Zmeurici de iulie-august 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Am uitat sa adaug Unguras tb sa schimbi sosetele de cateva ori,sa le umezesti din nou cand ai senzatia ca sunt uscate.multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Unguras, multumim Chiar ca sarbatorim, cu tzitzi! N-am terminat pranzul la timp, ne-am tinut de plimbari si de vizite toata dimineata. Am fost la prietenele suedeze si ne-am simtit ca la ikea, chiar imi era dor sa merg la ikea si aici nu avem.

Sotului poti sa-i dai sosete cu otet pentru scaderea febrei si usturoi si ceapa crude (cu cartofi, mamaliga, ce-i place lui) sa scoata raceala din el. Mai e buna si supa de ceapa, dar fiind fiarta, nu are acelasi efect.
Multa sanatate la amandoi!

Muffinuta, chiar ieri ma gandeam la tine ce mai faci, credeam ca nu ne mai citesti demult, asa ca nici n-am mai intrebat. Ma bucur sa "te vad", poate ne povestesti ce mai faci.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bonjour!!!!
Ieri ne-am intors de la Paris si azi am luat fetele acasa. Le vad tare mari, poate au mai crescut.
Pe primul loc la Pris la minusuri e mizeria din Paris, servetele, doze,...aruncate aiurea pe strada. Si ce mi-a placut cel mai mult a fost plimbarea in Montmartre unde am luat si masa la o terasa.
noce, desi nu mi-e usor, incerc sa fiu ca si inainte, iar fetitele sa fie mandre de mamica lor.
blanca, superbi toti 3. Fetitele mele inca stau in scaunel la orele de masa. Le-am facut program si cred ca deja au intrat in rutina. Nu le dau jucarii, dar au la fiecare masa mainile ocupate. Dimineata cu fruct si biscuite, la pranz cu paine si la gustarea de seara cu biscuite sau sandwiciut.In ultima vreme la pranz le dau linguritele lor si le las sa le bage in bolul cu mancare si apoi la ele in gurita. Nu le fortez deloc sa manance si nu le dau intre mese. probabil din cauza asta la ora mesei le este foame si mananca.
Azi le cantaresc. Sunt curioasa cate kg au filiformele mele, daca tot nu le fortez cu mancatul.
Giova, ce mult seamana baietii intre ei.
Muffiiiiiii, te pup si spre sa va fie bine. Ceva amanunte despre lueutul Nikolai?
ungaras, sanatate tuturor.

LUCIALU LA MULTI , MULTI ANI SANATOSI SI NOROCOSI!!!!

EMANUELA, LA MULTI ANI!!!! SA AI PARTE DE VIATA LUNGA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Emanouela si Lucialu, la multi ani mamicilor!
Multa sanatate si multe bucurii de la puiuti!

Moniland, bine ai revenit de la Parisss! Montmartre face toti banii, nu? Ce m-ad duce si eu la o cafea

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

LUCIALU!
EMANOUELA!
Fetelor sa aveti parte de sanatate si tot ce e mai bun pentru voi si familiile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna seara, zmeurici!

LA MULTI ANI LUCIALU SI EMANOUELA!!! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de zmeuricile voastre!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello gagici

La multi ani sarbatoritelor zilei. Sa fiti sanatoase fetelor si sa va bucurati de copilasii vostri.

Blanca foarte frumosi ati fost la nunta. Sunttei o familie tare reusita.

Emanouela imi place tare mult cum ai pictat camera. esti foarte talentata.

Moniland v-ati plimbarit nu gluma. Am admirat printesele. Sunt niste scumpici.

De vineri avem si noi piticii acasa si asa fericita sunt. Am crezut ca mor de dorul lor. Au crescut asa mult cat au lipsit. Ma bucur ca sunt bine sanatosi si cu pofta de mancare. De cand au inceput sa mearga au inceput si ei sa manance mancare gatita la pranz. acum papa si felul unu si felul doi la pranz. Au pofta de mancare avand in vedere ca nu stau locului o clipa. Misuna peste tot si e o chiuiala de capul lor. Se joaca amandoi si rad unul la altul in hohote. Sunt adorabili cand se iubesc ei dar si cand se cearta nu se mai intelege om cu persoana. Noroc ca se cearta rar.

Va pup fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Multumesc pentru ajutor fetelor. Sotul tot cu febra, cand 38 cand 40. Nu poate sa manance nimic si e foarte slabit. Mi se pare ciudat ca nu a transpirat deloc.Medicul de familie zice ca e un virus nenorocit si trebuie sa se odihneasca. Ha, ce mai odihna...
Am dus fata la cresa, era foarte bine dispusa si am primit multi pupici de la revedere. Tare fericita sunt cand o vad asa de fericita.
Va pup, sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sarumana fetele pt aprecieri si urarile de bine, sunteti niste dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Emanouela! Multa sanatate si tot ce e mai bun si mai frumos in viata, alturi de cei dragi!

Lucialu banateanca draga! Mult noroc si sanatate! Clipe minunate si fericite alaturi de cei dragi!

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput