Zmeurici de iulie-august 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
pooh spune:
Patricia,tare frumosi sunteti!
Copilasii tai seamana din ce in ce mai bine intre ei.....si se vade clar cat de mult se iubesc....Si se mai vede de la o posta ca bb e topit dupa tine
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
muffinuta spune:
Buna,fetelor!
multumim frumos pt mesaje si primire,nu prea meritam asa caldura mai ales ca am tras chiulul de pe site.
Va citesc cateodata,cand am timp cu multa placere.
Despre noi nu prea as vrea sa vorbesc nu aici pe net,m-am recuperat dupa nastere extrem de repede,am aceeasi greutate de cand am avut 18 ani,putina dieta,foarte putin ca sunt pofticioasa si imi si place sa gatesc.Cred ca sunt norocoasa din punctul asta de vedere si nu imi ia prea mult efort sa dau kg jos.
Am avut primele 2 luni cu NJ deruta si nestiinta mamei la primul copil,panica la orice si emotii..dupa 2 luni a inceput din senin peste noapte calvarul,cel mai cumplit cosmar din viata mea,nu exagerez.Ne chinuim de 12 luni ,nu vreau sa starnesc curozitati dar nici sa ma"deschid"in public,am fost singura in infern v-a spun cu mana pe inima,si personal si ca mama.Habar nu am cum am rezistat,am avut momente cand am crezut ca imi pierd mintile.NJ e relativ bine acum,nu nu e vorba de operatii sau alte minunatii,oricum de ceva care te epuizeaza psihic si fizic,am avut 6 pediatri,2 psihologi si 2 terapisti (ocupational therapist)plus duiuma de informatii de pe net..nici acum nu i-am dat de capat,una-i teoria alta practica.
Ma rog am trecut cumva anul asta om vedea de acum ce va mai fi.Am avut alaturi o prietena minunata de aici care nu stiu dc mai intra pe Dc dar santem in legatura si pe care o stimez si iubesc din inima,ea m-a ajutat in momente cumplite.
Nikolai e un adevarat leu,vointa forte,blond cu ochi albastri de inger,fiecare dimineata cand ma trezesc si ii vad ochii imi amintesc de tatal meu,de la el sunt mostenire,nu putea sa ma faca mai fericita.E plin de energie si neastamparat,adora dulapurile mele si lucrurile interzise ca oricare alt copil de varsta lui.
Incepem sapt viitoare un fel de intalniri -cursuri,ma rog platim pt ele-cu mame si copii de aceeasi varsta,o data saptamanal ,jocuri,cantece,putina educatie si disciplina atat cat e posibil la varsta asta fara sa il epuizam.La final cafele si snack-uri.
De abia astept sa intram in contact sper cu lume placuta.
Cam lenes la mers dar si din alte motive putin intarzit,taraste inca dupa el walkerul desi mai mult il foloseste la curbe in sufragerie cand patineaza pe covoare e expert la viraje.Dar cred ca nu e nici o graba cu mersul are toata viata inainte..cred eu..
E plin de umor rade la TV la emisiuni umoristice de ma intreb ce anume intelege,are gura pana la urechi..cel mai minunat si inocent zambet de pe lume.
Cam atat despre noi.
Ah,am uitat am calatorit vreme de 2 luni mama si fiu,de la sf lui iulie pana in octombrie in Europa,am fost cateva sapt si in RO,Giova am vrut mult sa te contactez sa ne intalnim,dar a fost chiar cand Edi era bolnavior,apoi Nikolai s-a imbolnavit chiar rau si pana sa isi revina a tb sa plecam de fapt aproape am vrut sa imi aman zborul atat de bolnav a fost.acum e OK,oricum next time,te sun si dc doresti ne intalnim.
Moni,pupam printesele sunt superbe ,fetelor sunt cam sclero si acum nu imi vin numele in minte..dar aveti copii frumosi si sanatosi va doresc sa va bucurati din plin de ei !
va imbratisam cu drag,mai intram si noi pe aici cand avem timp..
Giova spune:

Azi dim. l-am dus eu pe Marco la gradi, impreuna cu Edi. Clau e plecat la deschiderea oficiala a unui Kaufland in Deva si a trebuit sa ma descurc singura. a fost mai greu, dar nu imposibil.
de abia astept sa-i duc pe amandoi la gradi
.
Tanimi bio-sun sunt niste capsule cu probiotice?
Pooh si noi am avut asa o noapte...acum 3 seri...dar am scapat caci au fost maselutzele. sper sa treceti si voi cu bine peste dintisori si sa scaspati de febra.
calma baby la noi nu a avut efect. Insa colic baby da.
patricia of saracul Andrei. sper sa fie un virusel si sa scapti repede.
Pooh si ai mei se joaca frumos impreuna, s eiubesc, fug unul dupa altul...mai mare dragul. Nici eu nu l-am mutat inca pe Edi cu Marco in camera, caci mai sunt nopti plangacioase. Poate daca ne mobilizam sa cumparam salteau nr. 2, imi fac curaj.
Patricia Edi plange dim. cand vede ca pleaca Marco cu taica-su...si asa s eplictiseste prin casa...cand il vede pe Marco ii fuge in brate si-l striga "dadi". e tare innebunit si lipicios de Marco.
ce mare a crescut Andrei si ce bine seamana pe tine...tare frumosi suint amandoi, Rebecca o adevarat domnisoara. se vede ca se iubesc mult
.
Andreea super ca pitica a stat si a fost cuminte fara tine. bine ca nu ti-a simtit lipsa, asa mai poti pleca. Macar te-ai relaxat si ai vazut locuri frumoase.
suiper pozele!
Muffi of ce am ratat....trebuia sa ma contactezi, faceam cumva si ne vedeam....nu rata data urmatoare.
Ma bucur ca ai vazut luminitza de la capatul tunelului si acum sunteti mai bine. nu stiu ce probl. ati avut, sper sa-i dati de capat...si sa nu va mai loviti de ele.
Poate ne trimiti in mail-ul comun ceva poze cu voi. te cred ca e adorabil Nikolai...asa mama, asa fiu
.
Va pupam si mai asteptam vesti de la voi.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
blanca000 spune:
Buna seara,
Patri da' ce bine arati! Si Andrei iti seamana leit, de Rebe
imi place tare. Si ce tort frumos a avut Andrei si pun pariu ca era delicios.
Andreea din poze pare ca va priit excursia si ca v-ati distrat. Asa...Lasa ca Laura a stat pe maini bune.
Muffi sa treceti cu bine peste tot ce e neplacut si NJ sa creasca mare si sanatos. Iar tu sa fii fericita si implinita ca il ai.
Eu se pare ca racesc, ma racaie pe gat, imi curge nasul si am si o stare..ma oftic daca racesc. Cica umbla o gripa nasoala printre cunoscuti. Am bagat 3 paracetamoale si mujdei de usturoi. Evei ii dau oscillo preventiv si sper sa nu ne ia pe amandoua. Naspet....
Si Eva se trezeste noaptea si o iau in brate sau ii dau laptic caci altfel nu adoarme. Inainte cand ii dadeam san ma trezea totusi mai des...chiar si la ora..acum insa are 2 treziri sau una pe la 3 si apoi somn intins pana dimineata..se simte diferenta chiar daca nu dormim noaptea cap coada..insa asa m-am obisnuit ca nici nu mi se mai pare nu stiu cum.
Fetele care ati intarcat de curand..sanii vostrii cum au reactionat? Mie mi se mai intareste cate un canal, ma mai doare..ma masez la baie si ma dau cu diclofenac plus comprese reci. Nu mai e lapte cat sa imi tensioneze sanii insa mai fac cate o galma dureroasa care trece la masaj dar reapare pana dimineata...acum ma doare intr-o parte pana acum ma durea deasupra sanului si in cealata parte..
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
CRIXIA spune:
Bun gasit!
V-ati obisnuit cu mine, intru 1-2 zile, apoi fac pauzaaa ![]()
Mamele de 2-3 copii ma inteleg, sper si restul...treburile zilnice, iar ca noutate, Alexia e clasa I!
Cat despre Ana....am prins o vorba de la o vreme: " Ana vitregita!" Totul cam pe fuga cu ea, o duce valul!
N-am citit deloc din urma, dar imi amintesc de la Alexia cum e cand e primul copil, toata atentia, grija....totul! Ei, acum e altfel, dar tot mama e baza. Ana e mult mai mamoasa decat soara ei, iar comparatiile continua, in continuare spun ca fetele mele sunt la extreme.
Ana e bine, mananca aproape ca si noi, de vorbit...pe limba ei " lio-io-aio".
Azi, mare sarbatoare, asa ca am trecut sa va salut!! Poate diseara imi fac timp si va citesc! Sanatate maxima va doresc!
Cris mami de Alexia & Ana
Giova spune:

Cred ca Edi mi-a facut otita
. ieri seara pe la ora 19 s-a trezit din somn morocanos, plangea si se tinea de urechi...si-si mai dadea si capul pe spate. I-am si dat Belladonna si vad ca e ok. In prima faza, pana si-a facut efectul remediul nici nu a papat...statea saracul cu mancarea in gura si plangea.
SN nu are, o fi de la schimbarile astea de temperetura...cica si astea dau otita...naiba mai stie, dar e clar ca are o sensibilitate la urechiuse. Nu mi-a mai facut din martie...sper sa nu incepem sezonul lor.
Marco s-a trezit foarte marait...ca el vrea sa mai doarma...nu stiu cum rezista pana la ora 18 azi.
De luna urmatoare nu-l mai duc la pictura/modelaj in lut. Nu mai vrea, pe motiv ca nu-l lasa sa faca ce vrea el
si vine si foarte obosit de la gradi in zilele respective...e marait, nu ma inteleg defel cu el.
Azi e mare sarbatoare, asa ca vom lenevi. Mancarica fac doar si atat. sunt invitata la fina-mea la cafea, asa ca dupa ce se trezeste Edi mergem pana la ea. e acasa, operata la picior.
Blanca sanatate, sa nu luati gripa!
si fina-mea zicea ca i s-au mai intarit sanii, dupa intarcat, doar ca ia il pune ape Eric putin sa traga , scapa de dureri asa.
Crixia te inteleg perfect in tot
.
o zi buna sa aveti
.
Gio
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
PatriciaArdeleanu spune:
Pooh, multumesc
sentimentul este reciproc intre noi, :D]; cind sint eu acasa nu ii mai trebuie nimic altceva.
Muffi, iti spun si eu ce ti-au zis fetele 
Blanca, sanatate si sa nu luati gripa. multumim de complimente![]()
despre torturi la tine am auzit de aceasta cofetarie. a fost delicios, am avut 2 de fapt, unul cu crema vanilie si cacao si unul chantily (pentru tati, cel in forma de inima). abia astept prima anversare sa mai luam unul.
Giova, of cu urechiusele...sper sa nu fie otita. Ce este beladona?
si noi am avut o noapte grea, s-a zbatut ca pestele pe uscat, dupa ce ca ii ies caninii, are si muci si nu poate respira, ieri a facut vreo 5 -6 scaune, peste noapte avea si gaze..febra nu a facut decit un 38,2 in fundulet. dar asa s-a agitat toata noaptea, noroc cu suptul ca a fost salvarea noastra, altfel cred ca plingea toata noaptea. dar l-am schimbat de la un san la celalalt, i-am sters nasul, il linisteam ..of. sper sa fie totul de la canini, raceala cred ca a luat-o de la bunica'sa, ca si ea a fost racita zilele astea.
pooh spune:
Giova,iar urechiusele?Off,cat trageti voi!sanatate!
Blanca,sanatate multa si voua,sa scapati de virusi!
La noi iar o noapte de

,se trezeste des si nimic nu-i convine,are pur si simplu niste crize de isterie,de nu stiu cum sa le gestionez,ca sunt si eu moarta de somn....Il iau langa mine,urla,se rasuceste,dar e foarte-foarte nervos
.Si nu suporta sa fie acoperit.....Chiar si daca adoarme,daca pun peste el plapumioara si trezeste si tipa......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
dariaioanaxx spune:
Muffi- te pup si pe tine si pe NJ, ma bucur ca ne ai mai dat vesti de tine, stii aveam acelasi DPN amandoua, numai ca Miriam a venit pe lume mai devreme; si ea a inceput sa mearga mai greu, cam la 18 sapt. a inceput sa mearga bine si singurica;te asteptam cu pozici!
Blanca- pt. intarcat am citit (dar e bine sa intrebi si un homeopat) ca sunt bune tot granulele homeopate pe care eu le iau pt.stimularea lactatiei dar in alta concentratie - se numesc RICINUS COMMUNIS CH30- o doza la dilutia 30 CH- in 3 dimineti succesive; e nasol cu laptele ramas in sani (inseamna ca inca aveai destul de mult cand ai intarcat) pt.ca el se poate pietrifica si se transforma in pietricele de calciu; bafta !
pupici tuturor
Giova spune:
Patricia belladonna e un remediu homeopat, care e foartte bun in caz de otita. vad ca si-a revenit puiul mic. si ce e bine ca a dormit noaptea cap-coada.
imi pare rau ca nu a dormit bine Andrei...of secretiile astea si dintisorii...cred ca esti zoombie azi la munca.
Pooh si voi ati dormit rau? imi pare tare rau...in ciuda urechiuselor Edi a domrit toata noaptea.
Dariaioana e bine de stiut cum se administreaza ricinus ch30, scria Pogos ca dilutia asta e pt. oprit laptele, dar nu stia cum se administreaza.
Edi e ok...doamne cat ne-am mai pupat si jucat....daca nu pot face nimic in casa...m-am dedicat lui si i-a placut la nebunie.
Pranzul nu l-a vrut...a adormit, sa vedem daca mananca cand se trezeste.
Gio
mamica de 2 smecherasi