Zmeurici de iulie-august 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Neatza la pranz si de la noi!
Am culcat juniorul, ma duc sa calc camasi la sot, sportul meu preferat...

Giova si restul fetelor care mai intrebau de carte, hai ca incerc eu sa pun linkul, sa vad daca nu mi-l considera reclama...
www.books-express.ro/book/9780553384420/The-Happiest-Toddler-on-the-Block.html" target="_blank">http://www.books-express.ro/book/9780553384420/The-Happiest-Toddler-on-the-Block.html
M-au sunat ieri deja sa confirm comanda si o sa ajunga in vreo 3 zile. Incerc sa citesc cat doarme el, ca-n rest nu se poate.

Patricia, imi pare rau pentru patania cu Daniel, dragul de el, cat e de indragostit de tzitzi, m-ati induiosat tare de tot. Pai cum sa-ti vina sa-l intarci in conditiile astea, nu-i asa ca-ti vine sa-i dai laptic pana se duce la scoala? Pai daca mai poti sa-i dai si nu te forteaza ceva anume, mai da-i, ca uite ce fericit e, puiu mic .

Noi suntem mai bine, relativ, in sensul ca febra n-a mai facut de vreo 3 zile, acum sta foarte cuminte la aerosoli, s-a obisnuit, ii fac singura, ne uitam impreuna la diverse filmulete cu animale si nici nu mai baga in seama mascuta sau zgomotul de la aparat. Acum sa si functioneze, ca vad ca tuseste in continuare si mucii astia se incapataneaza sa-i curga frate....si-i intinde pana la urechi. Dar mananca bine, e activ, vesel, astept sa-si faca viroza asta mendrele si sa-i treaca de la sine.
L-am gasit si eu azi cu cana mea de cafea in mana, noroc ca l-am prins la timp inainte s-o verse pe covor si noroc ca era rece deja, nu era pericol sa se opareasca. Ajunge din ce in ce mai departe, se ridica pe varfuri si se intinde la toate. Trebuie sa am mai multa grija unde le depozitez ca-l tot gasesc cu cate ceva in mana si ma tot minunez cum de a ajuns la respectivul lucru.
S-a facut frig afara, as vrea sa ajung pe undeva sa-i cumpar niste ghetute pt la iarna, ceva imblanit si in care sa-i incapa piciorul usor. Are piciorul grasun si foarte greu gasesc ceva in care sa-i intre piciorul.

La multi ani, Alina!!!
La multi ani, Ebonee!!!

Ma duc la treaba, sa aveti o zi frumoasa azi!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Alina, la multi ani!! sa fii sanatoasa si iubita!!

Giova, o sa ii mai dau, nu pot sa nu recunosc cit de usurata sint ca pina la urma a iesit asa. mama mi-a zis ca la fel faceam si eu, am supt 2 ani.
soacra'mea a incercat si ea, eu am prevenit=o ca e putin un weekend.
partea proasta e ca pare inca speriat...aseara a adormit linistit dupa baie, a supt, si parea asa ok...a dormit jumate de ora si s-a trezit parca era in transa si parea ff speriat. s-a calmat cu greu. parca ii era frica de noi.l-am linistit, i-am spus ca nu mai plec nicaieri, ff greu s-a calmat. nu stiu 100% daca asta e cauza, poate a visat urit, poate vin si caninii, dar eu totusi cred ca din cauza asta e, i-au crescut toti incisivii, are 4 masele deja, nu a facut asa urit. sa speram ca topt raul spre bine, nu ma mai grabesc si las natura sa isi urmeze cursul, pot incerca sa diminuez treptat productia de lapte, dar mai incolo...
ti-am admirat tunsoarea imi place f mult genul asta.

desre cit de indemanatici sint, eu ii dau citeodata telef meu sa se joace, ca e topit dupa el, i-l dau blocat, si reuseste-nu stiu cum-sa il deblocheze mereu. imi stinge tot ce pooate din butoane, televizorul de la butonul de oprit general, imprimanta-la care ajuge ca e sub birou, are pasiune mare pentru aspirator, pentru oale si un prelungitor, astea sint marile lui jucarii.

Mq, deci tu intentionezi sa alaptezi inca un an, sa inteleg. foarte bine!

Pooh, am vazut si eu mai demult pozele tale, este mortal Balaz, iar dra este superba!si tu nu esti grasa deloc!

Tanimi, pupam o fana de tzitzi inraita!

Vally, tu mai vrei un copilas? parca asa am citit, ca ai incercat fara succes. nu dispera, vine cind va fi sa vina, ai
incredere.

Despre termometre, chiar dca sint demodate, eu am incredere doar in cele cu mercur. am avut diverse digitale si niciodata nu aveam o temperatura corecta si aceeasi. la sub brat imi arata si 35!!! citeodata si in funduletz era pete 38.

Mergi la inceput

Uliasi, multumesc de incurajare
of, sanatate multa! tare greu e cind sint bolnaviori mititeii!!
tot scriu si imi aduc aminte la ce poze m-am mmai uitat ocazional, si am vazut si eu un DAvid frumusel foc si o mami cu o silueta...

Mergi la inceput

Givoa, ulisai, spor la calcat. adevarul e ca pe vremea asta merge, se mai incalzeste de la fier.

nu stiu cum sinteti voi, dar eu, dupa o vara asa lunga si calduroasa, parca ma bucur acum putin de frig

Giova, tu est mare fan lr am vazut. cum comanzi? am vazut si eu niste chestii dragute, dar la noi, si sint groaznic de scumpe.
mi-am adus aminte ca zicei tu dupa vizita la Paris de prajiturile Macaroni- mi-ai facut o pofta!! cu prima ocazie cind a plecat cineva in franta am rugat sa imi aduca. am primit vreo 7 buc, de ficare culoare, cica 1 euro bucata. nu m-au dat pe spate. am vazut recent si in bucuresti in mall, era mai mare (cit o gura de pahar) si costa 14 lei unul parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Giova ,mutumesc mult pt reteta, o sa fac azi sa vedem cum evolueaza

Anemona, ce dor mi-e de curtea aia....poate la vara viitoare ne intalnim din nou si poate se mai alatura si alte zmeurele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Patricia, of saracutul, sa-i treaca supararea mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Noah,am comandat cartea,sper sa ma descurc cu engleza meaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Patricia da, mai vrem un copilas acum cand o vrea da vina.... multumim

Mellea Anemona am vazut pozele de la munte superbeeeeee! mi-au placut foarte mult - am incercat sa ajung si eu dar nu mai aveau camere libere ar fi frumos sa ne intalnim mai multe zmeurele

uliasi ai fost mai prompta cu linkul

pooh nici eu stiu foarte bine engleza...n-am facut nici un an de scoala...franceza si germana au fost baza in scoala....ne'om descurca noi, nu?

Giova cum e canapeaua? stim cu e cu "intinsul" jucariilor si nu numai...G intinde tot prin casa sufera mult ca nu mai sta afara asa mult...

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Vally de Gloriutza 13.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Patricia,multumim pt. aprecieriVally,si eu tot germana am invatat la scoala....Giova,ai comandat intr-un final cartea?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Acum am avut timp sa intru sa citesc,azi a plouat si numai dimineata a iesit Alex vreo ora,dupa amiaza a venit verisoara la el si am stat numai printre ei sa nu se loveasca, se bat pe jucarii,dar sunt asa de amuzanti totusi.
Meleea eu abea astept sa ninga sa merg acolo,au zis ca nu dezapezesc curtea si e numai buna de joaca,poate ne intalnim atunci cu mai multe zmeurici.

mami fericita de baietel Alex

Mergi la inceput