Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (408)
Raspunsuri - Pagina 14
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Cat am ras cu cu cubul lui Andrei. V-am zis ca el nu pronunta pe "c" la inceput de cuvant, il inlocuieste cu "t". Si ieri seara se tot ciomageau in masina pentru "tub" pe care eu trebuia sa il repar. M-am tot uitat, nu intelegeam unde e domne tubul acela si cum putea sa se strice un tub. Pana la urma am identificat marul discordiei intr un cub facut de hartie si lipit pe parti. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |

si noi tot 'T' spunem la inceput de cuvant in loc de 'C'Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui alinkav La noi cumparaturile(aici vb numai despre imbracaminte) se manifesta prin alergaturi, tipete, deci parca turbeaza cand intra in magazin. ![]() Alina, Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
identic si la noi
Cecilia si
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui ceamica La multi ani Vladut de mami Anca ![]() Cecilia cum a fost pentru mini-licean ziua de greva ? Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
foarte bine

Cecilia si
cecilia L spune:
Am avut si noi saptamana aceasta prima lectie de engleza(azi)..imi zicea sotul meu ca a povestit si spus ceva in engleza....maine au si dansuri/aerobic sau ce or fi![]()
Eu am fost azi la Targul educational( la Polivalenta pana pe 9 oct), am gasit standuri speciale de gradinite... cu multe jocuri educative pt copii...am luat cate ceva...putine, apucasem sa dau bani pe carti
..dar cred ca o sa merg iar sambata sa cumpar cate ceva pt gradinita(grupa) si ma revansez si fata de Cristi.
betzold.ro, pentru cine vrea sa vada, catalogul gradinite.
Cecilia si
gabitz78 spune:
buna seara, buna seara
iaca vin cu sanioara...cred ca asta va fi refrenul cat de curand!![]()
gabi - pupici sarei si refacere rapida!
se pare ca vom ajunge si noi la cutit (polipi).am zis s-o mai las acum, dar daca mai raceste o data asa urat intr-o luna..gata!
ma amuz mereu cu povestile voastre despre gradinari.sper ca in curand sa va povestim si noi.
va pup dulce.
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la noi!
La noi vestile sunt bune, Sara se recupereaza minunat. Azi a fost o zi relativ normala, poate doar mai lipcioasa si dependenta de mine. Nu zice ca o doare nimic, dar uneori o vad ca face grimase la inghitit sau tusit. A papat normal out moale, supica si pireu cu pulpita,a dormit, s-a jucat. E bine si ma bucur mult ca nu au fost efecte nedorite.
Din ciclul una calda, una rece. Azi Sofi a aterizat de pe coltarul din living, fix in cap, pe frunte, si nu era nici covor
, incepe etapa si ma termina cazaturile
E bine, doar putin rosie, dar sperietura mare pt noi.
Pe de alta parte, ma cauta si ea din priviri si cerseste atentie, mi se rupe sufletul, Sara nu ma slabeste si nu ma lasa sa ma apropiu de ea. Noroc ca e buni si ne ajuta.
Roxana, nu se mai practica faza cu inghetata
, desi am fost tentata sa intreb.
Ce am ras de Andrei si tubul lui
Nana, ma bucur de vestile tale bune
Erina, s-a reparat calculatorul?
Gabitz, vedeti voi cum e mai bine pt Eliza
Si eu sorb informatiile de la Ema despre fashion
Multumim inca odata de gandurile voastre bune, s-au simtit pana aici la Cluj
, parol!
Somn usor, sa fiti cuminti!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Yaia spune:
citat din mesajul lui alinkav![]() ![]() ![]() La multi ani, Michael si Tudor Cristian!!!! ![]() ![]() ![]() |
Multumim!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
La multi ani
Vlad Constantin de ancasilv
Ana Iasmine de Pico
Alexandru de oana.craiu12
Stefania de Crisjo!
Tot ce e mai bun pe lume!
Yaia spune:
La multi ani
Mihai de Raluca
Alexandru de Adhnana
Michael, ursulet, matroz, zambaret nevoie mare, frate mai mare protector si iubitor de Piciulika!
Tot ce e mai bun pe lume!