Zmeurici de iulie-august 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
Ungaras super ca a invatat olandeza...pai daca e la cresa...acolo vb. limba respectiva. lasa ca tu vb. cu ea acasa in romana, asa va intelege si lb. materna.
Sanatate sotului! pe noi ne invelea mama in cearceafuri cu apa si otet.
Muffinuta de multe ori m-am gandit la voi! ce mai faceti? cum e leutul Nikolai? asteptam mai multe vesti despre voi.
Moni ma bucur ca a fost ok sejurul la paris si ca nu ati pierdut avionul
.
Mersi mult...parca seamana intre ei...cel putin sunt blonzi amandoi si cu ochi albastri.
Elenada super ca au venit piticii acasa. esti cea mai fericita si cred ca si ei. Ma bucur ca mananca asa de bine, le-a priit statul la aer curat.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
tanimi spune:
Seara buna!
First of all : Muffi welcome back! Ce face leutul Nikolai? Atat de mult imi lipsesc relatarile tale dulci amarui! Sper sa ne mai scrii!
Emanouela suuuuuper camera!!!! La multi ani! Tie si Lucieilu!
Ungaras eu mai stiam varianta cu cartofi la picioare/maini/frunte. Sper sa fie tarziu, sotul sa fie sanatos tun si sa nu mai fie nevoie!
Noce trimite niste grade si la noi, macar ce e in plus acolo
.
Blanca orice nas isi are nasul : tu ai eclipsat mireasa, iar tu ai fost eclipsata de Eva
. Serios vorbind sunteti tare frumosi!!!
Noua ne-a venit rezultatul la analize: alergie la alphalactoglobulina si la coprocultura i-a iesit ceva Klebsiella (pt care trebuie sa luam Bio-Sun doar ca Iarina nu vrea sa il bea
).
Noapte linistita!
pooh spune:
Hello,fetili!Pe mine de doua zile/nopti m-a innebumit Balazs...am crezut ca innebunesc....avea si febra,cu care n-eam desurcat,insa a fost exagerat de marait....inca nu l-am vazut asa....Urla/tipa din si pt. orice,noaptea nu dormea mai mult de 15 min legat,cum se trezea,cum incepea sa urle

Febra probabil a facut de la vaccin,insa il chinuie si dintii,2 maselute si 2 canini dau sa iasa

Ieri seara n-am mai rezistat si i-am dat o portie de calma baby,si a dormit suuuper...cu o trezire pt. laptic,pana la 8.15
Acum demoleaza tot ce apuca![]()
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
emanouela spune:
neata
sarumana fetele
giova si tamini
pooh aoleu saracutullll...noi nu ne-am lovit inca de nopti chiar asa din cauza dintilor ...eu cu calma baby i-am reglat somnul....eram tehuie d cap....pana sa venim din Rom, adica la 1 an aproape el nu avea nici o noapte dormita cap coada...si nu ca se trezea sa pape....nu tata, el vroia joaca, la 2 sau 3 dimineata...iti dai deama ca eram zombie asa ca am recurs la el cca 2 sapt si cand am vz ca doarme bine am oprit
PatriciaArdeleanu spune:
'neatza!
Pooh, ce e calma baby?
si noi la fel, aseara mi-a facut un 38,5, este si putin mucios si caninii de jos stau sa sparga.
z-a zvarcolit/supt/marait toata noaptea si eu sint
Emanuela, foarte frumoasa camera si baiatul de asemenea. trebuie sa fie foarte placut sa aiba asa o camera draguta!!
emanouela spune:
merci Patricia
calma baby e un siropel din plante...extract de tei,musetel si alte plante ce au efect de calmare, linistire....nu-l face leguma, nu....al meu e ca un diavol tazmanian si la fel a fost si pe perioada in care ii dadeam....scrie ca se da de 3 ori/zi, eu i-am dat doar seara inainte de culcare
pooh spune:
Patricia,si voi dupa vaccin?Sau virusel?Rebecca merge la gradi?Cum se inteleg copilas tai?La noi e mare dragoste,se joaca din ce in ce mai mult impreuna,sunt atat de dulci
Timea are fff. multa rabdare cu Balazs,insa se mai enerveaza si ea,mai ales cand bb vrea caietele,creioanele,culorile ei![]()
Ma tot gandesc sa-i mut intr-o camera,( imi vreau dormitorul inapoi
),dar pana ce Balazs are somnul atat de nelinistit,nu indraznesc
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
PatriciaArdeleanu spune:
Emanuela, merci!
Pooh, inca nu am facut vaccinul de un an, ba nu era dr, ba nu era vaccinul, ba a mai fost cu mucisori. am fost inainte de tentativa de incarcare si am zis ca vin dupa, asa ca aseara imi propusesem sa merg, noroc ca nu m-am dus, ca febra a facut dupa ora 8.
cred ca e un virusel asociat cu caninii acum(oricum m-a zpacit cu somnul in ultima perioada, eu l-am mutat deja cu rebecca in camera dar se trezeste) ca tot i-au iesit maselutele. noroc ca nu imi plange, daca ii bag tzitzi e tot ce ii trebuie sa se calmeze.
ei sint deliciosi impreuna. cind a reinceput rebe gradinita, vreo citeva zile era asa apatic, ff cuminte, nu avea pofta de mincare, de joaca...pina am concluzionat noi ca ii lipsea rebe. acum s-a obisnuit cu prog peste zi fara ea, dar seara se joaca f frumos impreuna, se alearga (el in patru labe), zici ca sint pisoi jucausi![]()
mor cind ii vad, rebe e asa mamoasa cu el si el singur o ia de gat, se gudura pe linga ea. bine, se mai supara cind isi face jocurile ei cu papusile, aranjeaza pe acolo diverse si vine el si strica, dar de cele mai multe ori se joaca impreuna.
si el este cum zici tu Emanula
, are o energie, tot timpul e in continua miscare, dar se descurca singur. in tarc il tin f rar, cind am treaba pe la baie sau spal pe jos, sau...pedepsit. in rest e de capul lui in toata casa.
nu mai vrea mincare pasata, vrea tot ce avem noi, imi cere: da! da!
asta e prima vorba constienta![]()
o sa pun citeva poze din vara si pina zilele trecute (nu prea am mai facut ca mi s-a stricat aparatul).
http://family.webshots.com/photo/2761316360104763571xobsRA
Blanca, merci de pontul cu tortul de la cofetaria mentionata de tine, acolo am facut si noi si a fost mortal!
andreea_1979 spune:
Buna fete ! Ce mai faceti ? Am ajuns si eu de 2 zile din Turcia si va pot spune ca a fost excelent !
Laura a stat cu mama acasa , a fost super cuminte si am fost tare suparata ca nici nu mi-a simtit lipsa .![]()
In rest nu mancam mai nimic pentru ca ne ies dintisorii si suntem morocanoasa rau .
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
Postam si noi pozici din Turcia http://family.webshots.com/album/578777699ZfOUHA