Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa cum a fost la prima voastra petrecere?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Buna fetele!
Astero, insanatosire grabnica sotului! Iar tie multa putere pt a avea grija de bebita si sot!
Castelana, ehe, tu te poti considera o mare norocoasa daca ai avut parte numai de barbati foarte buni si intelegatori in viata! Eu nu pot spune acelasi lucru, am mai intalnit si barbati egoisti, am avut chiar si-n familie, de aceea privesc si din alte puncte vedere "barbatul".
Freedelia, eu vorbeam despre metoda care se aplica in alte parti ale lumii, "baby-led", ca este o nebunie, dar in sensul de "riscant", fiindca acest cuvant poate avea mai multe conotatii, iar in postarea mea are sensul de "riscant". Bine, nu ma apuc eu acum sa explic toata genurile terminologice ale acestui cuvant, nu-si are sensul si nici locul potrivit.
Mi-am permis sa dau si exemplu' cu fetita mea si sa folosesc un cuvant mai dur, tocmai ca toate mamicile sa fie foarte precaute la bucatile mari de legume si fructe, si-n special mai moi ca textura. Marul face parte din ele si probabil de aceea Diana s-a inecat cu el. Iar ea nu a ros din el, chiar a muscat destul de sanatos din mar, am si spus ca are dintii marisori bine si o forta incredibila atunci cand apuca ceva cu dintisorii, iar ea nu s-a oprit aici, a si inghitit, pt ca este de felul ei o mare mancacioasa.
Deci, mamici dragi, multa atentie! Si sper sa nu se supere nimeni daca am atentionat mamicile din acest punt de vedere! De fapt, eu nu cred ca trebuie sa ne suparam daca cineva da vreun exemplu', pt a atentiona cu privire la anumite lucruri mai riscante, nu?
Ami, "Pretty Woman" este filmul meu preferat, ca-mi place mult Richard Gere!
Denisa, am inteles.
Multumesc fetelor pt vizionarea pozicilor!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

sarutmana mult pentru aprecieri fetelor
fetelor care este programul de somn al puiutilor? matza mea nici acum nu s-a trezit... si nu e valabil doar pt azi.. ea se culca seara la 12-1 se trezeste la 10 dimineata, mananca si somn din nou pana la 12-1. apoi mai doarme de la 17-18 sau 18-19, rar doarme 2 ore dupamasa.. nu stiu daca sa ma consider fericita sau nu ca programul asta al ei ii cam da si masa peste cap.. de cele mai multe ori la ora la care ii e foame ii e si foarte somn si nu are rabdare sa mai manance, se enerveaza si plange.. iar de leganat sa o culc nici nu se pune problema, de cate ori o legan incepe si rade indiferent cat de obosita e.. sa nu mai spun ca noaptea nu se culca pana nu mai avem o tura de joaca... dar joaca cu hohote de ras ca altfel nu e bine

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

La Multe lunite sarbatoritilor de azi Theodor Stefan, Tudor si Cezar, sa creasca mari, sanatosi si voiosi!!!

Nu am apucat sa vad pozele noi cu iubitii nostri iepurasi dar sper sa apuc azi, sunt tare curioasa sa le vad

Robin a terminat ieri antibioticul si de dimineata a reinceput sa tuseasca, des ca la inceput. maine dimineata inapoi cu el la pediatru. O sa ma vaccinez si eu anti-gripal insa nu stiu cat foloseste avand in vedere ca el merge la cresa...

ca sa va mai zic din ceea ce face mister Robin, ieri l-a luat sotul de la cresa si in trafic l-a auzit la un moment dat ca se inneaca. ce credeti ca facea el? avea toata suzeta bagata in gura, cu tot cu plastic si inel de i se mai vedea numai snurul. s-a speriat sotul den numa', desigur ca a scos-o destul de usor tragand de snur, dar a ramas cu sechele
Citesc din urma si mai scriu. pupici tuturor!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

mie nu.mi plac barbatii buni! mie imi plac aia cu o nota "smechera"
spuneam si cand eram gravida ca nu.mi place sa fiu nici alintata nici dragalita, asta nu inseamna ca imi place sa fiu batuta :)))
nu.s doar extremele astea doua

aa eu cu metoda aia de dat bucati intregi n.am nimic, sa dea cine vrea, asa cum si eu am de gand sa dau piure pana la 18 ani
mie personal mi.e frica de inecat, am vazut prea multe cazuri si la oameni mari, incat cand ii vad cum se ineaca si se invinetesc la fata, nu au aer, si simti neputinta aia ca nu ai ce sa faci....
va arat si foaia de intrare cand am ajuns la urgente cu o bucata de ceapa in gat, ca nu stiau de unde sa ma apuce de frica sa nu se duca mai adanc, asa ca eu am ceva special cu inecatul asta, mai ales la copii cand ii vad cum rad cu mancarea in gura, sau tipa

POZE

Mergi la inceput

am pus poze cu caciulitele noastre
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Silvana6Luni#5524484083685928530

(bluza nu e patata, baleste mult de tot)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Legat de hainute, mie imi plac dintr-o bucata. Pacat ca, pe cat creste se gasesc tot mai greu si incep sa fie inlocuite cu cele din 2 piese. Oricum, pentru anul asta are. O sa fac si niste poze sa vedeti la ce ma refer.

Mancarea nu cred ca-i este prea cu folos bucati pentru ca ii va fi greu stomacelului s-o digere, nu mai vorbesc de inecat. Eu sunt pro piureuri. E drept ca sunt copii, care daca nu simt nitel mai solid in gurita isi fac greata, dar asta se intampla cand sunt mai marisori. Dami se numara printre ei.

Mergi la inceput

miria sunt de acord cu tine
dar eu nu am nimic cu mamicile care dau bucati, eu am o frica speciala de inecat si un timp am crezut ca.i fac rau lui ivan cu frica asta , dar nu, cu cat a fost mai mare a mancat mai bine si a mestecat ok

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

'Neata! Pe la pranz...
La noi e o vreme urata rau, ba ploua, ba sta, copiii vor afara (azi e nu stiu ce greva si sta si Iulia acasa), tati nu e acasa si pe vremea asta nu ies cu toti 3.

Referitor la hainute: mie mi se pare f. practic cosmonautul. Pt. vremea de toamna rece am mai subtire, moale, iar pt. zapada urmeaza sa iau. Voi cumpara de pe ebay, ca intotdeauna. Gasesc la preturi f. mici iar de calitate nu mai zic nimic. In cateva zile primesc pachetul.
Costumul cu gecuta si salopeta merge la copilasii mai marisori, care merg in picioare. Eu am de la Andrei dar e putin cam mare, nu s-au potrivit la sezon .
La carut am si sac, e practic si el.

Oana, daca vrei malete sa cauti sa se desfaca mult la gat sau sa se intinda. Lor nu prea le place sa le indesi ceva pe cap.

Stanucel, eu il tin pe bebe in body cu maneca scurta si salopeta cu labute. E suficient pt. vremea asta. In casa avem momentan in jur de 22 grade, fara caldura de niciunde.

Iliraluca, astept sa-mi spui de Turnul Chindiei. Daca nu se poate vizita, ii trimit pe copii la Zoo, cu tati. Doar sa aiba ce sa vada .

Bebe al meu morfoleste de zor coada unei www.ikea.ro/product/show/code/10166392" target="_blank">pisici de plus si gangureste ca atunci cand ii place mancarea .

La multe lunite sarbatoritilor de astazi!

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mie, recunosc ca au ajuns sa-mi placa tipii foarte cuminti si calzi si temperati, dar asta pentru ca am fost atrasa de temperamentali si extrovertiti, care ajung in final sa te oboseasca. Dar cum zarurile, in cazul meu, au fost aruncate de mult, nu pot decat sa recunosc ca aceia numai teoretic au ajuns sa-mi placa, pentru ca acasa am unul extrem de excentric si temperamental.
E drept, ca daca o vreme as fi lipsita de firea lui cred ca i-as duce lipsa.

Totusi, temperamentul nu scuza gandirea si faptele nimanui.

Mergi la inceput