Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (313)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Cristina frumoase poze, moa da' au fost ceva bebelusi , tortul tare fain este

Lumi si eu vroiam sa te intreb de cifre, am sa urmaresc site-ul, poate aduc si de cauciuc, nu de alta da' tot spal intr-una...

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Beeeiii, mor, nu am casa! N-am unde sa mai dorm! Daca ar durea prostia...
Am chemat bona azi in lipsa mea sa stearga praful, sa una alta. Si am avut 3 ture de haine spalate si scoase din masina; mi-a fost lene sa le intind noaptea si ar fi iesit si fetele dupa mine si erau ude pe par. Asa ca i-am spus sa le intinda ea ziua. Si ea a dat drumul la centrala si le-a pus pe toate pe calorifere. Normal ca n-a deschis nici un geam, ca ar fi omorat-o curentii. Asa ca numai incercati sa va imaginati cum miroase la mine in casa. Asa ca acum am culcat copiii si stau cu toate geamurile deschise

Si latra un caine afara si se aude tare cu geamul deschis. Si sun la paznic sa intreb de ce naiba latra cainele. Si ala "eu fac mamaliga"; "lasa asta; de ce latra cainele?""da, doamna, n-o dau fierbinte la caini, o racesc intai" - "zi-mi si mie daca stii:de ce angajez eu paznici surzi?" -"acum e gata mamaliga, imediat"-"fa cainele ala sa taca sau ma impusc" -"da, doamna, cum e gata mamaliga, cum le-o dau"
Asta e intr-adevar surd. Nu mai stiu de ce l-am angajat ca lucreaza aici de mult-cred ca din cauza ca nu fura. Peste o luna se pensioneaza si i-am spus lui Michael (ca el imi tot zice sa-l dau afara de cativa ani) si cica "vezi daca angajezi altul, gaseste unul orb de data asta!" Inainte de asta am avut unul care era schiop saracul. Cred ca are dreptate Michael.

Am intrat sa-mi vars nervi aici ca sa pot dormi. Scuze!

Si am intrat sa laud hunii ca-i vazui in poza.Sa va traiasca mami si tati!

Iata-l si pe Raducu!Super party.

Si pe Dl. Soricel l-am remarcat.Ce frumos se joaca el!

Alice azi iar n-a dormit la gradi. S-a trezit la 7.30. La fel a facut si vineri. De unde rezulta ca daca nu ne sculam la 5 , nimeni n-are trai bun.
La 7.25 m-am trezit eu si le-am dat desteptarea intr-o mare panica. Si sunt obisnuite dimineata sa bea un bibe de lapte cu Nesquick la desene cat imi beau eu cafeaua. Si Anna spune ca bea si ea "cahea". Si dimineata isi iau locurile in fotolii si in drum spre baie ii spun lui tati sa le faca lor cate o cafea si mie una ca suntem in viteza. Ies din baie dupa cateva minute si il gasesc pe tati consternat in bucatarie :"dar noi le dam cafea copiilor?"
Azi au fost la teatrul de papusi cu gradinita. Si ii spuneam pe drum in masina despre Patrocle, Lizuca (au vazut Dumbrava Minunata) si Alice mi-o taie scurt"intreaba-ma dupa amiaza ca inca nu stiu povestea"
Si dupa amiaza o intreb cum a fost. Cica nu i-a fost frica deloc. Ii explic cum ca n-are de ce sa se teama ca e doar o piesa de teatru, bla,bla. Si ea zice "pai a fost un pic de groaza ca Lizuca avea o mama vitrega, se pierduse prin padure..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

La 1 sept am angajat o contabila in sfarsit (ca de asta iarna tot eu fac contabilitatea la firma). Si pe 5.09 a cazut in fata biroului cu piciorul intr-o groapa si si-a luxat glezna.Asa ca baietii i-au pus piciorul in gips si au bagat-o in concediu medical.Astfel ca am contabila dar tot eu prestez. Azi am fost s-o vad si mi-a povestit ca a luat-o atunci salvarea. Si de frica ea lesinase; dar doar de frica fiindca nu are alte probleme de sanatate. Si in salvare o conecteaza aia la un aparat din ala de monitorizat inima si pe ecran era o dunga (n-avea activitate cardiaca) si ea auzea din lesinul ala medicii vorbind "n-am puls, am pierdut-o". Fiul ei cu ea acolo, va dati seama ce era pe el saracul. La un moment dat ea zice de pe targa "imposibil sa n-am puls, doamna"; aia se intorc consternati si o tipa ii spune alteia "cutarica dar n-ai bagat mufa draga? iar ai uitat?" Deci eu daca ma imbolnavesc si cineva cheama salvarea de la Braila il blestem o vesnicie. Nu mai spun ca pt o luxatie sta de 6 saptamani in gips si acum i l-au scos si si-au dat seama ca nu l-au pus bine; asa ca e iar in gips. Cica acum 3 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lala iti transmit multi ici mami si cat cuprinde, numai nu te supara te rog...ca ma ras la posturile tale, mai ales la cel cu paznicul si contabila

bona...no comment

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata!!

dau repede o cafeluta si urez din suflet, cu mult drag pentru 2 fete cucuiete si frumoase:

La Multi Ani Crina si Amalia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neatza!
La multi ani Crina! La multi ani Amalia!!!!

Lala, povestile tale sunt din categoria rasu-plansu. Zau daca reusesc sa ma hotarasc daca sa rad in hohote sau sa plang in hohote. As rade ca prostia altora-i amuzanta dar totusi e de plans ca asa ceva n-ar trebui sa se intample. Traind departe de Romania, raul se estompeaza si totul capata asa o aura romantica iar Romania devine imaginea mamei, a vacantelor, a Craciunului, a societatii simple si pitoresti, a amintirilor din copilarie. E bine sa citesc astfel de intamplari, in felul asta pastrez contactul cu Romania reala.

La noi a venit iarna. Dimineata erau 2 grade afara. Nu stiu cand a fost toamna. Acu' o saptamana am fost plecati sa vedem culorile toamnei zugravite pe viile de pe Valea Moselului dar nici urma de toamna, viile erau verzi iar afara 20 de grade. Acu' frig si ceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata,
multumesc mult de urari,sunt la fel de speriata ca si la sarcina cu Luca dar sper ca totul sa fie bine.

Dyanira nu am nici o preferinta,imi surad ambele variante,daca este baietel mi se pare super pt Luca iar daca este fetita iar mi se pare super ca sa vad cum e sa ai si fetita.

La multi ani Crina si Amalia si tuturor boboceilor care au implinit deja 2 anisori.

Luca deocamdata nu e refacut total,inca mai luam antibiotic pe gura,dupa ce a facut 7 zile intravenos un antibiotic f agresiv cu venele de ajunsese saracu sa-i tina o branula o zi,a fost foarte greu si acest episod a venit pe fondul altor 2 internari din motiv de rosu in gat si febra aproape 41 care nu reuseau sa o scada nici cu metodele stiute de ei in spital.Practic am fost internati aproape toata luna cu o pauza de o saptamna iar antibiotic a bifat in ficecare ziam avut impresia ca nu mai terminam niciodata....sper ca asta sa fie ultima belea macar pt cateva luni.
Miercuri mergem la control la ORL sa vedem daca si urechea dreapta e vindecata total,la controlul de ieri stanga era super,dreapta mai avea putin.
Lumi voi cum ati scpat de timpanotomie?se pare ca la noi nu mai erau sanse sa scapam si pneumococul ala de il avea sapa pana ajunge la os si atunci interventia devenea si mai periculoasa.
Cam asta despre noi,m-am stresat f mult si sper din suflet ca bebe mic din burtica sa fie ok.
Se pare ca m-am procopsit si cu un chist,de unde habar nu am ca nu am avut niciodata,oare poate afecta sarcina,stiti ceva?

Felicitari prospetelor mamici Nusha si Nerantula,sa va traiasca minunile.
Nikoliki tin pumnii....

Revin mai tarziu,va pup.

de Luca si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

salutare, fetele va multumesc ptr urarile de la multi ani de baut si de mancat la toata lumea ....AZI E ZIUA GALUSTEI MELE....si sunt tare happy

angy LA MULTI ANI !!CRINUTEI SA CREASCA MARE SI SANATOASA SA TE BUCURI DE EA 1000 DE ANI SI TOT BINELE DIN LUME IL DORESC

irina nu mai fi speriata, o sa vezi ca totul va fi bine, mai ales ca acum ai o experienta la activ

Din cauza faptului ca probabil tot spunandu-i copilului, ca azi va fi ziua ei si ca ne pregatim de petrecere si vor veni copii la ea sa ii cante LMA.....azi dim. pe la 4 mi-a dat trezirea si ar fi vrut sa faca orice altceva numai sa nu doarma ...eram chiauna , nici nu puteam sa deschid ochii, ei ii ardea de desene de facut pipi la wc, de baut lapte....deci ce sa mai zic, ca sa mai culcat pe la 7.50 ...imi venea sa urlu...dar mam calmat in ultimul moment ca am zis sa nu ii stric ziua
Iar de cand sa trezit (ca nici eu nu mam lasat mai prejos) pe la 10 am trezit-o este intr-o mare verva, nu am pot tine dupa ea ...simte ea ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello mamici

La multi ani Crina & Amalia !!!! Sa cresteti mari si frumoase , norocoase si sanatoase !!!! Mamici sa va traiasca minunile !!!!!

Noi am profitat de vremea superba de afara si am stat 2 ore la joaca. A inceput sa ii placa in leagan. Este pentru prima oara cand a stat in el. A stat mai mult de jumatate de ora Pana acum nu a vrut deloc, desi mereu il intrebam.

A papat acum si ciorbita de vita in premiera totala !!!!!! Yupiiiiiii

Nocom multam de cafeluta

Irina imi pare nespus de rau ca v-ati chinuit atat de tare Sper din suflet sa fie ok maine la control si sa se fi refacut si urechiusa dreapta

Lala ca bine zice Claudia....ma abtin sa nu plang si in acelasi timp rad cu lacrimi de pataniile oamenilor

Claudia sa stapaniti sanatosi salopetele si sa le fololositi cu drag in zapada si pe partie

Cristina eu de ce nu gasesc link-ul cu pozele de la party ???

Kllemi inca nu am vazut niciun catel vagabond pe aici Doar rate , gaste si lebede in parc

Pupici , ma duc sa culc piciul ca e ora de somnic

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Crina!

Amalia!

Sa fiti sanatoase si fericite, si pline de voiosie!
Mamici, sa va traiasca puiutii!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput