Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (313)
Raspunsuri - Pagina 21
felicic76 spune:
LA MULTI ANI CRINA de Ange!!!
LA MULTI ANI AMALIA de Klemi!!
Sa fiti sanatoase toate si fericite alaturi de familii!!!
klemi: daca te mai aud ca zici ca dai cu Amaia de pereti, vin io la tine, auzi, tu crezi ca ai nostri sunt altfel? Al meu a furat un snickers din magazin, l-a desfacut, l-a mancat si a mai adormit la 2 noaptea (l-a furat la 11 dim) si nu, nu s-s inecat deloc cu alunele si caramelul , degeaba am stat la panda
Cred ca daca ti-l dau pe Vlad un we o sa urli dupa Amalia pentru o mie de ani... el se culca cu noi in pat cu piesele de lego
, pana acum avea in maini la culcare doua-trei masinute sau locomotive si faceam figuri cand dadeam noaptea de ele in pat, acum este jaleeeee....plus ca se simte dator sa mearga cu tine la baie, noaptea, ptr. un pipi, dar nu orisicum: aduna din piesele din pat si le rastoarna pe drum, sa le iei in talpi la intoarcere,ca firimiturile din poveste 

Septilin 2,5 ml de vreo 10 zile, cred ca mai avem 5-7 zile pana se termina sticla (nu a luat nico raceala pana acum, adica gripa), altfel il intrerupeam, eu vreau rezultate mai tarziu, nu acum, il dau pentru imunizare, ca fapt divers am experimentat niste muci, cam a treia zi, nush de ce am avut io impresia ca de-aia i-a facut, de la sirop
ficatei: vas de yena cu capac: unt mult pe fund, cam juma de pachet la 700 gr de ficatei, apoi ficatei, sare si capacul de yena, fara nimic altceva gen condimente, apa etc.... ei lasa suc propriu si ii uit la cuptor pana prind o culoare rumena/maronie/spre prajita...ai mei barbati ii devoreaza asa.... mie nu-mi place ficatul, nici de pui, nici de porc.... doar drob.

felicic76 spune:
vlad nu vorbeste, daaaaar ne spune "sanatate" dupa ce stranutam, iese ceva de genul " saaaata"
deschide frigiderul si-si ia iaurturile lui gen danonino, daca nu sunt in frigider face scandal maaare!!! da la o parte iaurturile simple si se multumeste cu alea de fructe, daca nu sunt nici alea face iar mare scandal, daca gaseste ceva multumitor coboara de pe scaun (ala cu care ajunge la frigider) si deschide sertarul de tacamuri (care-i peste el ca inaltime) sa-si ia lingurita si se apuca si manaca singur!!! da pe el, da pe jos da'í satisfacut nevoie mare!!
ceva de genul: nu am nevoie de voi
Sunt multe de povestit despre Vlad, ma bucur ca-i sanatos si.. voios![]()
edit: mai am o problema cu ale mele surori si cumnate cu copii: iaurturile din frigider asa cum sunt versus iaurturi la temperatura camerei. Vlad a mancat intotdeauna iaurturile direct din frigider, mi s-a parut mie ciudat sa le scot, mai ales vara, sa se incalzeasca bine si apoi sa i le dau... acum mananca iaurt din frigider, rece la 16-18 grade. Voi le incalziti?? In vara, la sora mea, a preferat sa bea suc decat sa manace un iaurt incalzit, l-am scos din frigider si l-a devorat... fetele imi spun ca nu-i normal rece, eu
angelynna82 spune:
Multumim inca o data pentru urari 
Lumi eu am facut ficateii asa: curata, spalat frumos, pus in ceaun cu putin ulei, dupa ce s-au inabusit putin am pus sare, piper, fulgi de chili, la sfarsit o lingurita de mustar...yummy
Tortul a fost din biscuiti cu crema din frisca si ciocolata finetti, decorat cu ciocolata neagra in diverse forme...trufe, floare, gen portativ si numele Crina alaturi de frisca si bombonele din ciocolata.
Klemmi, la noi aproape ca nu exista zi sa nu pape cioco, macar o tableta... nu scap de ea, pur si simplu se duce unde tin "bobo" si se serveste...
tare mult i-a placut cand i-am cantat cu totii lma, chiar a suflat in lumanari, placere mare insa a fost cand a luat toate farfuriile la rand
plus sampania aferenta![]()
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
angelynna82 spune:
paragripe am folosit si noi, la fel si homegene si homeovov, tare bune
osteocare deloc, chiar ma gandeam sa ii dau si ei...
uhhh, am uitat ce vroiam sa mai scriu
MonycaC wow, ce repede trece timpul, sa zic diversificare placuta, la cat mai putine gelozii si toate bune
Felicic, eu ii scoat iaurturile cu jumatate de ora din frigider acum iarna, vara i le dadeam reci
ahh, mi-am adus aminte
, mai nou floarea mea striga, dar strigat nu gluma, ca ma aud vecinii
"me pame" adica mie foame![]()
de
Monyca.C spune:
Clau, Kllemi da asa e..are aproape 6 lunite..nici mie nu-mi vine sa cred CAT DE REPEDE A TRECUT TIMPUL !!!!!!!!!!!!!! ma ingrozesc si de multe ori vreau sa treaca sa ma pot intelege cu ei..dar de si mai multe ori imi doresc sa ramana pe loc sa-i mai am asa mici, bebe pe Nicolas..stiu ca n-am sa ma mai intalnesc niciodata cu ei asa mici mici..oofff..devin nostalgica si cateodata ma taie si plansul, mai ales cand vad poze cu ei mititei sau trebuie sa mai triez hainute care le-au ramas mici..
Felicic si eu i-am dat Evei din frigider iaurtul..nu stiu daca fac bine sau rau..m-am stresat de cateva ori sa nu-i faca rau la gat dar se pare ca a scapat de fiecare data..si iarna si vara i l-am dat direct din frigi..
sunt mama denaturata ? 
![]()
am fost cu ei in parc si-s rupta, franta in mii de bucatele..dupa ce le-am dat la TOTI sa manance..inclusiv tati hamesit de la serviciu..am culcat baiatul, acum urmeaza Eva sper sa nu-l trezeasca..in ultimul timp nici Eva nu mai vrea sa doarma dupa amiaza..cum mari mari maaaaaaaari eforturi si urlete reusesc s-o culc o ora..azi am renuntat si nici nu mai insist ca-mi ies fire albe in cap la propriu...acum ma uit la ea si e cam "fleasca"..
sa vedem daca mai rezista pana la 12 noaptea cum o facea de obicei cand o culcam ziua..

P.S. la cate zile se considera ca bebe e constipat ?
Monyca.C spune:
Ange multumesc de urari, sa dea Dumnezeu ! 
ce sunt fulgii de chili ??? 
unde ii gasesc ?
Monyca.C spune:
ESTE ORA 21.20 SI FETITA MEA SFORAIE LA GREU :))))))) RUPI PATUL CU EA :)))) nu exagerez dar in 10 sec dupa ce si-a baut lapticul a adorimt...
nici nu mai tin minte de cand nu s-a mai culcat la ora asta...
dar...cum ziceam...nu a dormit dupa amiaza...
angelynna82 spune:
MonycaC eu am cumparat rasnita care are fulgi de chili, dar daca nu ai poti pune la robot ardei iuti uscati, astia sunt de fapt fulgii de chili
si a mea a rupt patul la 21.30
de
angelynna82 spune:
Constipat stiu ca se considera dupa ce nu face kk la 4-5zile, sper sa nu gresesc
de
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monyca.C P.S. la cate zile se considera ca bebe e constipat ? |
Medical am inteles ca dupa 5 zile se considera bb constipat.Eu insa cred ca dupa 2-maxim 3 zile as lua masuri.Cu care ai pb?
cu K2 in 37s si mamica de K1