Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ce parere aveti marimea 16 ii este mica, Justinei la 6 luni? Nici prea mare sa-i cada din picior.
Nu stiu ce marime poarta.
La ghetutele www.bebestore.ro/incaltaminte-copii/incaltaminte-fetite/ghetute-imblanite-bebelusi-primii-pasi.html" target="_blank"> astea ma refer.
Vreau sa trimit comanda si nu stiu marimea.

Stati asa..ca tb sa comand de minim 100 lei.
Mda, cred ca ii caut altceva.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

niki superbe! cel mai mult imi place sacul (de unde e) si geaca mov

ioanact e vb si de latime, silvanei de la hm nu.i intrau cizmele nr 17 dar in lungime si 16 ii erau mari, si din alta parte i.am luat 17 si.s bune de lungime si latime, ca intra greu piciorul lor

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

IOANA - Marimea 17 este pentru 3 luni, 18 pentru 6 luni si 19 pentru 9 luni. Eu zic ca 16 este prea mica, mai ales ca ei nici nu stiu sa tina piciorul cum trebuie si le intra greu si mai sunt si imbracati/incaltati cu ciorapei.

Iar fasuletul nu-i prea subtire?

Mergi la inceput

JENI - Foarte frumoase hainutele, iar cizmulitele sunt de-a dreptul superbe si par calduroase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Roxi e de la Sprider.Imi place ca are fermoar si e usor de bagat\scos copilul.
V-am pupat..plec la sala..vreau sa ma fac bela si rachitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ami ma duce la o pagina cu multe hainute

jeni super cosmonautul, e ala din kiabi nu?
si cizmulitele se asorteaza cu hainuta
sa le poarte sanatoasa

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Salutare Rox,

da, cosmonautul este din Kiabi. Tu ai pus link cu el pe maro si eu i-am cumparat Sarei pe mov (un pic de mov , ca este fata ) Si cojocelul tot din Kiabi. Preturile sunt rezonabile si calitatea ok.
Se pare ca avem cam aceleasi gusturi la imbracaminte

merg la mandra ca nu se potoleste, are mancarici , cred ca s-a plictisit in casa, nu am mai scos-o pe afara de cand a inceput sa-i curga nasul .

Voi ce ati face daca-i racit copilul, marog, i-a trecut, mai e doar o urma?! Il imbracati bine si-l scoateti sau mai asteptati putin pana trece de tot???

Mergi la inceput

Fete, la noi nu e frig in casa de sa nu poti sta si cu toate astea, nefiind dat drumul la caldura, e mai racoare. am zis sa nu-l corcolesc pe bebe Casi si l-am imbracat ca deobicei, dar, saracul, avea manutele, urechile, nasul si piciorusete reci. I-am mai dat un maieut pe dedesubt si s-a mai incalzit ceva. Momentul delicat incepe cand e ora de culcare, insa. Daca ii e frig, mai ales ca nu se mai agita, nu doarme deloc si e marait si plangacios. Asa ca, am scos saculetii de dormit, dintre care unul grosut de nici nu mi-am imaginat c-o sa-l folosesc. Are aspectul si grosimea unei plapumioare.
I-am facut poze, ca era tare haios prins ca-ntr-o sarma in el, dar sunt in aparat inca.
Le descarc mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Salutare fete dragi! Ma bag la recuperat de ieri, ca am pierdut filmul ...

User-ul OanaI a primit: 5 litri vin, 10 kilograme carne, 22 bucati ou, 12 bucati paine

Child smile, nu esti singura care se scoala noapte ca sa alimenteze pishpirelul, Ianis parca este ar bebelus si a uitat tot ce invatase se scoala de tzunshpe mii de ori pe noapte si de 2-3 ori pt ca vrea sa suga si el nitzelush
Chiar aseara ma gandeam sa-l trimit o saptamana la Bistrita la Anca sa-i scoata ea tzatza din cap ca eu nu reusesc si pace ... al meu nici nu suge la bibe sa incerc cu niste ceai suzeta nici atat ...
mai nou car bibele dupa mine cu apa, dar ii scot si tetina, ca sa bea direct din bibe ca din sticla
Child, inca ceva, uite ca sa mananci sanatos gateste mai mult pt Albert si papi si tu, sau invers, gateste sanatos pt tine ca sa pape si piciul eu azi fac o supa de vita ca pt Ianis, dar fac mai multa ca sa papam si noi, mai fac economie de timp

Ami nu-mi aduce aminte de tortul de la nunta mai a fost demential, a avut o crema de ciocolata atat de ... cremoasa si tare asa, nu din aia flescaita si gretoasa. dar mi-a parut rau de ceva, ca a ramas destul de mult, iar noi duminica noaptea dupa nunta am plecat in luna de miere si a ramas acasa o gramada de tort, imi venea sa-l pun in bagaj oricum au ramas si mei acasa, au mai venit niste rude in vizita pe acolo si a avut cine se linge pe degete

Sanzi este ok sa ii dau sa pape bucatele, fara a mai pasa. la fel papam si noi si nu ne inecam deloc

Diana, Rebiana si eu la inceput am crezut ca despre primar vorbeste Irene na, ne-a dat subiect de disctie si ema de meditatie apoi m-am uitat la pozele cu nasul si parca si el seamana

Diana vii la TGV??? Suuuuuper

Delia eu i-am luat pana acum 1 sapt doar cereale 4+, fara gluten: http://www.lapteprafhumana .ro/cereale-de-la-4-luni/cereale-cu-banane, http://www.lapteprafhumana .ro/cereale-de-la-4-luni/cereale-cu-piersici-si-maracuja, http://www.lapteprafhumana .ro/cereale-de-la-4-luni/cereale-fa-ra-lapte-cu-mere

trimit si revin ...

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

buna fetele,scuze ca dau buzna asa,dar vreau sa va rog,daca puteti,sa`mi dati un vot aici http://alimentara.libertatea.ro/mocasin .va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Vad ca nu v-ati oprit cu complimetele. Multumim mult, sunteti niste dragute. Ajung ca vladimirescu, sa va rog sa va opriti ca ma rosesc toata! Apropo, unde umblati, doamna?

In privinta lui Richard Gere de la nunta, nu e neaparat sa fie primarul, dar sigur e ofiter de stare civila. In orasele mai mici e primarul, dar in orasele mai mari exista si alti ofiteri de stare civila care se ocupa de evidenta populatiei si incheie casatorii, deci nu e musai sa fie primar Riciardu'.
In loc sa va raspund legat de cehstiunile copiilor, ma preocupa si pe mine ceva...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput