Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (313)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Lala, eu despre roseola stiu ca e specifica copiilor mici, cei mari nemaifacand boala. Deci pentru adulti n-ar fi o problema. Oricum se transmite prin saliva sau alte secretii. Poate prietena ta nu a fost foarte intima cu copilul bolnavior. Nu stiu despre analize speciale.

Merci de lamurirea cu limba. Chiar daca le amesteca o sa le invete in final pe amandoua. Important e sa le auda pe amandoua in mod constant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Claudia, a fost. Noi traim aici in Romania, unde toata lumea pupa copiii tuturor. Si ea e nasa copilului, deci cred ca realizezi ca l-a umplut de bale.

Eu ma gandeam ca poate se fac ceva analize de imunologie sa se vada daca a avut ea boala in copilarie. Ca daca a avut-o, cred ca nu mai pune probleme. Zic si eu. Ea mai are un buletin de analiza mai vechi , de la sarcina cealalta si acolo spune ca le-a avut cam pe toate, insa nu stiu asta cum apare ca denumire. Daca o fi. Parca tin minte ca e din grupa virusurilor herpetice; o fi aparand la CMV? Cred ca bat campii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Hello!

La multi ani sarbatoritilor de azi Mihnea si Iris !
Multa sanatate si noroc!
La multi ani si boboceilor de saptamana aceasta pe care i-am sarit la urari, din tot sufletul la multi ani si sanatate!

Eu am umblat brambura prin delta Dunarii, peisaj de basm batut de vant. Evident am racit, nu mai am glas si sunt plina de muci... dar m-am distrat

Copiii sunt bine cate se poate, adica tot plini de muci si tusesc dar ma rog, asta e starea naturala...

Acum capul la fund ca dupa ce am lipsit trei zile de acasa tati face spume...

Mergi la inceput

Lala, cred ca cel mai bine ar fi sa ia legatura cu un ginecolog. Da, e unul din virusurile herpetice insa am citit ca respectivul virus se poate reactiva in timp (nu da imunitate for ever) in context de imunitate scazuta. Acuma poate te ajuta cumva sa-ti spun ca mie, inainte de sarcina cu Lucia, medicul ginecolog mi-a facut teste de sange ca sa vada daca am imunitate la bolile periculoase pentru sarcina iar roseola nu s-a numarat printre ele. M-a testat doar pentru rujeola, rubeola si varicela. Nici macar oreionul n-a fost pe lista lui de boli periculoase pentru sarcina. Asa ca poate nu e periculoasa pentru sarcina. Dar repet, ar trebui sa intrebe un medic.

Lucia mea in continuare nu mananca mai nimic insa de aseara nu a mai facut febra si nu a mai avut nici un scaun si nici o voma. Aseara a mancat jumate de bucatica de zwieback si a baut 150ml lapte la culcare. Dimineata a mancat inca jumatate de felie de zwieback si cateva lingurite de iaurt. Am lasat-o in pace, ma gandesc ca nu se simte bine saracuta, n-are rost sa insist cu mancare. In rest e vioaie, se joaca pe aici cu frate-su de cateva ceasuri bune de-ai zice ca n-are nimic. Nu mai face pipi des ci normal, cam la cate 2-3 ore. Stau cu ochii pe ea. O sa-si revina in final.

Mergi la inceput

Trebuie sa va povestesc: ai mei copii se joaca de-a mama si de-a tata. Au un bebelus pe care-l plimba cu caruciorul, ii dau sa manance, etc. Ma prapadesc de ras de una singura caci in jocul lor imita tot ce facem noi si e tare interesant sa-ti vezi faptele in oglinda. Stefan:"taci, bebe, culca-te ca trezesti toata casa! Nu vezi ca-i intuneric si ceilalti dorm?" Lucia: "Bebe pange. Ai a mama! Da sa pup!" Interesant e ca desi intre ei discuta in germana Lucia ii vorbeste bebelusului in romana. Asa cum fac si eu cu ea. Chiar suntem modele pentru ei. Oh, mein Gott! Greutatea m-apasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salut!
David
Mihnea
Iris

Claudia, sanatate Luciei! e normal sa nu mannace inca, dar cu siguranta va recupera! cat despre joaca lor, cred ca e o incantare!
asa e, ne regasim si in ceea ce zic si in ceea ce spun ei,e minunat! sper sa si invatam din asta ceva, adica sa ne schimbam, acolo unde este cazul

Ada, sananate multa! ce bine ca macar te-ai distrat!! am vazut eu ceva pozici pe FB
intrebai de cadouri
eu am mai zis ce a primit R, i-au placut toate, dar depinde mult de copil
ce-l atrage pe R in perioada asta, pe langa bicilclete, triciclete, masinute, sunt jocurile cu jetoane pe care sunt ilustrate diferite fiinte sau obiecte, cifre, litere, culori si foarte foarte incantat este de o placuta de invatare a limbii engleze, la care se poate si canta pe note, apasa cu degetele pe diferite imagini si canta, pronunta denumirea in engleza, un alt mod pronunta pe litere cuvantul respectiv sau doar literele, cifrele, imita diferite animale...e o chestie cred ca super ieftina dar ff buna pt perioada asta
nu stiu daca v-am mai povestit, eram in masina si el se juca cu placuta si ne intreaba: la catel se zice "dog", la pisica cum de zice?? ca nu gasea pisica printre imagini

Mergi la inceput

http://www.jucariieducationale.ro/ aici am vazut niste chestii interesante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetele am si eu mare rugaminte la voi, de fapt o intrebare ar trebui sa ma ingrijoreze foarte tare, faptul ca ii miroase gura Amaliei foarte urat si ca mi-a facut si kk cu mucus ...nu stiu de la ce ar putea sa fie...sa aibe ceva la burtica???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Salut~

Noi suntem suntem ...la fel :)
Doar ca eu am racit destul de urat, de abia respir, asta e mi-am facut-o cu mana mea, am facut dus si am iesit dupa imediat.
Am fost la eco ieri, bubulina mea are la 37 saptamani 3400 si toate sansele sa trecen 4 kg in curand, ceea ce ma face sa ma gandesc de doua ori cu nasterea in apa, deoarece nu este posibila epiziotomia in caz de nevoie si nici epi.Nu va mai zic ca, K2 are un cap si niste falcute mama mama, deja ma vad cum ma taie in cruce ca sa iasa.Asa ca din pacate dc crestem foarte mult in urmatiarele saptamani, o sa-mi iau adio de la visul meu de a naste in apa si voi naste pe "uscat " dar linistita cu anestezie.
In rest suntem ok, K1 inca ma alearga prin casa, mai nou musca, e razboinica luminii lu mama>

Si eu mi-am comandat cartea Anii magici de ceva zile insa doar prefata am reusit sa o citesc, mereu gasesc cate ceva si cand am timp nu am dispozitie sa stau sa o rumeg, cred ca in travaliu o sa-,mi fac dispozitie.

cu K2 in 36s si mamica de K1

Mergi la inceput

kllemi, poate ar fi bine sa vezi daca are sau nu paraziti
sanatate multa!!

nikolici, vaz ca te apropii cu pasi grabiti!!
sa stii ca R a avut pe 12 august, la eco 4 D, fix 4 kg si peste 2 zile, la nastere, avea 4350...deci nu stiu cat de fidela e masuratoarea de la eco si la greutatea asta, cateva sute de grame diferenta conteaza
iti doresc o nastere usoara!!
sanatate multa!!

Mergi la inceput