Zmeurici de iulie-august 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
pooh spune:
Giova & toate mamicile:despre diamante: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154440Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
blanca000 spune:
Si io
,
Patricia la noi a fost de la sine intarcatul. Eu ii mai dadeam doar noaptea sanul caci am inceput sa raresc mai demult. Lapte nu mai producea atat ca nu era stimulat. Seara la culcare Eva a accepta tintr-un final un singur lapte (Nestle gata preparat cu cereale - sunt 2 cutii mici la pachet) dupa ce aam incercat "n" formule de lapte praf si normal de vaca.Acum ii dau noaptea in loc de san acest lapte..il vrea.
De 7 zile nu ii mai dau...sanii nu s-au intarit, nu ma dor (au avut o tentativa dar cu diclofenac a trecut durerea), pun seara comprese reci si atat...e clar ca nu mai e lapte sa se stranga.
Eva se comporta excelent, nu ma asteptam, ma gandeam ca intarcatul va fi o problema si ca nu voi reusi niciodata..insa chiar acum am adormito dupa baie si biberonul de lapticul nostru cu un zambet enorm de buze..era multumita si satisfacuta..iar mie mi-a crescut inima (cand a adormit insa, prima oara fara san m-am pus pe un bocit de nu stia sotul ce sa imi zica).
Mie imi e mai greu, imi lipseste insa ea nu mai cere (ea, care ma tragea de tricou si striga "apte, ata" adica "lapte din tzitz asta vreau...
) si se infigea fara voia mea. Cred ca asta a fost momentul nostru.
Atata a fost pentru noi 1.2 ani..eu ma felicit.
Giova la dentist am fost..cu anestezie nene ca altfel, mi-a scos nervul, a zgarmanat prin canale, a bagat acul ala pana in creieri (cica am radacinile foarte lungi)..dar eu zambeam..no pain...anestezia insa mi-a amortit jumatate de fata cu nas si gura si mi-a trecut in 4-5 ore abia..ma asteapta vineri iar..am o carie urata interdentara..bleah.
Pooh asa e..incarc acum cateva poze si va arat
. Bafta si tie la dentist.
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
blanca000 spune:
Ca am promis : http://picasaweb.google.ro/GEORGIA.MIHAELA/NasiAug2010?authkey=Gv1sRgCMyNoOvd0rHA6gE#
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
ClaraJ spune:
BLANCA - ce nasica superba ai fost!!!! Nu mai vorbesc de Eva, absolut adorabila!!!! Sunteti foarte, foarte sarmanti toti trei.:)
Pupici,
Clara si Bryce
pooh spune:
Blanca,ai fost minunata!!!!Iar Eva e adorabila,sunteti o familie tare frumoasa!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Hello,tufa!!!!La noi a trecut bine prima noapte dupa vaccin,insa tot mi-e frica de reactii....fetele,care ati facut ROR-ul si v-ati confruntat cu febra,dupa cate zile a aparut?(febra)La noi e o dezordine de nedescris,mai nou scoate tot din sertarele din bucatarie si se baga in dulap

Cum nu-l pazesc,face cate o boacana![]()
Ce papati azi?Noi avem in meniu pireu cu ficatei de pui
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
emanouela spune:
neata
pooh noi am facut ROR si nu am avut reactii deloc....cica 72 ore e timpul in care ar putea sa apara si daca se inroseste putin acolo sa nu te sperii, e normal. noi am scapat de astea dar iti zic ce ni s-a zis la cabinet cand am facut. o sa pape conopida amestecata cu alte legume si out sau branzica, vedem noi....deocamdata a mancat aproape o banana si restul mi-o intinde pe mobila

carmaw multumimmm
PatriciaArdeleanu spune:
neatza!
Blanca, bine ca ati reusit! la mine, desi la fel, sugea dimineata si seara, se pare ca lapte e destul. si el nu vrea sa simta deloc biberonul cind are lapte - f ciudat, ca daca e cu apa, bea cind e sete, il are la indemina si se serveste singur.
Pozele sint superbe si voi trei la fel. rochia de nasa dementiala. de unde ai luat-o?
Giova, e posibil sa fie de la maselute. sper sa fie deja ok si fara febra
pooh, noi avem azi in meniu piure de cartof dulce cu unt, azi facem pauza de carnita.
si al meu e cu oalele si cratitele, intr-o zi le bagase in masina de spalat
si el scotoceste, scoate din sertare, e ca la nebuni. singurele zile in care s-a pastrat curatenia -cind era plecat la bunica.
e un pofticios, nu se mai poate sa avem ceva in mana de mincare sa nu vrea, si plinge daca nu ii dam.
se pare ca i-a trecut si supararea![]()
Corinna1982 spune:
Pooh, reactiile la ROR apar dupa 7 zile . Pana la 28 de zile (asa am citit eu in prospect, desi scrie ca subiectii au fost urmariti pe 52 zile), iar pediatrul lui Eric al Alinutzei i-a spus 41 zile... deci undeva la o luna. Reactiile pot fi de genul: faringita, bronsita, otita, tuse, diaree, convulsii febrile, infectii virale ale tractului respirator, alte infectii...Poti sa cauti pe google prospect priorix. Nu vreau sa te sperii, dar mai bine sa fii pregatita, nu ca mine, careia i-a spus pediatra ca "nu are nici un fel de reactie". Maria a avut o rectie dupa 9 zile- 3 zile febra, max 38.6 si a mai avut o reactie dupa 14 zile- 3 zile febra- max 39.7. La locul vaccinarii nici nu s-a cunoscut. Multa bafta, poate nu face nicio reactie!