Zmeurici de iulie-august 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am luat si noi formula 24. Crixia stiu ca astea nu sunt cu CH, nu stiam cate granule sa-i dau.
a avut un scaUN apos si cu bucatele prin el, i-am dat antimonium crudum, asta aveam in casa de data trecuta. de atunci pana acum nu au mai fost probleme.
Blanca da si noi am luat in aug. dintr-astea si tot nu am scapat. doar laptele Hipp si antimonium crudum l-a pus pe picioare.
si eu cred ca e vreun virus. sper sa fii scapat doar cu atat.

Am stat peste 2 ore afara, doamne ce frumos a fost.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cum sunteti azi Giova? Daca nu s-au repetat scaunele e bine.
Ce a mai mancat?

Ana mea e baloasa rau de cateva zile, si mai tot timpul cu obrajii rosii, cred ca pregateste un dinte. Sapt trecuta ia iesit al 4-lea de jos, il asteptam de prin iunie-iulie. Are 4 sus si 4 jos, acum urmeaza caninii, ca nu mai stiu ordinea??!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Dupa o luuuunga absenta sper sa reusesc sa scriu si eu 2 randuri asa rapid.am vazut 2 flacai superbi,Edisor si Marco si cat de bine s`au simtit la zoo.Sper ca e mai bine Edi acum cu urechiusele,cat mai trage micutul...si am vazut`o si pe nasa Blanca,ai fost su-per-ba la nunta,iar nasica mica e o papusica!!poate ne "vinzi" si noua niste trucuri despre fotografie...
Giova acum am citit despre Edi ca a varsat azi`noapte.nu mai tin minte,dar tu ce vaccin i`ai facut?Pentaxim?Eu citisem ca poate cauza si varsaturi,acum nu stiu cat timp dupa ce`l faci pot aparea reactiile.sau poate de la dinti.daca nu vrea papa,da`i prostii(grisine,biscu,ce`i mai dai tu),e important sa pape,nu conteaza ca nu papa mancarica buna 1 zi.sanatate puiului.
am citit zilele trecuter,recuperasem,dar acum nu mai stiu ce am citit.noi am fost toti 3 super raciti,cu muci ,tuse,dar fara febra si 1 saptamana am stat in casa.Aici a fost si fff frig cateva zile,asa ca ne`am jucat in casa,am facut treaba(isi strange mai nou toate jucariile daca`i cer asta si m`ajuta la intins rufe/bagat la spalat ),acum eu tot tusesc,el e bine.am prins si 3 zile fff placute si am recuperat timpul stat in casa,stateam afara pana inghetam.acum nu am timp sa descarc pozici,sper sa reusesc candva,dar va las niste gogosi si chec sa serviti daca veniti pe aici .Desertul e gata,ma duc sa pregatesc mancarea.va pupic!!

p.s.muffi ma bucur ca ai mai scris,sper ca acum sunteti bine si ati depasit orice problema ar fi stat in calea voastra,dar sper ca ne pui si noua cateva pozici cu leutul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

pooh,uitasi,dar tu pe Timea si pe Balazs nu nu`i mai arati???
Moni sper ca v`ati distrat in concediu si ca ti`ai incarcat bateriile!!
poate`mi mai aduc aminte cate ceva,vin ,scriu si fug la bucatarie pana nu se trezeste Denis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Giova G asa a inceput cand a a vut viroza digestiva : noaptea cu voma, apoi cu scaune apoase; i-am dat ceai de menta, Debridat, Hidrasec sau Smecta (pt scaunele apoase), sunt foarte bune sarurile de hidratare daca le bea biscuiti sarati, stiksuri,fructe doar banana si mar copt, supe cu morcov, orez cu morcov si carnita multa sanatate!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Vally de Gloriutza 13.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Ziua buna fetelor!
Fac si eu supica pentru fata si sper sa mi iasa buna sa ii dau si maine din ea.
Sotul a inceput sa si revina, se pare ca a avut 'gripa stomacului'.
Multa sanatate zmeuricilor bolnavioare
Citesc de la Valy de biscuiti cu sare, stiksuri si altele, eu nu i-am dat Mariei-Catalina pana acum nici sare nici zahar. Sare in mancare nu-i pun si de obicei iese dulce, iar zahar nu ii dau. Ii indulcesc grisul cu lapte cu sirop facut fara zahar. Intre mese ea mananca mere(ii ia cam o ora sa termine un mar) si biscuiti care sunt din cereale si fara sare si zahar.
Nici macar nu am citit si eu de cand se poate da sare si zahar. Ma gandesc sa continui asa pentru ca inca am control si pot sa o tin departe de dulce. Cand o merge la scoala o sa isi ia ea singura ce pofteste.
Carnita nu prea serveste, pui ii pun in supa la fiert dar trebuie sa il scot, daca il simte nu mai mananca. In schimb pestele, ar manca in fiecare zi.
Noce, Filip mananca cerealele cu lapte formula dimineata?
S-a trezit, servim pranzul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Am revenit, serveste pranzul singurica nu are nevoie de mine.
Scaunele moi- M-C are si ea deastea din cand in cand, urat mirositoare dar eu nu le tratez n nici un fel. Nu stiu daca fac bine sau nu. Daca am sunat medicul de familie mi-a zis ca s 'cu capul'fata nu are nimic, m-am lecuit nu-l mai sun. Fiind singura nu am cu cine sa ma sfatuiesc asa ca vin si trec scaunele moi si fara sa le fac eu ceva. M-C bea multa apa asa ca hidratata e, fructe ar manca continuu, legume la fel. Mucii la fel, febra la fel, vin si trec.
O fii bine, eu nu stiu
un sfarsit de saptamana placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Unguras, eu nu i-am dat lapte de vaca lui Filip inca (nu dati cu rosii). Cerealele i le dau cu fructe sau cu lapte de migdale si susan facut in casa sau lapte de soia cumparat.
Apropo de puiutul din mancarea lui M-c, parca citisem la un subiect ca voi doi sunteti vegetarieni. Mai sunteti si gatesti separat pt ea cu pui?
Legat de sare si zahar, nici eu n-am inceput sa-i dau, desi am citit aici ca la diaree e voie sare. Ii pun cate putina miere uneori in amestecul de seminte sau in cereale.

Giova, multa sanatate lui Edi mic!

Muffi, numai bine sa va fie de acum! si tare ne-am bucura sa vedem leutul!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

din banat...unde ploua si e tare urat!
Edi nu a mai varsat, doar un scaun apos dimineata...o fi fost formula de vina. I-am dat formula 24 dupa sii pana acum e ok.
Sincer i-am dat mancarica normala, prea putind e reguiim...balea la MD dupa rosii, dar papa morcov fiert, supica, orez cu carnita, banana.
In rest e ok, azi noapte cam plangacios...

Crixia maselutzele ies inaintea caninilor...poate ele sunt de vina.
Flosideea cum mai esti cu sanii. Chiar m-am gandit la voi zilele astea...m-a muscat odata Edi, dar fara sa vrea...doamne ce rau este...si direct cu gandul la voi m-am dus.
Eu i-am facut pentaximul acum o sapt. si ceva...sincer cred ca e ceva virus...prea miroseau toate.
Vally stiu cum e cu entero asta...doar mi-a facut la mare in aug., numai ca nu stiam de formula 24 pe atunci. acum e mult mai light decat atunci....macar se hidrata bine, ii plac sarurile alea [bleacs].
ce mai faceti voi?
Noce stai linistita ca nu dam cu rosii...sunt prea scumpe.
Voi ati adoptat un alt stil de viata si de hranire...e si normal sa nu-i dai lapte de vaca.
Ungaras eu ii dau sare/zahar...de multe ori mananca din mancarea noastra care e sarata....zahar incerc sa-l evit...ori fructoza, ori miere.

o zi faina sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna fetele,

UNGARAS - sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine. Si al meu cophilas are de vreo saptamina citeva scaune moi pe zi, da' le-am tratat cu biscuitei de orez, banana, piine, orez, nu i-am dat nimic altceva. El se simte in forma de ciocolata, adica nu pare afectat de ele si nici scaunele nu au o culoare ciudata sau miros dubios. Eu ma gindesc ca acum cu cit intra in contact cu mai multi copii,cu atit sunt expusi la cit mai multi microbei. Noi, de exemplu, mergem in fiecare dimineata in parc la ora de firness, si pe linga ca se joaca si interactioneaza cu copiii de acolo, mai face si schimb de mincare (adica le mai fura cite un stick sau ceva din mina).:) Eu ma iau dupa starea lui generala, daca-l vad apatic, fara pofta de nimic, atunci o sun pe pediatra.
Fetelor, am pus si eu la cale prima escapada romantica de cind s-a nascut Bryce. E ziua lu' barbate-miu week-endul urmator si am rezervat un pachet romantic pe insula Catalina (acolo ne-am si logodit). Am complotat cu socrela si ea va sta cu bibicu' asta mic, ale 2 zile cit suntem noi plecati. Cred ca o sa dormim toata ziua. :)) Desi avem inclus in pachet o ora de caiac, golf, un tur cu vaporasul de sticla prin care se vede fundul oceanului etc. , eu zic ca o sa cadem ca eroii de razboi. :) Sa vedem, va tin la curent.

Ha va pupacim intens si week-end placut,

Clara si Bryce

Mergi la inceput