Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (313)
Raspunsuri - Pagina 15
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa si mami Roxi hai ca e buna si socrela la ceva Niko, daca nasti dupa 14 ce indemnizatie iei? 85 din 85, de fapt 70 ![]() |
Pai o parte 70 din 85 si o parte 70 din 70...ai inteles ceva?
O sa ies la cersit!
cu K2 in 37s si mamica de K1
nikolici spune:
| citat din mesajul lui babytza Niko noua sa ne spui cand scoatem agitatele :) Feli ai o vreo presimtire legata de ziua lui K2 ? :d Acum 2 ani ne-ai prezis bine :) |
De azi noapte ma dor ovarele de mor, dar nimic azi nene, nu vrea 10.10.10 :) cica nu stiu ce magie de numere aceasta data fabuloasa.
Hai ca osa bag net in direct de pe masa de nastere sau din cada , se aboneaza careva???Promit sa nu urlu tare si sa zambesc frumos la camera cu dintii scrasniti!
cu K2 in 37s si mamica de K1
babytza spune:
| citat din mesajul lui nikolici De azi noapte ma dor ovarele de mor, dar nimic azi nene, nu vrea 10.10.10 :) cica nu stiu ce magie de numere aceasta data fabuloasa. Hai ca osa bag net in direct de pe masa de nastere sau din cada , se aboneaza careva???Promit sa nu urlu tare si sa zambesc frumos la camera cu dintii scrasniti! cu K2 in 37s si mamica de K1 |
Io ma bag soro :) Fac galerie de pe margine , am si 3G daca e nevoie sama vezi cum te ajut de la distanta
Nu atiu daca ai apucat sa citesti acm cateva zile pe mess, acum 3 ani am stabilit, ca fie ce-o fi, pe 10.10.2010 eu cu preitenele mele sa ne intalnim la mine in bucatarie sa tragem o linie, sa vedem fiecare ce a mai facut. Din pacate , eu , gazda , nu sunt acolo. Asa ca in loc sa fim in bucatarie la mine, fetele vor merge la una dintre ele acasa si facemo conferinta cu web si casti
Lala ai si tu grija dimineata sa pui papacu la laptic
ma inebunesti cate perle scoate 

Babytza si puii
Valentina
David
alexa si mami spune:
Lala este mortala Anutza cu perlele ei 
Nikol si eu si eu ma bag in galerie
Rox acum is pe tel, maine vad clipul. f tare faza cu prietenele tale
luminita2008 spune:
neatza!!
poftiti la 

calda!
Sa aveti o zi minunata!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
babytza spune:
Neata fetelor
Lumi
multam de cafea
O saptamana frumoasa va doresc si eu 
Babytza si puii
Valentina
David
luminita2008 spune:
POZE cu HUNISORI de 2 ANI!
in jurul varstei de 2 ani si din ziua cu pricina![]()
enjoy!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
ClaudiaH spune:
Luminita, sa-ti traiasca puiutii! Ti-o fi tie greu da' sunt asa frumosi impreuna si cu siguranta ca traiesc o copilarie fantastica. 
Babytza, ma bucur ca-ti place acolo unde esti. Savureaza perioada asta de inceput cand totul e nou si frumos. E bine ca o ai pe soacra in apropiere, copiii si indirect tu poti profita de prezenta ei chiar daca vine la pachet si cu alte belele. Noi n-avem parinti in preajma si sa stii ca Stefan le simte lipsa. Lucia e mica dar Stefan sufera ca nu-si poate vedea bunicii mai des.
Nikolici, lasa ca vine ea cand vrea, are ea socotelile ei, ce te bagi!
Lucia si-a revenit complet insa azi cand am dus-o la cresa mi-au spus ca 3 copii sufera de boala "mana picior gura" si ca e posibil sa fi luat si ea caci boala e contagioasa inainte de manifestari. O sa ne distram iarasi daca face boala.
musettepink spune:

Buna ziua.
Ce mai faceti dragelor?
Noi am lipsit mult de pe forum,am avut oarece probleme de sanatate si acum venim direct de la spital,unde am stat o saptamana pt ca Luca a avut un pneumococ in nas care a facut mari ravagii la urechi.Am suferit si o mica interventie chirurgicala,timpanotomie se numeste.Acum suntem ok,mai avem tratament de urmat si speram ca am scapat de balaur.
Imi cer scuze nu v-am mai citit de mult deoarece nu am avut net asa ca nu sunt deloc la curent cu noutatile,sper sa am timp sa recuperez.
Avem si o veste buna......asteptam un fratior sau o surioara
la sfarsitul lunii mai.Sunt foarte fericita si ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine cu samburica mica.
Sper ca toata lumea e ok,incerc sa recuperez si revin.
Pupici!
de Luca si
7+