Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (313)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

dya destul de tarziu, intre 10 si 11 ...e si normal sa adoarma atat de tarziu...ideea, este ca ma enervez ca nu o pot lasa sa doarma mai mult de 6.....si ma oftica chestia asta....ptr. ca ma gandesc ca diseara (ma rog la noapte) cine s-o culca pe la 1.00 ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

O filmare proaspata :D
Scuzati inceputul, e pentru prietenele mele care vor sa vada cum e aici. Aseara ma puneau sa ma plimb cu web-ul prin casa , sa vada si ele casa

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Kllemi o sugestie.Poti incerca sa o trezesti dimineata putin mai devreme dar cu o ora mai devreme pt inceput ca sa nu o bulversezi de tot.Si incet ajungi sa se trezeasca la 8 dimineata si seara la 10 sa doarma.
Si eu aveam aceiasi problema cu Deiu acum am ajuns sa dormim seara la 22,30 maxim 23 el care inainte de 24 nu adormea deloc.Dar dimineata se trezeste acum la 8-8,30.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya, daca as avea sansa s-o iau de la capat, n-as schimba nimic si clar tot gemeni mi-as dori! oricat ar fi de greu, mai ales ca nu avem niciun ajutor. dar e atat de frumooos!

kllemi, multumesc!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Musette , sarcina usoara si bebe sanatos. Multa sanatate lui Luca

Lumi sunt superbi hunisorii , ce frumos se joaca amandoi si mai ales ca fac nazbatai impreuna

Klemmi e bus sfatul lui Dya, eu am reinceput programul de sculare la08.00, somn la pranz 13.30, seara la 21.00 si functionea fff bine

eu i-am facut tortul piticei, ciocolata e favorita ei asa ca maine papa cioco, maine va veni o fetita la ea (sper) plus Alexa, asa ca va fi un mini party intre copilasi

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza, , nicio masina nu am vazut in spatele blocului, frumos

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Babytza, , nicio masina nu am vazut in spatele blocului, frumos

Hi hi Asa este E parcare subterana imensa si o parcare mica in fata blocului unde iti poti lasa masina doar 2 ore.
Iar intre toate blocurile de aici e cate un spatiu de joaca cu diferite case, castelute si caluti si leagane. Noi mereu schimbam locul daca avem chef de o plimbarica scurta si de fetze noi...nu ca am vorbi inca cu cineva, dar asa, pentru varietate
Bey daca va plictisesc/ enervez cu detaliile astea sa imi spuneti stop joc

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Suntem si noi pe aici
Lumi hunii sunt deliciosi ca intotdeauna..mi-au placut cifrele de pe frigider..trebuie sa caut si eu. Radu deja recunoaste cifrele pe tastatura...si cred ca i-ar place.

Babytza frumoasa zona..vad ca soricelul s-a acomodat ce mai bine..daca are nisip....e fericit

Irina O veste minunata!!Sarcina usoara si bebe sanatos !!

Multumim inca o data tuturor pentru urarile de La multi ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

dya, angy multumesc de sfat, sa stiti ca l-am aplicat, dar nu tzine mai mult de o sapt. ca dupa aia, isi reia programul "normal"....adica asta de trezit tarziu

babytza unde sunt masinile din fatza blocului, gunoiul si cainii vagabonzi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

babytza, intr-adevar, f fain la voi acolo1

ange, baby_boy, multumesc!

baby_boy, cifrele sunt de la jucariidinlemn punct ro. cifrele sunt din material textil, gasisem initial unele din cauciuc, dar nu au mai avut pe stoc. se murdaresc repede, insa sunt f ok, si hunii sunt incantati de ele.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput