Zmeurici de iulie-august 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
anemona27 spune:
Heei, sa inteleg ca doar la mine ploua si voi sunti afara cu piticii?
La noi toata ziua a plouat,acum pe seara l-am trimis pe Alex la plimbare.Sa ma laud,ieri am facut pt prima data supa crema de linte si a iesit foarte buna,ii place si piticului foarte mult.
Ayda frumosi copii ai,Radu e superb,sa ne mai povestesti de ie,asa ma amuza cum reactioneaza Andreea,cum vrea ea sa urce si ea in patutul lui Raducu.
Patricia vad ca Alex al meu a fost super cu intarcatul,el a acceptat din prima seara biberonul,a baut putin lapte dar l-a vrut,si nici nu a plans rau,ca nu ar fi rezistat nici mama sa il vada suferind, el fiind cel mai mare fan al lui tzitzi,iar acum la aproape o luna de la intarcare seara cand i se face somn,merge la bucatarie si imi arata sa-i fac lapte,il bea si se culca singur.
Cam atat despre noi,
toata tufa.
mami fericita de baietel Alex
blanca000 spune:
Buna fete,
Ba si la noi a picat azi si a fost zi urata dar asta nu e un motiv ca Eva sa nu iasa afara. Ii pun geaca si caciulita si tusti afara..in casa nu ma inteleg cu ea ca alearga de colo colo,plus ca de afara se osibnuieste cu vremea, vine mai obosita si doarme mai bine, plus alta pofta de macare.
Eu am fst la dentist iar azi... Giova ai avut dreptate...dr zice ca nu o sa ma doara nimic si nu imi face anestezie si cand colo iar baga acul ala in canale cred sa simta nervul scos (habar nu am) si normal ca am simtit tot..am cerut anestezie si degeaba, mi-a facut ca ma vazut speriata si cu lacrimile siroind (recunosc ca imi e frica d emor si ma apucat plansul) insa o anestezie de "pacaleala" ca imi amortise doar buza si la dinte nimic. Cred ca vroia sa simta acolo ceva..habar nu am...si trebuie sa ma mai duc odata...ufffff..ce porcarie.
Mai fetelor mai e careva in situatia mea? Eu o cam alerg pe Eva prin casa cu mancarea caci mananca ce manaca in scaun apoi oracaie s ao dau jos si ma conformez dar o mai alerg cu niste imbucaturi. Plus banana care doar alergata o manaca...ar trebui sa o oblig sa stea numai in scaunul de masa sau ma rog intr-un loc fix pentru mancare?
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Dienuta79 spune:
Buna fetele !!!!
Vad ca a venit vremea urata la voi,pe aici inca ne bucuram de caldura de vreo 3 zile sunt in jur de 30 de gr si profitam din plin de vremea asta frumoasa.Albert vad ca de-ocamdata nu a avut nici o reactie de la vaccinuri,sa speram ca nici nu o sa mai aiba.L-am vazut si eu pe Raducu,e frumos foc,iti vine sa-l pupi non stop pe falcutele alea pufoase 
Ma alearga Albert prin tot parcul,dupa toti cateii,eu merg inainte ,el inapoi,prin casa cotrobaie prin toate sertarele,duce foarte multe lucruri si jucarii in cosul de rufe,cand nu gasesc ceva,acolo tb sa caut prima data,e innebunit dupa masina de spalat,nu stiu ce il atrage asa la ea 
Am mai vazut si pe nasica Blanca foarte eleganta si Evita o dulcica de fetita 
Dienuta79 spune:
Blanca nici Albert nu mananca asa de bine,dar eu il tin in scaunel ii mai dau si o masinuta sa ii invarta rotile si ii pun muzica,e innebunit dupa muzica,are el niste melodii preferate,care le danseaza si stand pe scaun si deschide gura imediat avand ocupatie sau ii mai pun la laptop muzica ce-i place lui gamy bear,nuki nuki,bebe lilly,hippo and bully....
meleea spune:
Blanca , sa stii ca si Alex la fel,la fel face ....nu stiu ce sa fac.. uneori ma supar si il las doar cu ce a mancat in scaun...dar nu stiu daca se satura sau doar se plictiseste. Uneori ma gandesc ca daca ii distrag atentia si bag in el ca-n sac nu-i bine
cine mai stie cum e mai bine
, alteori il cam indop. de ex azi nu a mancat cinestie ce asa ca maine sigur il alerg cu mancarea 

lasa ca se ac ei mari si zic cand se satura ![]()
noce spune:
Dragalasi copiii Aydei
Moniland, ti-am admirat turistutzele, iar tu esti o mami tare cocheta!
Clara, Tanimi, Elenada, Uliiasi si Vally multumesc pentru detaliile despre cartea minune. Inca n-am luat-o, trebuie sa mi-o comande sora din Romania si sa mi-o scaneze sau sa mi-o timita. Voi vedea cum va fi, dar va anunt cand o am.
Blanca, felicitari pentru iesitul afara pe orice vreme, si eu la fel as face. Sa vezi ce imunitate o sa aiba Eva! Si felicitari pentru naseala, o papusica nasica mica. SI noi la fel cu masa, n-are rabdare sa stea in scaun. Se plimba prin casa si vine sa-i bag in gura. Eventual sa-i las mancarea undeva la indemana sa-si ia el, dar sa nu-l tin fix. Intr-o zi i-am dat craticioara cu gris, s-a plimbat toata casa cu ea, dar a papat bine.
L-am admirat pe cavalerul espagnol
Dienutza, mi-au placut parcul, locul de joaca si blocurile de la voi! Frumoasa mai e Spania! Intrebai de mancaruri, preferatele noastre sunt: ciulama de ciuperci, pastai cu sos de linte, rosii si usturoi si mancarica de onopida, brocoli si usturoi. Am mancat la greci niste rosii umplute cu orez si bulion, simple, delicioase, am facut si acasa si au iesit foarte bune.
Inutsa, ce mai face Bia? Sper ca e bine, alearga pe afara!
E scumpica foc Iarina! Si mami ei se prezinta in super forma! Unde ati fost in vacanta?
Vally, cum mai e Gloriuta?
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
Giova spune:

ieri nu am mai intrat...am profitat de vreme frumoasa si am iesit afara cu copiii. doamne ce dor le-a fost de parc....cu vremea asta naspa nu am mai dat pe-acolo, doar prin jurul blocului.
In weekendul asta la fel este asa ca profitam la maxim.
Edi e tot marait...azi noapte a fost sotul cu calmatul...caci eu am fost rupta...doar la 6 dim. l-am auzit plangand si s-a potolit la tzitzi.
Meleea bine ca ati scapat de tuse...oricum tine reteta...e naturista si e foarte bun siropul.
Galarina ma bucur ca a decurs bine intarcatul...eu sunt in dilema...nu mai prea am dar se linisteste la tzitzi...iar cand ii e somn, trage de bluza mea sa-i dau laptic.
Insanatosire grabnica copiilor. eu am inceput cura la amandoi cu Imunogrip. Edi e mai sensibil si nu am chef de raceli, chiar si usoare.
Anemona la noi a fost soare si tot asa se arata si in weekend si doamne ce ma bucur...chit ca e mai rece....
Blanca asa e cu dentistul...cica trebuie sa simta cand te inteapa pe tine acolo cu acul...ca sa stie pana ulnde-l baga...ucand se simte intepatura e capatul si nu are voie sa mearga mai departe.
sunt groaznice astea cu acul pe canale...le rasc cel mai mult.
si edi face figuri in scaunul de masa...ii dau tot felul de jucarii, iar cand nu mai rezista il dau jos....dar s-a intamplat de putine ori sa ii dau prin casa. nu mi-ar palce sa s einvete asa...caci asa e Marco si eu stau la masa, el se joaca si vine sa-i dau in guritza...asta la mancare rece, aci in rest sta la masa. dar pana sa priceapa, asa alergam dupa el prin toata casa cu orice fel de mancare.
Noi avem 3 perechi de fini si doar 2 finutzi botezati(unul e baiatul care a fost in plasament la mama si celalat Eric baiatul primilor fini). la anul in mai vom boteza pe finutza...bb2 tot a primilor fini...se va naste in februarie...asa ca ma uit dupa tinute de fetitze...doamne ce vroiam si eu una
.
Dienutza welcome in the club! toti au aceleasi idei: scosul de prin sertare si jucatul cu oalele si alte cele...si imprastiatul chestiilor prin casa.
Noce ce mai faceti voi? cum e vremea in Doha? Filip?
recunosc ca nu am mai citit blogul in ultimele zile. Imi iau eu revansa sapt. viitoare.
fug sa impachetez cadoul pt. baiatul nasilor lui Marco.
si weekend fain.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
noce spune:
Giova, "doar" doi finuti botezati si urmeaza al treilea? Asta e mare binecuvantare! Sunt oameni care nu au cinstea sa naseasca toata viata. Noi avem doua perechi de fini de cununie si ne-am bucurat foarte mult de fiecare nunta in parte. Mai greu dup-aia cu calauzirea spirituala. Ne-ar placea mult sa botezam un bebe, dar inca nu a aparut nici unul.
Ma bucur ca aveti vreme frumoasa, la noi tot 60-62 de grade la pranz, dar dimineata am vazut pentru prima oara 29 de grade, era abia ora 6.30.
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
ClaraJ spune:
BLANCA - e normal la cite au de facut si explorat la virsta asta sa nu stea locului in scaun. Nici al meu nu sta pentru mult timp. Cind luam micul dejun sau prinzul ne asezam cu totii la masa (inclusiv el) maninca ce maninca dupa care gata, la joaca cind nu mai are stare. Ceea ce ma asigur eu e, ca intre mese, sa-i ofer cit mai multe snack-uri: bucatele de fructe, legume, biscuitei etc. Si eu iaurtul ieri de exemplu, i l-am dat in timp ce domnisorul explora sufrageria.:))
Parerea mea e ca atit timp cit il/o asezi in fiecare zi la masa cu voi , el/ea intelege ca e un ritual, ca nu vrea inca sa se comporte ca un om mare, rabdare sa avem si se va intimpla si asta. Eu nu prea cred in a-l forta sau pacali sa se comporte intr-un anumit fel. Da' asta e doar parerea mea proprie si personala, fiecare parinte face cum crede ca e mai bine sau se potriveste personalitatii sale. :))
Va pupacim super dulce,
Clara si Bryce
emanouela spune:
salutare
pozicile promise cu camera piticului....mai am putin dar nu gasesc ce vreau, ca pun si dupa ce termin tot tot
http://picasaweb.google.com/ciofu.catalin.aurelian/Darius#5526097961405814242
pupiciii