Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (313)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Claudia bine ca nu e nimik grav. Sper sa ii treaca repede orice ar fi si sa nu mai faca febra

Feli si la noi e la fel cu imbracatul , muta ce are dintr-o manuta in alta ca sa bagam manecutele E atat de dulce

Nikolici pe unde esti doamna ? Mai esti Ou Kinder ?

Lumi ce scump e cu pupicul Hi hi Mie David imi zice miimii sau maimiii cand il pune Tina sa ma intrebe daca are voie sa ii dau ceva. Cica asa o strigam pe mami
Si el mai nou zice ori prima parte a cuvantului , ori ultima...care e mai simpla Si ne prindem noi, ca doar arata si cu manuta in acelasi timp
Totusi nu stiu de ce mai toate ii ies o stalceala gen kaka si pipiii

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi ma gandeam si eu sa ii zic asa dar mi-e sa nu o supar e chiar o femeie tare buna.Mi-e draga tare!!Ii ia jucarii de fiecare data dar nu ceva exagerat asa pe la 20-30 de lei deci nu imens dar oricum eu m-am gandit ca se aduna sapt.Azi i-a luat un puzzle muzical l-am vazut cand am venit de la servici.Acum in weekend o sa ii luam si noi ceva dragut ca sa ii las la Deiu sa ii dea luni.
Fugi repede ca te asteapta hunisorii dragi cu un pupic.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Babytza si Deiu spune mereu doar sfarsitul cuvantului niciodata inceputul.Majoritatea cuvintelor le zice asa.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lala saracu' sofer dar ma gandesc in mod deosebit la mama, desi am ras citind postul...

Dya cum a zis Lumi, ii poti spune sa nu ii mai cumpere asa des...totusi ai grija sa nu se supere sau sa interpreteze altfel...

Felicic la fel face si Crina, mai nou a plans azi ca nu i-am pus geaca in camera ci in hol

Piolica noi la capitolul kk/pipi am regresat , stie pentru ce este olita si wc insa nu vrea, sta pe ele cu ora dar...mai incercam peste ceva timp, succes

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

am o problema...

nu mai vrea sa doarma la pranz, inainte adormea la 12.30-13.00, acum la 14.30-15.00 si adoarme tarziu, aseara a adormit la 23.00...desi in mod normal la 21.30 rupeai patul sub ea...ce pot face? si multam

inca ceva si e foarte important, daca stiti vreun post pentru barman/ospatar va rog sa ma anuntati si pe mine, sefa lui TC vrea sa il concedieze si pentru noi lucrul acesta este ingrozitor...

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

multumesc pt sfaturi / incurajari ref operatiunea 'fara pampers'. M-am inarmat cu multa rabdare si multi, multi chiloti, apropos de ce spunea Claudia.

Ange, sa stii ca nici Elsa nu prea mai vrea sa doarma la prinz, sint zile in care nu face siesta deloc si e chiauna seara, la 7 sforaie. Sint alte zile in care doarme la prinz la greu. Am vorbit la cresa si mi-au zis ca mai sint si alti copii care la virsta asta incep sa renunte la sieste. Eu zic sa o scoli devreme si sa vezi cum va reactiona. Daca tot vezi ca nu vrea sa faca siesta, cum mi-a facut mie Elsa cu toate ca o trezeam la 8 de dimi, atunci las-o sa doarma cit vrea de dimi, iar seara la 7 e in patut. Nu o mai culca peste zi daca vezi ca a trecut de ora 3 si nu a adormit. Trebuie sa-si faca un program. Insa daca va incepe sa renunte la siesta, sa stii ca va avea zile in care va face siesta si zile in care va refuza, pina reuseste sa renunte de tot. Eu zic ca sint mici sa nu mai faca somnul de dupa amiaza, insa unii pur si simplu nu mai vor si nu ai ce sa le faci. Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

am pus cateva filmulete din ultima luna
http://family.webshots.com/video/3050166200101592511whfAXm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

va scriu si eu pe fuga ca tre' sa imbaiem copiii si sa-i bagam la nani ca-s cheauni, azi nu au dormit deloc:(
Pio ma bucur tare mult sa te vad. pt operatiunea olita iti trebuie muuulta rabdare si lavete multe sters pipilicul de pe jos io ajunsesem sa spal o masina cu chiloti+pantaloni si apoi una de lavete:))) bafta multa!
Claudia, multa sanatate Luciei!
Dia am ajuns si eu ca tine cu stresul ca voi incepe scarbiciul si fii'miu nu sta cu mama, nu o accepta nici sa-l tina de mana. daca dispar din raza vizuala e jale mare
Clau vad maine filmele ca acu' sunt in graba
mi-am luat azi "anii magici" de la diverta, abia astept sa citesc:)
noapte buna tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Angelyna, daca nu mai vrea sa doarma la pranz, poti s-o lasi in pace. Noua la controlul de doi ani ne-a spus pediatrul ca nu-i musai sa doarma la pranz. Important e sa doarma 10-12 ore pe zi. Stefan nu mai doarme la amiaza de la doi ani jumate in schimb seara cel tarziu la ora 20 e in pat. Lucia inca mai doarme la pranz la cresa ca dorm toti copiii si se ia cu ei dar acasa nu vrea tot timpul sa mearga la culcare. La gradinita insa (deci de la 3 ani) copiii nu dorm la pranz. Si mi se pare ok; cand copilul doarme dintr-o bucata mai multe ore mi se pare mai odihnitor. Si pentru mine de fapt e la fel: prefer sa dorm 8 ore noaptea decat 6 ore noaptea si 2 la pranz. In fine, asta e parerea mea, poate e gresita.
Lala, te superi daca te intreb cum de invata Anna doua limbi? Oricum pana la 4 ani e normal sa le amestece. Lucia nu le mai amesteca insa nu stie tot timpul ce limba trebuie sa vorbeasca celor din jur. Ma refer la persoanele pe care nu le cunoaste bine si pentru care ea nu are nici o asociere de limba.

Legat de boala: Lucia a venit azi in completare cu inca 2 runde de vomitat si una de diaree. N-a mancat aproape nimic. Noroc ca are de unde slabi, o sa puna ea la loc dupa. Febra insa... nu prea mare, in seara asta abia ajunsese la 38,8 in conditiile in care nu i-am mai dat antitermice de aseara. Toata ziua s-a mentinut la cca 38 de grade. I-am dat la culcare nurofen. Vedem maine cum ne merge.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Claudia, noi vorbim in casa si engleza si romana.Din cauza lui tati ca el e supus de-al reginei. Si vad ca ea nu prea le deosebeste.
Pe mine ma surprinde diferenta fata de Alice cand era ca ea. Prindea mult mai greu.Din cauza ca aveam bona mereu si se vorbea romana in casa si tati statea mai putin pe acasa. Nici acum nu sta prea mult, dar s-a mai imbunatatit situatia.
Sanatate micutei!

Fetelo, heeelllpppp!!!!!!!
O prietena buna e insarcinata, vrei 7-8 sapt ;si a intrat in contact cu un bebe cu roseola.Stiti cumva cam care sunt implicatiile? Se fac analize in mod special?

Mergi la inceput