Zmeurici de iulie-august 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 3
emanouela spune:
neata zmeurici
nu stiu de ce tot va pierd eu si ma chinui de fiecare data sa va gasesc
in fine...suntem bine, sanatosi, eu cu invatatul si pictatul, plodul cu stricatul....ieri si-a bagat degetelele intr-un desen proaspat pictat si va dati seama ce fain l-a facuttttt
va pun o foto sa vedeti cam ce fac eu![]()
http://picasaweb.google.com/ciofu.catalin.aurelian/Darius#5524612313335494306
va pup
Giova spune:

Edi e cu febra de aseara. ieri tare rau a papat...o fi rosu in gat...naiba stie. Nu e mare febra, scade dupa nurofen si noaptea nu a mai urcat. azi dim. iar era caldut, i-am dat nurofen si acum doarme.
Tocmai ce incepusem ieri cu Imunogripul
.
Vom vedea cum evolueaza.
Moniland ai grija cu parisul...cica sunt atacuri teroriste...tocmai am citit in Gazeta sporturilor...ziceau astia de meci si de eventualele atacuri.
Uliiasi mersi d elink. am salvat sa vad cand reusesc sa o si comand. frica imi este ca dau banii pe ea si sta in sertarul noptierei ca si Super nany
.
si cafelutza mea era rece...destul ca mi-a ramas patata canapeaua...trebuie sa scot husa sa o bag la spalat...am un chef....
patricia of dragul meu...va uita in curand...pt. el a fost un adevarat soc
.
de pe LR.fr am comandat ultima data cand s-a nascut Edi, printr-o amica din franta si mi-a pus coletul pe atlassib.
de pe site-ul romanesc nu am luat, chiar nu merita cand vad care e pretul pe site-ul mama.
sa nu mai aud de macaroni...doamne ce rau mi-a fost de la ei in ultima noapte la paris.....sunt bunicele, dar mult prea scumpe. avem noi prajiturile noastre mai bune.
meleea cum e alex? bea siropelul? e bun la gust si la multi copii a dat rezultate. sper sa se amelioreze tusea si la voi.
Vally canapeaua e patata, trebuie sa scot husa sa o spal...si nu prea am niciioo tragere de inima. asa greu se scoate....
Emanouela bravo mami, felicitari! aia e geaca de 100 euroi? ii sta tare bine lui darius in galben. e frumos foc.
Trebuie sa le caut si eu caciuli la amandoi....le cam sunt fixe cele din primavara.
cam asta e...fug sa-mi usc parul si sa-l intind.
.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
emanouela spune:
Giova sarumana....daaaaa

aia e faimoasa geaca....numa niste parinti nebuni dau atata pe o geaca pt bebe
....da vb lu tatsu, daca noi nu avem, macar el
apropos de caciulite si eu catut....am gasit unele super da de la 30 euro un sus
e, hai sa fim seriosiiiiii, totusi....cu toate ca tatsu nu zicea nu...offff, saracutul.....eu nu am avut probl din astea si sper sa nu am ca nu ma vad in stare sa le fac fata...de 2 ori mi-a racit in Rom anul trecut in iarna...cu muci doar si din cauza mamei ca dadea centralala max, sa fie cald baiatului....el fiind obisnuit cu max 22 grade in casa si o data acum in vara, tot in Rom....rosu in gat da am scapat repede....sper sa nu mai patim nimic iarna asta... in Rom am auzit ca au fost schimbari bruste de temp si na, vezi ca ne dau chestiile astea pe noi cei mari peste cap, da ei micutiii
pooh spune:
Giova,imi pare rau ca e bolnavior Edi...poate e doar un virusel mai bland,si scapati cu pic de febra
Emanouela
,tare talentata esti....Iar geaca arata bine pt. ca e imbarcata de zmeurel frumos
Noi azi mergem la vaccin,doar acela de 1 an,m-a sunat dr. ca are cateva doze gratuite,si daca pot sa ma duc,pana nu i se terminaROR-ul il aman deocamdata
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
Pooh ce pietroi ai la profil?
bafta azi la vaccin.
Emanouela asa e...la pri ul copil cumperi de toate...pana vezi ce repede cresc si ca nu merita sa arunci cu banii. Mai bine v-ati fi luat voi geaca asa scumpa, cu siguranta o purtati mai mult de un sezon. ce firma este de e asa scumpa?![]()
Edi nu a mai facut febra...a papat mai putin, in schimb fructe a bagat in el. si lapte la fel.
nu tuseste, nu-i curge nasul, nu stranuta....o fi de la dintisori? am vazut ca avea sange la o maseluta...e numai pe jumatate iesita. we will see....
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
emanouela spune:
Giova noi oricum ramanem la 1 copil...asa zic acu, dar cine stie...e KENZO...firma ca firma dar e facuta super...pare subtirica si e ft usoara dar e plina cu puf de nu stiu ce...ca l-am imbracat sa il probez si pozez si era ud saracul cand i-am dat geaca jos....ce mi-a placut e ca nu e rigida, cum a mai probat si se plimba ca robotelul. eh....o dam mai departe dupa
oh bietul....se pare ca maseluta, bine ca papa fructe si laptic...vitamine, proteine si Ca , e super...las ca va papa el cand va fi bine. ma bucur sa aud ca nu a mai facut febra
daaa multumim pooh...acusi ma mut in living si dormitor cu pictura![]()

carmaw spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emanouela neata zmeurici nu stiu de ce tot va pierd eu si ma chinui de fiecare data sa va gasesc ![]() in fine...suntem bine, sanatosi, eu cu invatatul si pictatul, plodul cu stricatul....ieri si-a bagat degetelele intr-un desen proaspat pictat si va dati seama ce fain l-a facuttttt ![]() va pun o foto sa vedeti cam ce fac eu http://picasaweb.google.com/ciofu.catalin.aurelian/Darius#5524612313335494306 va pup |
mai e atit de ghidus de nu se poate!!
cind oi fi trista mai trec in revista albumul tau

pooh spune:
Noah,am ajuns de la vaccin...n-am mai facut Pentaximul,pt. ca nu a trecut destul timpt de la vaccinul de 6 luni(si ala decalat).M-am tot sfatuit cu doctorita si intr-un final i-am facut ROR-ul
,acum sper sa scapam fara complicatii
pooh spune:

Giova ,vezi ca ma jignesti,nu-i pietroi,e diamant
andreea_1979 spune:
Buna seara fete ! Nu am mai scris de ceva vreme ,dar va scriu pe fuga pentru ca ma pregatesc sa plec intr-o excursie la Istanbul de 3 zile . Pe Laura o las bineinteles acasa cu mama . Nu ar putea sa reziste ea pe autocar atatea ore .
In rest suntem bine, mancam mai binisor acum , avem 11 kg , sper sa luam mai mult in greutate luna aceasta .
Cu intarziere, Ayda_m sa-ti traiasca baietelul , sa fie sanatos si sa te bucuri de el .
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009 )
http://family.webshots.com/album/578397796AzcgBo