Zmeurici de iulie-august 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
ayda_m spune:
Buna!
Blanca tare frumosi ati fost si Eva e o scumpa!
Pooh la noi nu a fost nici o reactie...din cate ne-a zis pediatrul reactiile apar cam la o sapt...dar la noi nu s-a intamplat nimic.
Andreea_1979 plimbare placuta!Multumim de urari!
Eu nu stiu ce sa ma fac cu Andreea cu adormitul seara...numai dupa 11 se culca si cu maraieli, plansete din cauza oboselii....noaptea bebe ma trezeste destul de des sa pape, ii dau san la cerere desi pediatrul ma "bate la cap" sa-i fac program la 2 ore jumate...dar nu pot cand vad ca suge putin, adoarme si peste o ora si ceva cere iar
, sper doar sa nu avem colici...
In rest inca suntem in perioada de acomodare, andreea vine mereu la mine cand vede ca il iau pe bebe...vrea si ea atentie
, incerc sa ma impart.
Am mai pus pozici mai noi cu Andreea http://family.webshots.com/photo/2262522790106074700uzfThG si cu bebe cateva http://family.webshots.com/photo/2641845200106074700UNTQLB
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
pooh spune:
Fetelor,
pentru raspuns!!!Eu totusi sper sa scapam fara reactii
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:

Noi bine, Edi a facut la ora 18:30 38 cu 2 a scazut repede dupa un supozitor. de atunci nu a mai facut...azi dim. maselutza cu sange, era toata iesita...sa vedem acum.
Fetele cu ROR-ul....mie nu mi-e frica de reactiile gen febra, lipsa poftei de mancare, etc. Nu din cauza asta am refuzat noi vaccinul. Mie mi-e de altele...gen autism si alte grozavii...astea sunt cu adevarat reactii adverse de speriat.
Pooh bine ca nu a facut reactii, am inteles acum cu diamantul din profil, scuze
.
Ayda doamne ce frumos e bb Radu...cred ca mi-e dor de un bb mic. si Andreea e o domnisorica tare mumoasa...ai 2 copii superbi sa-ti traiasca.
Blanca eu inca sustin ca ai fost mai frumoasa decat mireasa
. iar rochia de la cununia civila mi-a placut foarte mult. de unde ai luat-o si cu cat?
Nu mai zic de nasica mica....a fost cea mai cea
.
Ma bucur ca a mers ok cu intarcatul si bafta in continuare cu dentistul....brrrr...nici nu vreau sa ma gandesc. trebuie sa-mi in,locuiesc o plomba si nu am tragere de inima deloc.
Emanouela stiu de materialul ala...la noi in Alba fac asa pt. adulti pt. maxMara. si costa 100 euro...eu inca stau in dubii daca sa-mi iau sau nu...ca mi se pare mult...dar e foarte usoara...o aduni intr-o punga si e lunga pana la genunchi.
Andreea excursie frumoasa si sa te intorci cu bine.
patricia si edi e pofticios...azi dim. pana am pus ciorbitza la foc...mi-a mancat din morcov, patrunjel,usturoi si ardei...ar manca si pamant cred. sper sa-si revina cu mancatul si sa pape mai bine azi.
Ungaras am vazut filmuletul cu MC , tare frumoase au fost.
Vally vazut manechina mica si superba...doamne cum a mai probat ea toate hainutele alea super!
Alynakiss vazut si pe rares inotatorul. se pare ca i-a priit la mare, mai ales in apa.
Luisa am vazut si bomboanele tale de fetitze pe facebook...tare dulci sunt si mari.
cam asta e...merg sa pun fasolea in pungi si sa o bag la congelator.
a fost bunica pe aici acum 2 zile si mi-a adus o gaina si o plasa d efasole verde. asa ca azi am pus pt. iarna si am facut si o ciorbitza....mi-a dat de lucru...
o zi faina sa aveti
.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
Ayda,ce mult a crescut bb Radu!E atat de frumos si mic si dragalas
Doamne,ce dor mi-e de un bb mic,gingas si parfumat!
Andreea cum se comporta cu bb
?Ce reactii a avut/are?Giova,ce bine ca e ok Edi si doar dintisorul l-a chinuit!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
blanca000 spune:
Clara multumesc 
Pooh si tie
. Noi am facut ROR ul acum 2 sapt si deocamdata nici o reactie, sunt in garda totusi. Noua ne-a zi de febra la 7 zile insa eu o urmaresc inca.Am citit si eu de toate reactiile adverse dar si de ce apara acest vaccin. E adevarat ca e pentru rubeolo, rujeola si oreion insa sa vedeti ce reactii dau acestea...brrr...asa am luat eu decizia.
Patricia asa si Eva, nu pune gura pe bibe daca are lapte in el..de oricere..exceptia asta de la Nestle..nici combinat asta cu altceva nu bea...noi apa si ceaiul il bem din canita cu cioc sau pai.
Rochita de nasa am luato de la Nissa si a fost ieftina pentru asa ocazie..499 lei..dar e matase 100%, vaporoasa si cade bine....a fost remarcata
..probasem una asemanatoare de firma mai mare cu 2400 lei si parca nu era asa frumoasa..noroc cu sotul care a strambat din nas la pret.
Corinna asa zici? Hai ma ca miresele sunt toate frumoase
. Mersi mult 
Ayda multumesc si tie de compliment. Dar tu ce copii ai
..wow..Radu e bestial..mic si curatel si cu un cap perfect..sa iti traiasca sanatos. Iar Andreea
..o smecherita.
Giova mersi. Rochita de la cununia civila tot de la Nissa si tot ieftina..parca 199 lei sau asa ceva..nu mai stiu..oricum pana in 250 lei. Si ea a fost remarcata...Deh! eram dupa concedii, spitalizare in privat si etc..asa ca m-am uitat la preturi..dar eu zic ca m-am scos bine ![]()
Eu daca sunt nasa..pai sa tot fiu...in decembrie botez al 4 finut pe Stefan..asa ca..Sa ne traiasca toti (am 4 perechi cununate si 3 copii botezati, acum al 4lea)..si continuam..
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
ayda_m spune:
Multumesc mult fetelor pt complimente!Sunt topita dupa bb...si nici nu mai sunt asa stresata ca la primul bb. E greu cu bebei asa mici dar e si tare frumos!
Pooh, Andreea este geloasa...dc ma vede ca-l pup pe bebe sau il iau in brate, vine la mine sa o dragalasesc si pe ea...dar eu zic ca e normal...asa il mangaie, il pupa...dar vrea si ea atentie..noroc ca tati se joaca f mult cu ea seara si compenseaza
.Vrea in patutul lui bebe sa stea si ea cu el...e o scumpa.
Blanca f frumos ca aveti atatia finuti...felicitari!!!
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
uliiasi spune:
Ayda, ai niste copii minunati! Iar bebe Radu e absolut perfect, asa de pufos si rotund...
Dar ia zi-mi, cum te descurci cu amandoi? Ai ajutor in timpul zilei sau esti singura cu amandoi? Ca eu tot incerc sa-mi fac in capul meu scenarii cum ar fi sa am 2 copii acum si sunt convinsa ca nu as face fata fara ajutor permanent. Cum faci cand vor amandoi atentia ta? Uff, mie mi se pare atat de greu, ori sunt eu mai fricoasa.
Oricum sunteti o familie frumoasa foc!
Blanca, asa nasi mai zic si eu (si subscriu, ai depasit-o mult pe mireasa
). Rochiile mi-au placut si mie mult de tot si tare bine ti-a stat in ele. Esti finuta rau iar gaza ta e bestiala!
Gata, plec, ca trage juniorul de mouse si ne batem pt tastatura.
O seara frumoasa!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Giova spune:
Blanca super preturi.tare mizto sunt rochitele.chiar nu mrrita sa dai o caruta de bani. Ai fost la super inaltime.
Ayda felicitRi pt. Cum te descurci.
Edi nu a prea mancat papica nici azi.prostii baga in el,fructe de asemenea.
Bine ca nu a mai facut febra.
Scuzati grezelile,scriu de pe telefon.
O noapte linistita,pupici.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
meleea spune:
Blanca, vaaaiii ce frumoasa e Eva, nu am mai vazut-o demult,
, ce mi-aas dorii si eu o Evita mica
. poate data viitoare e cu noroc
Si chiar ai fost mai frumoasa ca mireasa
Anemona , pai atunci astep sa dai un semn cand va hotaraati si ne vedem acolo
Alexutu. abia astept sa vad cum vor reactiona ...
, sper sa nu se paruie ![]()
Giova , pana sa il fac nu a mai tusit
, o pastram pt data viitoare...
poate e doaar maseluta si nu e altceva... Marco ce mai face?ceva ...fete a adus acasa
?
Ayda ,

Galarina spune:
Fetelor!

Sper ca sunteti bine toate!
Ayda! Felicitari pentru bebe mic, este un scump!
Blanca, ati fost foarte frumosi la nunta!
Giova, sanatate lui Edisor!
Eu am intarcat-o pe Anitza mea la 1,1 ani, destul de greu. Tragea de mine peste tot si la orice ora. Noaptea devenise un chin, asa ca am hotarat sa incheiem aceasta etapa.
In 2 zile a acceptat perfect situatia si acum abia accepta biberonul, dupa aproape o luna.
In schimb eu m-am cam chinuit, am crezut ca explodez vreo saptamana, am luat pana la urma medicamente de oprire a lactatiei, eu care ziceam ca mai am 3 fire de lapte...In sfarsit...cam in 2 saptamani s-a retras laptele de tot.
Stef a inceput gradinita si odata cu ea am dat startul perioadei racelilor. Ana nu se lasa mai prejos si preia si ea de la frate-su cate un pui de virus. O am de vreo 2 saptamani cu mucisori, dar doar atat asa ca o las in pace.
Va pupam si va dorim multa sanatate in aceasta iarna!