
din septembrie le dau si septilin, tot 5ml, tot de 2 ori pe zi. 3 luni, fara intrerupere, sept, oct, si nov. le-am dat si in primavara, atunci nu mi s-a parut ca are efect, acum vad usoare imbunatatiri, adica racesc, insa fara febra, doar muci si eventual tuse.
ma gandesc insa sa le dau ulei din ficat de peste, tot 10 zile pe luna, tot 3 luni, insa in cazul in care ma hotarasc, renunt la septilin, ca e bun si ptr imunitate si se aduna mult prea multe oricum.

vigantollenten 1000 le dau, 1 pastila pe zi, in zilele in care nu iau Osteocare.

Mergi la inceput