Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 10
jeni_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iliraluca Pun cateva poze sa vedeti ce curat mananca Kira http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeNoi#5524514156826327810 Asa ne distram noi, tanti care vine la curatenie s-a scandalizat cand ma vede ca o las sa isi puna piure si in cap. Noua ne place si ne distram, ce sa fac? nu daia sunt solutii destepte de curatat? Am vazut caciulite si Silvana frumooooase tare. Oana, am votat, azi ai primit mai multe, mama lor, cred ca m-au auzit ca am comentat cand mi-au dat decat cateva bucati de oooo Despre bucati mari de dat bebelusilor eu cred ca fiecare face cum crede ca e ok. Am tot citit postarile Deliei si am observat trand-uri care la noi ajung cu mare intarzieie. Cred cumva si sper ca nu supar pe nimeni, ca sunt un pic mai dezvoltati si mai aplecati spre nevoile copilului cumva primar, abordare care la noi nu mai exista. La ea am auzit prima data de abordari in legatura cu copii pe care acum le citesc in carti de specialitate si mi se par pertinente. Altfel, asa cum zice Roxana si Kira va manca piure pana la 18 ani. Asa ma gandesc eu acum ca e ok dar ganditi-va, acum cativa ani buni daca povesteam cuiva de purtat copilul in esarfe probabil radeau de noi si ne spuneau ca doar tigancile isi poarta copii asa. Eu cel putin doar la ele vazusem si uite acum ce util ne este slingul si acesta este doar un exemplu. Cred ca fiecare face cum simte, aici se expun modele diferite fiindca suntem din toate colturile lumii si oricum tare diferiti Ileana si Kira Maria (11.03.2010) poze |
ce dulceta de fetita ai!!! are ochisorii superbi
freedelia spune:
Ei, daca toata lumea stie ca se ineaca bebelusii cu bucati mari de mancare, ce sa mai zic? Io stiu ca nu prea ai cum sa te ineci cu o bucata care e mai mare decat gura ta. Si copilul care nu a fost hranit cu lingurita nu stie inca sa inghita, poate va amintiti ca la inceput copiii impingeau mancarea afara cu limba cand ii hraneati... Ei, daca li se dau in mana bucati mari de mancare, ei le iau in gura si le SUG, ca inca nu stiu sa inghita. Si invata asa, natural, ce si cum e cu mancatul asta... Iar de inecat, e foarte usor sa se inece un copil cu piure, mai ales cand i se da o lingurita plina, el nu o vrea, mama i-o baga pe gat si ii intra pe partea cealalta...
Jane azi a "mancat" o capaztana de broccoli si o jumatate de banana. Succes total :)
tre sa fug
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
jeni_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freedelia Ei, daca toata lumea stie ca se ineaca bebelusii cu bucati mari de mancare, ce sa mai zic? Io stiu ca nu prea ai cum sa te ineci cu o bucata care e mai mare decat gura ta. Si copilul care nu a fost hranit cu lingurita nu stie inca sa inghita, poate va amintiti ca la inceput copiii impingeau mancarea afara cu limba cand ii hraneati... Ei, daca li se dau in mana bucati mari de mancare, ei le iau in gura si le SUG, ca inca nu stiu sa inghita. Si invata asa, natural, ce si cum e cu mancatul asta... Iar de inecat, e foarte usor sa se inece un copil cu piure, mai ales cand i se da o lingurita plina, el nu o vrea, mama i-o baga pe gat si ii intra pe partea cealalta... Jane azi a "mancat" o capaztana de broccoli si o jumatate de banana. Succes total :) tre sa fug Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010) POZE |
Perfect de acord cu tine !
Si eu ii dau Sarei in manuta cate o bucata de ceva sa o smotoceasca. I-am data pana si o bucata de covrig (nu partea in care era sare si mac) si a molfait-o dar nu a inghitit. Si ii facea o reala placere! Nu mai spun ca eram cu ea in carucior si se holbau mai multi la ea pe strada de ce era la gurita ei si pe haine, implicit . Covrig molfait si intins pe hanorac alb!!! Si ea toata numai un ranjet.
oanaiacovita spune:
Le-am dat mail astora de la Kiabi.
Ili normal ca doamna de la curatenie a comantat la mancarea pusa in cap de Kira ca i-o fi teama ca tre sa munceasca mai mult. Oricum e o frumusica Kira si are un verde la ochi de iti vine sa ii papi.
Delia eu sunt convinsa ca asa cum spune Ili trendurile vin din "occident", doar ca asa suntem noi romanii, mai inchisi la nou. Ne e mai usor sa blenduim decat sa stam cu stresul ca s-ar putea ineca.
Felicitari lui Jane pentru papa de azi.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
Lara spune:
Castelana, sa ma ierti ca indraznesc, insa am citit ce ai scris mai jos, scuze ca nu merge sa mai dau quote si pe mine m-a socat putin. Esti sigura ca asa a ceva a spus?
Eu incerc sa o iau invers acum, tu ai putea sa gandesti asa ceva?
Daca ar fi spus ca e mai ingrijorat pentru tine, ca numai tu poti sa ai grija de el mai bine ca oricine si numai tu esti femeia vietii lui, ca tine nu mai exista, etc.. mi s-ar fi parut ceva frumos, eu as fi fost absolut incantata sa aud asta, insa ce a spus el, ma pune pe ganduri.
Din nou, iarta-ma ca am indraznit, insa poate el inca nu si-a descoperit copilul, lasa-l si pe el sa faca parte din viata lui, asta il va face foarte fericit, o sa vezi. Spun asta pentru ca tu ai spus ca vrei sa fie crescut exclusiv de tine si ca tatal lui te ajuta cu copilul doar prin consiliere sau discutii.
In fine, sper ca nu te-ai suparat eu ce-mi trece prin cap dau afara
Acum eu tot astept pozele alea pe contul comun, ca am vazut ca ai cerut cont, parole, etc Speram ca le-ai pus deja.
"Cea mai frumoasa declaratie am auzit-o asta vara.
Mi-a zis soacra (consternata) cand de ex mergeam cu socrul si copilul in masina si soacra mea l-a intrebat daca este preocupat penru copilul sau. El a raspuns asa: daca ar fi sa fiu ingrijorat as fi pentru de sotia mea, copii mai pot face cu ea dar sotie ca ea nu exista, nu mai gasesc!
Nu stiu daca se intelege, dar eu curioasa dupa l-am intrebat si pe el, ca nu e unul sa ma bombardeze cu complimente si juraminte si vb de iubire ( imi tot zice ca el a jurat odata), este foarte inchis in sine in privinta sentimentelor si declaratiilor.
Explicatia lui ( el e asa foarte logic si calculat) m-a facut sa ma simt pur si simplu femeia vietii lui!"
In alta ordine d idei, tocmai am fost strigata ma-ma E m.i.n.u.n.a.t!!!
La multe lunite fericite superbilor bebelusi de astazi, ieri, zilele trecute si viitoare Iertare ca eu nu sunt ca unele din voi, atat de dragute si pe faza.
Castelana, inca o data.. sper sa intelegi ce voiam eu sa spun si sa nu te simti rau din cauza asta, nu asta-mi fu intentia.
Ramy77 spune:
OANA, ma gandeam ca poate la voiMai, uneori mi-as dori sa stau in Bucuresti
A ajuns scaunul de masinaE tare fainut! Stiu ca mai putin conteaza cat de frumos este, dar...na,e si safe si frumos..zise cioara...
JENI, multumesc, esti o draguta, te tin la curent,daca chiar nu gasesc aici, cred ca o sa apelez...
NIKI, frumoase hainutele Mariei, sa le poarte sanatoasa
Vreau la shopping afara...oriunde, chiar si numai la Budapesta...
ILIRALUCA, asa papa si a mea de cele mai multe ori, doar ca tanti care face curatenie sunt eu Sa-ti traiasca frumusetea mancacioasa! E o dulceata cu ochi minunati!
oanaiacovita spune:
Lara felicitari pentru MAMA.
Ramy ohooo, eu as fi mai mult decat multumita sa fac un shopping la Budapesta. Le au pe toate ei, chiar si Ikea.
Niki am uitat, scuze, sa poarte Maria sanatoasa hinutele. Sunt superbe.
Lara spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui 2anke
si eu Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si Lucas |
Flosideea, iarta-ne (rele mai suntem ) insa avem alimentara pe strada noastra si ne e si tare drag de domnita care vinde acolo.
jeni_h spune:
[quote]citat din mesajul lui Ramy77
OANA, ma gandeam ca poate la voiMai, uneori mi-as dori sa stau in Bucuresti
Nu cred ca ti-ai dori lucrul asta! La cat de aglomerat si cat de mizerabil este..... si eu sunt bucuresteanca get-beget si spun lucrul asta
A ajuns scaunul de masinaE tare fainut! Stiu ca mai putin conteaza cat de frumos este, dar...na,e si safe si frumos..zise cioara...
JENI, multumesc, esti o draguta, te tin la curent,daca chiar nu gasesc aici, cred ca o sa apelez...
cu mare drag, da-mi de stire.
Vreau la shopping afara...oriunde, chiar si numai la Budapesta...
si eu , si eu Nu stiu ce am dar imi vine sa urc pe pereti de plictiseala, cred ca-i de vina vremea foarte urata de afara!
oanaiacovita spune:
Nu gasesc de la ce varsta se introduce sfecla rosie. Aveti idee?