Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (408)
Raspunsuri - Pagina 3

cecilia L spune:
Alinkav, nepotelul meu merge la engleza la FTK din Tineretului de la 3 ani, insa mie mi-a spus .....nu pot spune cine, ca nu merita inca...asa ca l-am inscris la engleza la gradi, sa vedem daca se lipeste ceva...apoi din primavara incercam si noi la FTK.
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)

cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yaia Alexia la 6 luni si 5 zile: - 7,520 kg - 67,5 cm - 43,5 cm circumferinta capului Fug ca maraie! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
superrrrrrrr
Cecilia si

cecilia L spune:
alinkav, cred ca vorbesti de noul sediu din Militari sau Dr Taberei(nu mai stiu exact locatia)...l-au terminat?La cine este Olivia la FTK?
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)

Mada28 spune:
Multumim pentru aprecieri. Si noi am vazut poze minunate. Roxana superbe peisaje iar tu oau ... Arati super. Gabriela ai doua minunatii. Yaia super dimensiunile Alesiei. Noi suntem raciti, tusim . Luca rosu in gat tuseste mai tare David tuseste de la mucisori. Luca e tare incantat de FTK. ieri a avut o lectie de geologie si au facut fosile. Eu am fost si eu racita dar acum sunt ok. Nu prea reusesc sa mai dac nimic cu ei bolnaviori. Bona nu poate sta cu amandoi ziua saca sunt bolnaviori iar seara noi ii luam cu noi pe unde aveam treaba dar acum nu putem. . Las ca se fac ei bine. Luy super posteru si felicitarea acum au ajuns . Maine ai banii in cont . Mii de multumiri si pupici minunilor tale. Va pupam si va citim. Mada28 mami de Luca si David PS Erina am citit la subiectul lui David postarea ta despre hainute . De acord . Si noi facem la fel mai ales ca sunt baieti. eu am dat unor prieteni o parte din hainele lui Luca dar cu ce a ramas si cat de multe a primu pt David nu a trebuit sa mai cumpar asa multe. pupici

alinkav spune:
Cecilia, Alex al meu a facut engleza la gradi din grupa mijlocie, si nu s-a lipit nimic de el, ca ii adunau pe toti(toate varstele), si asta a fost.L-am lasat, ca mai toti faceau engleza la gradi.Oricum, baza tot s-a pus, nu i-a fost atat de straina engleza.
Daca mama e dornica, ca ea se ocupa la mine de FTK, dans(eu doar reusesc sa ajungsa-i iau de acolo) ...din partea mea, nici o obiectie.

alinkav spune:
citat din mesajul lui cecilia L alinkav, cred ca vorbesti de noul sediu din Militari sau Dr Taberei(nu mai stiu exact locatia)...l-au terminat?La cine este Olivia la FTK? ![]() Cecilia si ![]() |
E chiar langa plaza, la lujerului.
Olivia e la Felicia.

Gabriela77 spune:
Am revenit de la dr, toti foarte profesionisti si draguti in clinica. Azi i-au recoltat sange pt analize, am completat fisa, maine de dimineata ne internam pt interventie.
Multumim de gandurile voastre bune
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Yaia spune:
Multumim, fetele! Alexia e numa' buna...de pupacit!
Sanatate familiei cu baieti de la mare!
Si maine tinem pumnii si Sarei!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

danuta36 spune:
La multi ani Tudor!Melania,sa va traiasca baiatul,asteptam vesti de la voi
Yaia super datele zanei
Gabriela tinem pumnii pentru Sara!
Multumim pentru vizionare si aprecieri

alinkav spune:
citat din mesajul lui Gabriela77 Am revenit de la dr, toti foarte profesionisti si draguti in clinica. Azi i-au recoltat sange pt analize, am completat fisa, maine de dimineata ne internam pt interventie. Multumim de gandurile voastre bune ![]() ![]() ![]() |
Si noi va tinem pumnii!