Zmeurici de iulie-august 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

dariaioana, o doza = o biluta?
Giova, bine ca si-a revenit Edi.
din fericire noi nu am avut niciodata probleme cu urechile, nici cu Rebe (nici eu nu am avut vreodata)., dar auzit ca e tare dureros.

Mergi la inceput

..si nu ma intreba ce zombi sint..asta e. maine stau acasa si dorm- daca ma lasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Patricia,dar oare te lasa?La cat se trezeste de obicei?La noi desteptarea e in jurul orei7Giova,si pe mine ma intereseaza cum administrezi belladonna si ce dilutie....am citit ca e ok si in timpul eruptiilor dentare,si cred ca am acasa un tubIncercam si astaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Ne inscriem si noi in clubul miorlaielilor de noapte.
Asta noapte de la 4 la 5.30 a urlat...o asezam in pat, se linistea 1 minut...o lua de la capat...sunt

La 7.30 cand s-a trezit i-am pasat-o lui barbata-meu si am mai dormit o ora.

Cred ca e vorba de canini, nici eu nu stiu ce sa mai zic...Mai are si nelipsitii muci...of of

Crixia, ce bine te inteleg ca nu ai timp cu 2 copilasi...la mine Ana imi acapareaza 80% din timp, sarmanul Stefanuca mai poate sa-mi povesteasca despre el doar cand il iau de la gradi, printre picaturi acasa, pe unde ma tara sora-sa(ca asa ii place, sa ma plimbe si pe mine prin toata casa, nu poate singurica ), si seara dupa ce o culc pe ea, daca mai sunt in stare sa mai stau la povesti. In rest il asteapta pe barbata-meu ca pe un cires copt, sunt cei mai buni prieteni
La ce scoala ai dat-o pe Alexia? Ii dorim sa fie o scolarita silitoare si sa aiba numai FB-uri!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

galarina asa e si Edi....umbra mea.
Si Marco il asteapta pe tat-su' ca pe painea calda...simt ca il prea neglijez si incepe sa ma dea la o parte. de aceea as vrea sa las mezinul la mama o sapt. si sa ma dedic lui Marco. merita ca tare cumintew si bun este.
Pooh pai nu stiu ce sa-ti zic....mie mi-a prescris pt. otite dilutie de ch15 2 bilute la 6 ore chiar cand e dureroasa. dupa 24 ore se administreaza doar seara si dim. timp de 5 zile. acum pt. dintisori....ii dai seara inainte de culcare, sau cand plange atunci.
edi mananca bilutele, doar noaptea i le dizolv in seringa d ela nurofen si ii dau prin somn.
Patricia nici Marco nu a avut probl. cu urechile, nici eu, doar sotul so sora-mea...si cam seamana cu matusi-sa...fizic...
sper sa te poti odihni mai mult maine.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

pai daca stau linga el si nu ma dau jos din pat, in zilele bune din wk dormim si pina la 9-10
acum ca e bolnavior nu stiu, dar pot sa trag un pui de somn la prinz cu el, daca sint acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Tocmai am citit ca ziceati de azi ca e sarbatoare. prea tarziu... am pus castraveti, am stramtat o rochita ca diseara e zi de nastere. Acum ca sunt silueta musai sa se si vada. Ma duc sa-mi fac manichiura dar asta se poate si in zi de sarbatoare.
Am citit despre bolnaviori, sanatate multa!!! Si noi suntem o zi cu muci doua fara si tot asa. oricum nu le dau nimic ca numai muci transparenti au cateodata. Oare pot sa le dau vaccinul in cazul acesta. Azi ar fi trebuit dar am alergat dupa hartii de dimineata ... saptamana viitoare...
Va puuuuup.
A, Irina a avansat de la Iaia a ajuns la Lala. Despre Laura ne vorbeste.

de gemenute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Imi pare rau ca va chinuie virusii, otita si alte boli! Sanatate copiilor si putere mamicilor!

Giova, Galarina...si restul ca doar suntem pe acelasi val...

Eu incerc sa ma dedic Alexiei, de aceea spun ca Ana e vitregita, asta si datorita clasei I. Galarina, la sc 30 merge Alexia si totul e bine pana acum. E greu cu acomodarea, cu responsabilizarea lor, cu disciplina...poate par cuvinte grele, dar ca orice inceput e greu( programul, obisnuita). Intr-o zi nu a mancat caci nu a stiut ca are pachetel( dar nu l-a cautat)....de atunci, ii pregatesc pachetul pe masa in bucatarie si si-l pune singura in ghiozdan.
Si exemplele pot continua, dar nu vrea sa fiu off-topic.

Anei i-am facut Pentaximul de 1 an cu intarziere, iar sapt viitoare facem ROR-ul. Stiu ca au fost discutii, pareri pro si contra, si fiindu-mi greu sa aleg am zis ca nu fac diferente intre fete, asa ca am cerut sa fac ROR-ul la distanta de 1 luna dupa cel de 1 an. Sa respect distanta, sa nu-l fac simultan. Asa ca sapt viitoare iar o chinui pe micuta Aptamil!
Nu stiu daca aveti timp sa aruncati si cate un ochi pe alte topicuri, dar trebuie sa ne laudam ca am castigat, aici pe DC, 2 cutii de Aptamil, care ne-au prins taree bine la bugetul asta de austeritate Aaa, si tati a castigat la 1 luna dupa ce facuse si el singur piata, dar nu si-a putut ridica premiul, caci nu a pastrat bonul de casa! Va dati seama cata oftica pe el!!

Vreau sa va arat o poza cu Ana si sa va rog sa ochiti acea jucarie de plus, este o ratza indispensabila, de negasit! Daca o recunoasteti si ulterior o zariti pe undeva, printr-o casa de oameni, ratacita, ciufulita...va rog sa ma anuntati, o cumpar, fac sacrificiu ca sa avem o clona a ratzei! Este elementul de somn, asociat cu suptul degetului. Ma gandesc ca pe viitor poate sacapam de deget daca dispare razta, dar pana atunci, daca nu avem rezerva....

Noapte usoara mamici! somnic pufos copilasi!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna seara si de la noi,

Azi am scapat mai devreme de la curs asa ca v-am citit.

Giova..uff iar otita!!?..are Edi urechiuse sensibile rau saracutul..sper sa ii treaca repede si sa nu va chinuie. Cati dintzuci are el de tot ii ies?

Dariaioana mersi de sfat, insa vad ca sanii nu ma mai dor. Am facut masaj sub dus fierbinte si am dat cu diclofenac, vad ca e bine, nu simt nici o "pitricica" si durerea a disparut. Sa mai vad peste 2-3 zile insa cand se mai aduna laptic pe canale. Lapte nu mai era in san indeajuns..asta simteam clar..daca mai adunam de o masa era bine..acum se vede si in somnul Evei..insa ceva ceva era acolo nu era secat de tot.Vad ca sanul se tensioneaza la 3-4 zile dar sper sa isi revina.
Eu ma tot gandesc insa si imi lipseste...psihic domle'...

Pooh asa am avut si eu o noapte acum cateva zile. Nimic nu ii convenea Evei doar tinut in brate si dormit calare pe mine. Cum o puneam jos cum urlete..habar nu am ce o fi fost ca nici dinti noi nu vad, nici febra nu a fost, nimic..cred ca fitze..

Patri ,da, da intelesesem cu tortul insa l-am si admirat in poze..super. Si noi asteptam proxima ocazie cand sa mergem la ei..sunt deliciosi.

Am terminat azi cu dentistul ..la maseaua asta. Ma cheama insa si pentru maseaua de langa, e ea lucrata insa s-ar uita sub plomba sa nu fie ceva..uff astia cand te prind nu te mai lasa si tot gasesc ei de scormonit.

Pup fetele si superba tufa.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Si cateva pozici din ultima perioada cu Evita http://good-times.webshots.com/photo/2443370480058404457dUyoNc

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput