Zmeurici de iulie-august 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Emanouela foarte frumos ai pictat,esti o artista, cred ca si piticului ii place .

Eu ieri m-am plimbat cu trenuletul in mall,e innebunit Alex dupa trenuri si masini, apoi ne-am dat in caracatita,in masinute,a admirat copiii care patinau,am mai luat ceva haine groase si uite asa a mai trecut o zi ploioasa,azi ne bucuram de soarele de afara.

mami fericita de baietel Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Emanouela, foarte frumos ai desenat camera! Darius e un norocos cu asa mamica talentata!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

EMANOUELA - subscriu. E bestiala camera!!!! Imi place extraordinar de mult!!!! Felicitari!!!! Stiu ca am pictat si eu camera lui Bryce si e mult de munca si migalos!!! Inca o data BRAVO, BRAVO, BRAVO!!!

Va pupacim de mii de ori,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna fetele!!!!
Cred ca e cald si frumos la voi de nu prea mai da-ti pe aci ,la noi ploua de rupe de 2 zile si ne-am plictisit rau in casa
Giova unde sunteti,azi nu ai dat pe aici
Noce multumim de laude,intr-adevar sunt superbe parcurile de pe aici,pline de verdeata si flori,asta iubesc cel mai mult aici si parcurile de joaca pentru copii la fel,aici chiar ai toate conditiile sa cresti un copil
Am descarcat si eu niste poze mai recente cu noi aici:
http://family.webshots.com/album/578758996xaxesH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna dimineata!
Noce-Nu stiu daca il serbati pe Filip astazi sau luna viitoare asa ca noi ii uram La multi ani sanatosi si fericiti! Sa cresti mare puiut frumos iar viata sa-ti fie frumoasa ca un rasarit de soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata fetele
multumesc de aprecieri anemona, noce Clara...am muncit putintel ce-i drept dar rezultatul conteaza....sa-l vad pe al meuacul cand ma apuc de living si dormitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am lipsit motivat...ca tot intreba Dienutza de mine ieri.
Sambata am fost la nashii lui marco...s-au mutat la casa si l-au sarbatorit pe baiat. Doamne ce fain si bine e la casa...nu se compara cu blocul. este intr-un sat la 15 km de Timisoara...teren concesionat, cu posibilitatea de cumparare. Eu nu am vrut acum 4 ani...zau ca-mi pare tare rau...e un cartier doar pt. vile noi...acum e plin de constructii. ata e....

Ieri am fost la Zoo, am profitat de vremea buna. Doamne ce in extaz a fost Edi...nu-l mai dezlipeai de langa struti, porcusori de guineea si capre/tapi...carora le-a dat si de mancare.
Pranzul l-am luat la un restaurant...mi-a papat si piticul super bine...caci de 3 zile ma lupt cu el.
Cred ca sunt de vina maselutzele...una a iesit fara probleme, iar astea 3 care au fost iesite de jumate ne-au dat batai de cap: febra si lipsa poftei de mancare + maraieli noaptea. ma gandesc si eu ca e groaznic sa iasa 3 deodata, in plus a fost foarte cuminte pe langa suferinta lui.

De citit am mai facut-o de pe tel.mmobil...doar ca nu am reusit sa vad pozele cu camera lui darius de acolo. asadar...Emanouela ai facut o treaba minunata. super a iesit camera...cred ca ii place piticului in ea.
Ce vrei sa faci pe peretii dormitorului si a sufrageriei? sper ca nu tot desene....
Noce asa e Noce...mai greu pe urma, caci evenimentul trece....parca e mai usor cu copilasii decat cu parintii. De abia astept sa se nasca finutza...doamne ce o voi mai smotocii, numai sa s emute definitiv in tara.
Anemona sa va fie d ebine plimbatul si datul prin masinute mecanice. Si edi e incantat, noroc ca se da cu Marco...am scapat noi de-o grija.
Dienutza super pozele. vad ca si Albert e gimnast...se da si el peste cap?
Ungaras ce mai faceti voi? cum e MC? mai e bolnavioara?

toate fetele...fug sa mai fac ceva treaba....musai si , sa vad cand reusesc.
macar am pus ciorbitza d eperisoare la foc.
revin mai tarziu cu poze.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Giova, M-C tot cu mucisori, tuseste, in fiecare seara ii pun o ceapa sparta langa cap si i se desfunda nasucul si doarme pana la 5:30-6. Cel mai tarziu la 6:30 ma trezeste. Se trezeste tot timpul plangand, nu stiu de ce. A inceput sa vb olandeza, in loc de da si nu imi raspunde cu Ja si Nee. Mi se pare ciudat parca nu e fata mea. I-am scos trei stinghiute de la patut si acum o las sa coboare singura pt ca eu am dureri mari de mijoc. In fiecare dimineata sa o ridic din pat..iar noaptea daca nu doarme vrea sa stau aplecata la ea sa o mangai pe cap. eeeee pai nu mai pot, deabia merg. Sotul are febra 39-40 nici nu stiu ce sa i mai fac. Nu transpira dar il dor toate si sta si cu ligheanul sub pat. Azinoapte a facut si frisoane.Acum dorm amandoi.
Am fost si cu fata sa i cumpar cizmulite sau ceva mai cu blanita. Am gasit multe dar f rigide, de la 35euro in sus si ea nu stie sa impinga piciorusul asa ca e greu sa cumpar ceva. Am cumparat de la V&D niste ghetute imblanite, in care ii intra piciorusul usor dar nu pot sa zic ca sunt de iarna.Mai mult pentru acum.Pentru ploaie si zapada aici sunt la moda cizmele de cauciuc si sosetele de lana. Deastea i-am luat. Intra in ele pana la genunchi.
Cam atat despre noi, merg sa i mai aduc sotului o patura ca tremura

Fetelor, spuneti-mi ce sa i fac sotului, are febra, 39, il doare tot corpul si e slabit rau de tot, deabia mai vorbeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

poze:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2010-10-01/14:42:03

revin mai tarziu.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna,fetelor,

multe salutari de foarte departe va transmitem,desi am lipsit de pe aici.
Am intrat intr-o doara si am vazut intrebarea lui Ungurassfat babesc de la bunica mea,merge de minune am folosit si la Nikolai cand mi-a facut febra
sosete imbibate la talpa cu amestec de apa calda si otet alb apoi incaltat cu inca o pereche de sosete,scade temperatura aproape imediat.Dc are dureri de cap poti sa il invelesti cu un prosop imbibat cu apa calduta si spirt medicinal,odihna la pat,va transpira abundent,tb schimbata lenjeria ,pijamaua imediat.da rezultat,sper sa te ajute

numai bine va dorim tuturor,mame si zmeurici
va pupam,cu drag.

Mergi la inceput