Zmeurici de iulie-august 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
theea spune:
tufa iar nu am mai scris de o multime de timp .Se pare ca timpul trece mult mai repede de cand am un copil atomic.
Giova sper ca frumuselul de Edi sa scape repede de otita
Blanca vazut zambareata de Evita ce mare si frumoasa a crescut .Ce fain ca faci curs de fotografie asa mi-ar place si mie,poate la anul o sa ma incumet si eu
Muffinuta bine ai revenit!mi pare rau sa aud ca ai trecut printr-o perioada grea cu NJ ,te inteleg destul de bine sper sa iti dea Dumnezeu puterea sa treceti peste toate
Clara ce rau imi pare ca nu am apucat sa mai citesc blogul tau pana aseara.Ce bine mi-ar fi prins daca l-as fi citit macar cu o zi inainte.Ieri i-am facut Alessiei MRR cu multe indoieli dar l-am facut.Nici o reactie pana in prezent dar inca sunt in alerta.
Noi am avut o saptamana nebuna care a debutat cu o raceala urmata de febra ,apoi diaree ,iritatie urata la fund ,gingiutele umflate ne ies 4 maselute iar la o gingiuta e vanata ,nemancata si urlete daca nu ii dadeam ce vroia .Multumesc lui Dumnezeu ca s-a terminat ca nu cred ca mai rezistam mult.
Am dus-o la dentist sa vad ce are la gingiuta ca prea e neagra si nu au putut sa o faca sa deschida gurita asa ca m-au trimis acasa sa incerc sa ii fac poze la gingie sau sa o invat sa tina gurita deschisa cat sa poata ei sa se uite 
Au un sistem medical tare tampit astia 
In rest e un copil cuminte ,cu multa energie ,intelege destul de multe .Cu mancatul mai nou nu ne prea omoram mananca destul de putin dar ne revenim noi .
Nu mai stiu ce voiam sa zic ca e tarziu asa ca ma bag la somn si eu.
Am pus si eu poze daca va e dor sa ne vedeti pupam tufa !
http://picasaweb.google.com/alessiaesthephanie/Alessia#
cezara
emanouela spune:
revin dupa 2 zile de facut pachete de trimis in Romania si in care am fost "fericita" posesoare de baiat cu fitze de bruxelles
nimic nu i-a placut, nimic nu vroia....nici sa manance...nu era morocanos, nu plangea...facea figuri doar
...ieri cel putin mai aveam putin si fugeam de acasa
, in fine, sper ca a trecut
nu am citit mai nimic, retin doar ca Edi are otita???? Giova, am retinut bine??? offffffffffff....de la ce se face minunatia asta???? multa sanatate 
Giova spune:
Noi dam din una-n alta.
daca de otita am scapat usor...naiba stie daca o fi fost, caci la dr. nu m-am mai dus cu el...ii dau 5 zile belladonna daca tot am inceput....
ei bine azi noapte pe la 3:20 imi varsa piticul....pana ne dezmeticim...umple patul, il ia sotul si ii mai da un jet pe el
. Putea a lapte acru de-ti venea sa
si noi. Spalat, schimbat de haine, schimbat l;enjerie...cand sa-l ducem in pat...iar mai da un jet...trebuia sa puna si pe covorul din dormitor. Schimba-l din nou, spala carpeta si in pat cu noi...a adormit fara probleme si fara san pana dimineata.
Azi dim. mi-a facut un kk moale si putzolent de toata frumusetea.
a papat doar san si 2 napolitane. E foarte vioi si n-are nicio treaba. sa mor de stiu ce este.....
se poate sa vomite si din cauza dintisorilor![]()
Ieri iar nu a prea mancat si mi-e sa nu fie de la sticksuri si alte uscaciuni pe care le-a bagat in el.
revin mai tarziu sa va citesc, caci acum tot vrea sa-mi apese pe ESC.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
emanouela spune:
giova....offfffffff de la sticksuri nu are cum sa fie, de la dintisori, sincer, am mai auzit si nu doar un caz...bine ca e vioi
Giova spune:
l-am culcat si acum pot sa scriu si sa citesc linistita.
Cred ca mai degraba e vorba de un virus de aici si mirosul
si a scaunului. vom vedea in continuare.
am pus o supa de pui de casa la foc, asta o va manca cu siguranta.
Moniland ia pune poze si cu tine silueta...caci esti cam scumpa la vedere.
acum daca nu ai stiut de sarbatoare, nu se considera pacat.
Crixia clasa I e grea, sunt obisnuiti cu un alt stil si acum dintr-o data trebuie sa stea in banca 50 min., asta e cel mai greu pt. ei....plus alte cunostinte noi...totul e schimbat....asa ca e normal sa te ocupi mai mult de scolarita.
Ratza respectiva nu am vazut-o pe niciunde...sper sa nu o pierdeti, doamne greu ii va fii, daca e asa atasata de ea.
Blanca pai noi avem 4 dinti sus, 2 jos, si o maselutza. acum u iesit si celelalate 3 maselutze si a pocnit gingia la un dintisor jos.
ce mortala e Eva cu coditele alea. a stat sa i le faci? nu a avut tendinta sa le dea jos?
Theea bine ati revenit. of...maselutzele astea ne chinuie pe toti...vad ca toate zmeuricile sunt la fel in perioada asta. sper sa elucidati misterul gingiei negre...
e bestiala Alessia, si manjita si gatita frumos
.
Emanouela da ...cred ca a fost otita, caci nu a mai plans dupa prima doza de belladonna, dar tot trebuie sa-i dau 5 zile tratament.
la dr. nu am mers cu el.
si o zi buna sa aveti.
Gio
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
CRIXIA spune:
Giova, posibil varsaturile sa fie de la gat! Daca sunt inflamate amigdalele, aproape ca se ating si vomita. Nu cred sa fie de la rontzaieli. Nu-l forta sa inghita, dar asta sunt convinsa ca stii.
Mai poate fi si o enteroviroza, cu varsaturi, scaune mirositoare,... la noi a mers bine vara asta "Formula24"(bilute homeopate). Am zis asta pt ca observ ca incerci tratamentul homeopat.
Cris mami de Alexia & Ana
Giova spune:
Crixia da mergem de mult pe homeopate. Formula 24 e pt. enteroviroza? cum ii administrezi? sa stiu si eu in caz de....
Edi e ok, cumintel, se joaca, a papat bine de tot supica si acum s-a dat la painea mea cu unt
.
Gio
mamica de 2 smecherasi
blanca000 spune:
Giova daca e voma in jet si scaun moale urat mirositor eu as zice entero sau asa geva, nu e de la dinti.
La noi scaunul moale il tratez cu Hidrasec si Debridat daca e cazul.
Edi
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
CRIXIA spune:
www.sfaturimedicale.ro/dev/enterovirozele-de-sezon-tratament-natural-- 3 .html" target="_blank">articol formula 24
Cris mami de Alexia & Ana