Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (313)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Fetelo, heeelllpppp!!!!!!!
O prietena buna e insarcinata, vrei 7-8 sapt ;si a intrat in contact cu un bebe cu roseola.Stiti cumva cam care sunt implicatiile? Se fac analize in mod special?

http://community.webshots.com/album/568109497amcroS
anna-rebecca-02.10.2008
alice-mihaela - 21.01.2007

roseola a avut Teo in timp ce eram gravida cu Radu. Cica n-ar fi nicio problema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Teo iar mi-a facut figura, 39.8 si nu i-a scazut pana nu i-am facut aerosolii. Zicea ca nu poate sa respire si arata ca naiba, plus plans si stare proasta.
Dupa aerosoli parca e pe arcuri. Acu si-a luat ta-so chitara electrica si ii tine notele in timp ce Teo zbarnaie cu pana pe corzi, distractie mare pe capul lui.

In delta a fost fain, dar un frig cumplit si vant de parca trecea prin carne. Macar n-a plouat a fost soare. Am zis pas la excursia cu barca, pacat, dar era prea riscant la cat de varza de racita.
In schimb am petrecut ca-n vremurile tineretii, ca in prima seara m-am culcat la 2jumate si in a doua la 5jumate... promit sa nu repet prea curand ca nu ma mai tin balamalele.

Maine e ziua surioarei mele, face 30 de ani, cifra rotunda. N-am apucat sa-i iau cadou..., si nici nu stiu cand apuc s-o vad daca Teo tot asa rau se simte...

Babytza, rabdare, rabdare si focus pe limba si alte activitati importante, nu te lasa necajita si amarata de soacra.

Nikole arata foarte bine, e tot kinderici, am vazut-o azi. Si K1 o frumoasa cum o stiti.

Nerantula, multa sanatate. Pentru Cezara, daca are numai muci, poti sa-i faci aerosoli numai cu ser fiziologic. Altfel, neaparat intreaba medicul pentru substante, e foarte mica bebelina ta inca.
Nici la gencydo sau lamaie cu gutuie nu m-as arunca fara sfatul medicului, e foarte inecacios aburul rezultat.
Ser fiziologic insa e destul de safe, si dreneaza mucii binisor, si poti sa-i faci cat de des e nevoie (apoi s-o aspiri ca sa nu inghita excesul de secretii fluidizate).
Pentru Gruia, sunt mai multe variante, in functie de cum sunt mucii, tot pe recomandarea medicului as merge.
Noi facem dexa cu adrenalina si cu ser, dar e vorba de laringita la Teo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

,

Multumesc mult de sfaturi legate de somnul Crinei , fara un somn pe zi nu rezista si nici eu nu imi pot face treaba cum trebuie ...

Nikolici nastere usoara

Ada uofff mami, iarasi raciti, multa sanatate
surorii tale

ClaudiaH tare simpatici puii tai

Lala nu am niciun raspuns care sa te ajute

Klemmi sanatate Amaliei , la noi functioneaza biotics cand este deranjata la stomac. Prezenta mirosului guritei poate fi un semn de boala, cel mai bine observ-o si daca e mai nasol fugi la dr

noi suntem bine, eu sunt mai adormita...crina a inceput sa o muste pe sor'mea

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Iris si Mihnea

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hai mai fetelor ati inceput cu nastere usoara de pe acum ???
Nasc maine, mi se indeplineste dorinta 10.10.10??? :)Glumesc , multumesc mult de urari.
Hai ca mai stau ceva cred, cica maine e batalie la cezariene sa se nasca feciorii pe aceasta data, mi-a zis dritza ca a fost batalie pt 10.10.10 la ora 10 .Tare nu???

cu K2 in 37s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Hai mai fetelor ati inceput cu nastere usoara de pe acum ???
Nasc maine, mi se indeplineste dorinta 10.10.10??? :)Glumesc , multumesc mult de urari.
Hai ca mai stau ceva cred, cica maine e batalie la cezariene sa se nasca feciorii pe aceasta data, mi-a zis dritza ca a fost batalie pt 10.10.10 la ora 10 .Tare nu???

cu K2 in 37s si mamica de K1

hai ca asta e de rasu' plansu'
lasa mei printesita sa se nasca cand "vrea muschii ei".noi iti tinem pumnii oricand
Ada multa sanatate lui Teo si sorei tale.
Claudia f simpatici piticii tai:)) suntem modele pt ei fara sa vrem si fara sa ne dam seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani Iris & Mihnea !!!!! Sa cresteti mari si sanatosi !!!!

Kllemi mirosul guritei poate sa fie de la mai multe , dar este specific parazitilor intestinali. Daca zici ca a facut si kk moale e posibil sa fie ceva pe acolo prin burtica ei. Ai putea sa ii faci o copro. Sanatate multa !

Niko bine ca ai scris ca ma ingrijorasem

Ada bine ati revenit ! Imi pare rau ca sunteti bolnaviori . Sanatate multa mamico . Ps: jucaria ta e acasa , poti trece sa o iei cand vrei si poti

Angelyna te pup mami

Claudia sper sa ii treaca printesei si sa sesimta mai bine

Babytza si puiiValentina David

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Mihnea, Iris, Sofia, Daria....si tuturor boboceilor de 2 anisori pe care nu i-am urat in ultima perioada..

Am intrat intr-o mare criza de timp..solicitari din ce in cee mai mari la job, cursuri de frecventat, material didactic de citit..etc Nici nu mai stiu cum zboara timpul..acum e luni..acusi e duminica din nou..etc.

Ada sanatate multa tie si voinicilor
BabytzaBafta multa cu acomodarea si gasirea unei "casute numai a voastra" cit mai repede!

MimihooPupici Sofiei!..sa fie sanatoasa si norocoasa! S-a inaltat binisor..de cind n-am mai vazut-o eu..cel putin asa pare din poze. Iar lui Dodo i-a stat tare bine in rosu.

claudinnaMultumim mult de idei Eu le gasesc foarte utile si practice, iar filmuletzele cu Razvanel sunt super Trebuie sa fii tare mindra cu asa bobocel!!

dyabafta la luat carnetul ...la invatat (esti ambitioasa nu gluma..bravo tie ca faci ca visele sa ti se implineasca

lalaSuper tare povestea cu taximentristul..chiar m-am amuzat.

felicicStefan care are 4 ani impliniti nu il spune pe "c" ..oare ar trebui sa ma ingrijorez? ..in schimb Izabella il zice pe "l" foarte clar, ceea ce mi se pare foarte devreme comparativ cu Stefan care il zicea pe la 3 ani!

Bafta multa si nervi tari mamicilor care au revenit in cimpul muncii si sanatate multa boboceilor bonaviori!

you all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

claudinna, babytza, angelyna va multumesc muuult ptr raspunsuri, deaia ma sperii si eu sa nu fie altceva mai grav...doamne ajuta

ada tot raciti, tot muciosi...of,of...imi pare rau, totusi 39.8 este foarte mare, bine ca ii trece cu aerosoli..sanatate multa....si mai lasa distractiile, femeie in toata firea cu copii acasa ii arde de destrabalari ...surioarei

lala tare de tot faza cu taximetristul

IRIS SI MIHNEA, SA FITI SANATOSI, SA CRESTE-TI MARI SI TOT BINELE DIN LUME

Mai eu nu mai apuc sa scriu, de citit, reusesc asa printre picaturi, azi am bagat smotru la greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

De vb. noi vb. asa, unele cuvinte le spune chiar bine, altele stalcite, de numai eu le inteleg de ex: a reusit sa retina cat de cat poezia "un pitic, atat de mic....." eu ii zic fiecare prorpozitie si ea dupa mine, "un pipit, atat de mitz....dupa care continuarea este cam asa: "baie...bic..pun..cat"...deci doar ultimele cuvinte din propozitie si alea asa cu chiu si vai

Mergi la inceput