Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (313)
Raspunsuri - Pagina 19
dyanira spune:

LA MULTI ANI CRINA SI AMALIA!!! 

Sa cresteti mari , sa fiti sanatoase si sa aveti mult noroc si fericire in viata!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
ange
, multumim de aprecieri!
baby_boy, am vazut si eu pozele, fff frumoase!
musette, noi am avut mastoidita, nu pneumoccoc, si infectia s-a retras binisor dupa 7 zile de antibitoic intravenos. am continuat apoi inca 7 zile cu antibiotic pe cale orala. daca nu se retragea infectia, ajungeam si noi acolo, dar am avut noroc. plus ca numai o ureche a fost afectata.
cat despre branule, horror si la noi, tot aproape zilnic trebuiau inlocuite, sunt si f proaste si se infunda si le respinge si organismul...
sa-i faci o timpanograma sau un test de auz dupa o luna de la timpanotomie, sa aiba timp timpanul sa-si revina, altfel aparatul ala inregistreaza datele aiurea. noi nu am mai apucat, am discutat cu mai multi dr atunci si au zis ca totusi nu e cazul.
sanatate multa!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
baby_boy spune:
LA MULTI ANI CRINA SI AMALIA!!!
SA VA TRAIASCA PRINTESELE SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII MAMICILOR!!!!
angelynna82 spune:
Hello,
Multumim mult de urari si le intoarcem inzecit c pupici multi multi 
Amaia
sa fii sanatoasa, iubita. Klemmi sa iti traiasca printesa, numai bucurii si o zi frumoasa precum printesa 
dam de beut, mancat (inca pregatesc...) si ce mai vreti voi
piticul meu face azi 2 ani, tare magici au fost, parca inca as mai vrea sa fie bebe dar in acelasi timp vreau sa creasca, sa fie o domnisoara tare frumoasa. Dumnezeu sa ii dea sanatate si noroc.
moa hai ca plang deja
uite ca ste cum sa zica pinsesa 
revin
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
kllemi spune:
Va multumim mult fetelor
cate un pupoi mare ptr. fiecare in parte 
angy ce gatesti?? venim si noi ![]()
![]()
babytza feliciatri ptr ciorbitza de vita
...ce sa mai, se vede ca ii prieste in alta tara
...o sa vezi ca nici atat de des racit nu o sa mai fie, eu stiu de la sotul meu....daca inainte nu exista luna sa nu raceasca si raceala din-aia de trebuia sa stea la pat, dupa ce a fost plecat 2 ani in Anglia, unde este o alta clima, vreau sa-ti zic ca acum daca raceste o data pe an si atunci asa, doar o durere de cap, a doua zi e gata....eu chiar mam mirat foarte tare dupa ce a venit de acolo...nu credeam asa ceva
...in fine sper ca si la voi sa dea rezultate 
angelynna82 spune:
Klemmi, am facut piept de pui cu usturoi si bere cu bulion; ficatei prajiti cu mustar; ma gandesc sa fac piure de cartofi sau cartofi taranesti la cuptor....
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
claudinna spune:
musette, felicitari pt sarcina!!! sanatate multa lui Luca!
fetelor, cum administrati Osteocare??
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna fetelor, cum administrati Osteocare?? www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
preventiv, ptr imunitate, 1 tub pe saptamana.
in caz de raceala, 2-3 tuburi pe zi, in functie de gravitate. nu-l mai folosesc demult insa ptr raceala, mi se pare ca nu are efect la noi.
dizolv continutul in 2-3ml de apa, pusi intr-un pahar de plastic. il administrez cu seringa de plastic.
ati racit?
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
dyanira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
preventiv, ptr imunitate, 1 tub pe saptamana. in caz de raceala, 2-3 tuburi pe zi, in functie de gravitate. nu-l mai folosesc demult insa ptr raceala, mi se pare ca nu are efect la noi. dizolv continutul in 2-3ml de apa, pusi intr-un pahar de plastic. il administrez cu seringa de plastic. ati racit? Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
Lumi e vb de Osteocare Ca si alte elemente.Dar iti multu eu chiar vroiam sa intreb de Oscillo.
Clau eu i-am dat de 2 ori pe zi 5 ml dar era inainte de 2 ani.O singura data i-am dat.
Babytza felicitari pt cirobita.

Ange deja imi e foame.Sa arunci incoa o felie de tort ca noi suntem cu dulciurile.
Kllemi tu cu ce tort ne servesti???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR