Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (313)
Raspunsuri - Pagina 16
babytza spune:
Woow Irina ce veste minunata !
sarcina usoara si la termen
Si sanatate multa lui Luca 
Ma bag la poze daca ma lasa de pe tel. Macar am si eu cu ma delecta cat adorm soricelul 
Edit : sunt mortali hunii ! Frumosi cum m-am obisnuit si duuuuulci 

Imi place cum comploteaza si fac prostioare impreuna
In cosul de gunoi sunt impreuna la cautat, la cocotat pe toate cele la fel impreuna
Sunt tare scumpi , sa iti traiasca !!!! 
Claudia asta si intentionez, sa o las in ale ei si fac tot posibilul sa nu mai dau nastere niciunei discutii contradictorii. Vreau liniste si pace in casa asta. Atat cat vom sta impreuna, o sa las si eu de la mine , ca asa se cade pana la urma. Ca na, suntem inca in casa ei , asa ca ....no coment in fata ei 
Iar de timpul petrecut impreuna cu sotul si copiii sigur ca profit la maxim
In curand copiii vor fi la gradi si la scoala iar noi la munci, asa ca profit din plin ![]()
Azi l-au sunat aia de la social pe al meu barbat sa mearga la niste cursuri toata saptamana asta. Poate ii gasesc astia ceva care nu ii place
Ca nu poate sa refuze daca vrem ajutor social pana ne gasim noi ce vrem sa facem....
Si pe mine ma asteapta pe 27 la interviu cu translator ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
nikolici spune:

Irina Sa fie intr-un ceas bun bun bun!!!Wowe ce veste minunata!
Luca este bine acum?Complet vindecat?
cu K2 in 37s si mamica de K1
nikolici spune:
lumi ce mi au palcut pozele.Sa-ti traiasca voinicii!
Nu am putut sa nu remarc pampersii cu Thomas, ce firma sunt?
cu K2 in 37s si mamica de K1
luminita2008 spune:
musette, ce veste super!!! Felicitari mamico, sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara sa ai!

multa sanatate lui Luca, imi pare rau ca ati ajuns la timpanotomie, noi am fost la un pas de asta in martie, dar am scapat. aveti grija de voi!
fetele, multumesc mult de aprecieri la adresa hunilor, creste inima in mine!
claudia, da asa este, e minunat sa-i vad impreuna, imi intaresete din toate punctele de vedere ideea/convingerea unei familii extinse, cu cel putin doi copii!![]()
sanatate multa micutei, poate nu face si ea boala sau macar poate face o forma usoara! Stefan a facut-o?
babytza, sar'na mult, daaa, la prostioare sunt mereu uniti
, cum altfel? da' sa stii ca cosul de gunoi e cu jucarii de baie![]()
![]()
, chiar nu mai stiu unde sa le depozitez pe toate.
niko, aia sunt chilotei, pusi peste pampers
. am avut o tentativa de incepere antrenament la olita, drept pentru care le-am cumparat o tona de chilotei. am abandonat insa tentativa inainte de a incepe (am zis sa ii las sa se acomodeze mai intai cu despartirea de mine si jobul meu). chilotii au ramas insa si mai nou hunii ii scot din sertare si vor sa-i pun pe ei. e parada modei in fiecare seara la noi, in special cu Robi, ii spunem micul Bote, probeaza cel putin 2 tinute pe seara
.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
babytza spune:
Lumi sunt convinsa ca ai tone de jucarele, mai ales ca la voi toate sunt in dublu exemplar
Si la noi aici e jale cu toate imprastiate prin casa...nu mai stiu cum sa mai elimin din chestii inutile. Are soacra-mea casa plina de nimikuri
Iar balconul , care de felul lui e imens, e plin cu geamnatane si cutii si cutiute cu fel de fel de tampenii
Degeaba sunt multe dulapuri aici , daca sunt pline cu nimikuri pe care jur ca nu le foloseste...nici nu mai stie ce e in ele....Asta e unul din motivele principale pentru care vrea sa stam singuri. Sa avem noi de-ale noastre . Si sa vad ordine , ca ma dispera cum sunt toate aici claie peste gramada
Si David evident trage de toatel cele ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
dyanira spune:
Irina felicitari.Sarcina usoara si un bebe/bebelina sanatos.Ai vreo preferinta?Lui Luca multa sanatate sa va faceti bine.
Lumi hunii sunt absolut deliciosi frumosi foc si au inceput sa semene si cu tati.Pana acum mi se parea ca seamana doar cu tine.
Sunt superbi impreuna.Vazandu-i acum mi-as fi dorit si eu gemeni dar gandidu-ma cat de greu ti-a fost cu ei zic mai bine nu.Insa esti de invidiat, esti mamica a 2 minuni.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
kllemi spune:
fetele...copilul meu dabea acum 10 min. a adormit 
...deja imi venea sa o iau si sa dau cu ea de pereti ![]()
...imi face o mie de nervi cand vad, cat este ceasul si ea se topaie in pat 
lumi ca intotdeauna, hunii sunt deliciosi 

babytza vazui un adevarat maestru bucatar
...cum manuietse el cutitul
...tin pumnii ptr. sotul tau sa primeasca un job care sa ii placa 

irina FELICITARI MAXIME SA AI UN BB SANATOS SI LA TERMEN...imi pare rau ptr. Luca
..trebuie sa fi fost tare greu....sanatate muuulta la toti

Boboceilor care sau serbat ieri....multa sanatata si sa creste-ti mari
-icei multi
dyanira spune:
Kllemi la cat se trezeste dimineata???
LA MULTI ANI 
boboceilor care au sarbatorit in ultimele zile nu mai nominalizez ca sa nu uit pe cineva.Imi cer scuze ca nu mai apuc sa intru zilnic sa urez dar timpul e ff redus la mine acum servici, scoala de soferi, casa , Deiu etc....Parca nu am timp nici sa dorm.
Mamidestefan multumesc pt cuvintele tale frumoase.Esti o draguta
Ange bafta sa gasiti job!!
Nikolici nastere usoara!!!
Lala fetele tale sunt super tari!!!Imi plac replicile lor si tare mi-as dori sa manance si Deiu ca Anna.
Nerantula cum mai sunteti?
Babytza bafta multa in tot ce faceti.Eu nu pot deschide filmuletele nu merg la mine.
Alina tin pumnii sa fie bine.Ca si eu mari emotii am mai avut cu intoarcerea la servici dar uite ca e ok acum.Fii optimista.
Claudia multa sanatate.Ce boala e cea de care ai zis?
Noi in weekend am fost la bunici.Doamne ce l-au mai rasfatat pe Deiu si ce i-a mai placut lui cehstia asta ca azi imi spunea el mie cand am venit de la servici ca vrea sa mearga la buni sa ii faca gogosi bine pe limba lui bineinteles adica deiu nini gogo.Dar important e ca eu il inteleg.![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
kllemi spune:
Eu astept sotul sa vina de la servici....ca sa mergem sa-i luam cadou copilului care va implini maine 2 ani ![]()
....sunt atat de fericita si mandra de ea ca nici nu am cuvinte sa ma exprim
...in fine stiti si voi lucrul asta, ca si voi simtiti la fel ![]()
ClaudiaH spune:
Musettepink, sa fie intr-un ceas bun! Sa ai sarcina usoara iar bebe sa creasca frumos si sanatos!
Luminitza, Stefan n-a facut asa ceva. De altfel, trebuie sa recunosc, e prima data cand aud de boala asta.
Babytza, asa-s unele persoane din generatiile trecute, strang tot felul de tampenii. Soacra-mea are apartamentul plin de vechituri (haine de cand avea 30 de ani si care n-o sa-i mai vina bine in veci si-n pururi) pe care nu le arunca doar din motiv ca inca sunt bune. N-avem ce sa le facem, eu de fapt nici nu mai incerc sa-i lamuresc de unele sau altele, n-am energie pentru asta. L-am convins si pe sotul meu sa-i lase in pace ca el inca mai incerca sa le arate lumina.
Am fost azi la cumparaturi si le-am luat costume de ski sotului si celor mici (erau la oferta). Mie nu mi-am gasit. Cele de anul trecut nu ne mai vin bine (eu am schimbat doua numere in jos) iar copiii au crescut iar sotului nu-i mai placea cel pe care-l avea. Am facut deja si rezervare la o cabana intr-o zona de ski pentru sfarsitul lui Ianuarie. Sa nu ziceti ca-i devreme. La 9:30 cand am ajuns la magazin (se deschisese la 9) nu mai aveau decat un costum de ski pe marimea lui Stefan. Toata lumea cumpara. In plus mai esalonam cheltuielile ca apoi vine Craciunul cu cheltuielile de rigoare.