Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 5
ami_84 spune:
Roxana - cand citisem de Damiana, chiar ma gandeam sa te intreb si pe tine de Ivan.
Am remarcat si eu cat de frumoasa e Bluekidoo. Are niste ochi frumosi pe care cred ca o sa ii mosteneasca si Tanya.
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Ami bun si punctul tau de vedere. Si cum presimt ca la iarna iesirile mai dese vor fi in magazine, e ok ce i-am luat. |
La asta ma gandeam si eu. Ca nu vom petrece asa mult timp pe afara. E haios sacul pt carucior.. dar sta bebe in el? Parca ii imobilizat!
Miria - m-ai facut sa rad. Si eu cand eram mica ma bateam cu baietii. Tin minte ca odata in clasele primare, m-a pus invatatoarea la colt ca ma luasem la impins cu un baiat.
Ce ma enerveaza reclama din dreapta monitorului cu tipa care spune sa dam drumul la sonor, ca promite sa fie un baner cuminte. A!!! Acum e cu unu..
Irina (8 martie 2010)
"Toate erau laolalta; dupa aceea a venit mintea si le-a pus in ordine" (Anaxagoras)
miria_cristina spune:
DIANA - De unde cumperi de pe ebay? Da-mi si mie un link, ceva pe PM. Eu sunt fan ebay pentru multe lucruri. Acuma imi caut reportofon.
miria_cristina spune:
Ha, ce n-ar da barbatul meu sa am volumul de dat cu butonul. Cred ca as face numai pantomima prin casa.
nibi_niki spune:
Roxana..daa..e foarte frumusica nasica dar sa fi vazut ce pantofi avea in picioare la botez.Imi venea sa ma duc sa o descalt
Am fost si eu la cumparaturi zilele astea.Am achizitionat un sac de dormit o gecuta 2 veste si un hanorac.Azi vreau sa-i iau ghetute.
ami_84 spune:
citat din mesajul lui Ina_3040 ca sa va mai zic din ceea ce face mister Robin, ieri l-a luat sotul de la cresa si in trafic l-a auzit la un moment dat ca se inneaca. ce credeti ca facea el? avea toata suzeta bagata in gura, cu tot cu plastic si inel de i se mai vedea numai snurul. s-a speriat sotul den numa', desigur ca a scos-o destul de usor tragand de snur, dar a ramas cu sechele |
Ce nezdravanie a facut.
Multa sanatate! Imi pare rau ca se chinuieste atata micutul.
Roxana - am sa imi fac timp zilele astea si am sa iti trimit o poza.. ai sa vezi despre ce e vorba. Caciulita cu Winnie sa nu o vada Ella ca i-o fura Silvanei sa i-o dea lui Geo.
Am retinut si ideea cu innecatul!
Wow, Diana eu ieri i-am dat Irinei in casa asa: body cu maneca scurta, bluzita, pantalonasi si inca o bluzita care se inchide cu capse .. ca mi se parea rece (aveam vreo 20 grade).
Miria da ce vrei sa faci cu reportofonul?
Irina (8 martie 2010)
"Toate erau laolalta; dupa aceea a venit mintea si le-a pus in ordine" (Anaxagoras)
bluekidoo spune:
Fetelor ma faceti sa cu atatea complimete Ami are deja ochii mei si asa par sa ramana, pe masura ce a crescut achii sau facut tot mai albastrii
Matza mea nici acum nu s-a trezit asa ca fug sa calc. Intre timp va invit la o cana cu ceai cald si lamaie, nu de alta dar nu as putea bea altceva pe vrmea asta
Va invidiez cand va aud ca stati imbracati subtiri... la noi in casa e mai frig decat afara Cand ies cu ea afara o imbrac mai subtire decat in casa Noi stam la etj 1 si suntem inconjurati te pomi. la noi tot timpul anului e rece, vara nu am avut nevoie de ac, iar acum sunt nevoita sa dau drumu la caldura ca altfel dardaim.. zici ca stam la polul nord nu in bucuresti
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
dayanara spune:
ami la ce sa.mi fac idee?
ina da exact si pe mine m.au marcat intamplari de genul asta!
doamne fereste, oricum cu suzeta nu cred ca era asa mare pericolul , tatal fiind acolo clar
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
niki sa stapaneasca maria sanatoasa noile achizitii!
cum e saculetul de dormit?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
ami_84 spune:
Eu astept sa se trezeasca Irina sa iesim pana la farmacie sa ii iau lapte..
Eu mai am si acum putin laptic, ca nu am oprit lactatia. M-am gandit ca poate se razgandeste Irina.. da de unde. Cand vede ca o inclin sa o pun la san incepe si zbiara de se innegreste la fata daca insist. Citisem undeva ca cel mai bine e sa lasam sa se opreasca singura sa nu luam pastile.
Irina (8 martie 2010)
ami_84 spune:
citat din mesajul lui dayanara mie nu.mi plac barbatii buni! mie imi plac aia cu o nota "smechera" roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Referitor la asta..
Irina (8 martie 2010)