Strumfi de iulie-august 2007(197)
Raspunsuri - Pagina 8
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Timi07 Buna ziua, Saptamana asta invata despre Marea Britanie la cresa si ne zice ieri Sohie ca vrea sa mearga la Londra sa vada Big Benul si Buckingham Palace. |
Noi va asteptam.
Sau culmea tupeului la ea seara cand sa le zica nopte buna la ai mei (vorbim pe net) le zice "au revoir Nana, au revoir Budi". Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009) |
Si Adelise ne canta in franceza "frere Jaques"
My reason
Timi07 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Luna1
Noi va asteptam.
Si Adelise ne canta in franceza "frere Jaques" My reason |
imediat, numa sa confirme regina cand serveste cus-cus si venim
Londra e si ea pe lista de locuri care mi-ar place sa le vizitez dar din "motive obiective" nu stiu cand....
Si pe fratele Jaques ni-l canta, doar ca la Soph "Sone le matine" e "Some le matine".
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Vivela spune:
salutare
hihi, ce dulce e Soph .
imi vine sa opresc timpul asta in loc, sunt atat de savurosi la varsta asta...
eu ieri il incurajam pe david sa se dezbrace de hainele de strada si ii zic: "haide, David, ca poti, ai crescut, esti baietel mare!" si el, cu lenea in oase: "hai, mai mami, ca am crescut doar un piiiiic, sunt inca mic si eu!".
are dreptate copilu', e inca mic, prea am si eu pretentii.
ce-am mai ras de doctorul ala , kariris, o mai duci pe aia mica la asa doctor?
Stefania, dar nu te mai stresa draga mea, eu am devenit de o nesimtire socanta si zau ca mi-e bine . pai cu ce am gresit eu in viata asta sau in cea anterioara de trebuie acum sa dau de 3 ori cu aspiratorul in camere, sa ridic de 20 de ori toate jucariile de pe jos, sa strang si sa asez paturile, etc. iaca, am ajuns eu la o concluzie acum ceva vreme cum ca nimeni nu-mi ridica statuie daca le fac si oricum nu o observa nimeni nici daca nu le fac. pentru ce sa ma stresez?
uite, de ex., acum ma asteapta o chiuveta plina de vase, cred ca le azvarl in masina de spalat (am luat niste detergent cica bio, o fi, nu stiu, dar nu spala deloc, in schimb put toate vasele a hoit, habar n-am de ce, bleah. si mereu uit sa iau altul).
daaar, cel putin am reusit sa fac tortul pt ziua sotului, maine plecam la tusnad, stam pana duminica.
va invit si pe voi la o feliuta.
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
vivela, uau! tu l-ai facut? il luati si pe "el" la tusnad? .la multi ani pt sotz!!!!!!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
X-ray spune:
luna am ras cu lacrimi.
lachi te rog mergi la dr asta.nu de alta dar stiu ca iar lesin de ras
dupa homeopatele date eli e ca noua.SF!!!chiar conteaza sa te nimereasca ...
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
Vivela spune:
citat din mesajul lui X-ray luna am ras cu lacrimi. lachi te rog mergi la dr asta.nu de alta dar stiu ca iar lesin de ras dupa homeopatele date eli e ca noua.SF!!!chiar conteaza sa te nimereasca ... A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara... povestea noastra... |
ce ma bucur pt Eli . sa mai zica cineva ca e o scorneala homeopatia asta...
Traiesc in Orasul Alandala
karligutza spune:
citat din mesajul lui Timi07 Buna ziua, Luna bafta!!! Dana&Stefania v-am admirat copilasii si sunt tare dragalasi. Greierash nu stiu daca te-am felicitat pt sarcina....Sarcina usoara si toate alea bune! Si acum ultimele barfe din casa: Luni ajungem acasa si Soph fuge la toaleta, ca deobicei sora-sa e dupa ea. Sotul hop si el sa vada daca are Soph nevoie de ajutor. Sophie il impinge afara, ii inchide usa in nas si-i zice "I need paishii/privacy with my Saya". Ce poate sa faca omul altceva decat sa le repecte intimitatea fetelor....de pe acum Marti ne-a facut Sophie declaratii de dragoste in lift: "I love mummy, I love my Saya, I love daddy and I love myself" ...correct as zice eu. Saptamana asta invata despre Marea Britanie la cresa si ne zice ieri Sohie ca vrea sa mearga la Londra sa vada Big Benul si Buckingham Palace. na bun ... si o intrebam de ce vrea la Palat Soph:- to see the Queen eu:-si ce faci cand o vezi pe regina? Soph: -we eat cus-cus Saptamana trecuta mi-a zis ca vrea in Spania...are copila asta un dor de duca.... Bine ca nu vrea si in Madagascar ca doar si asta au studiat acum cateva saptamani. I-a dat indicatii maica-mii cum sa ajunga la noi: mergi la aeroport, iei avionul apoi taxi si ai ajuns la noi. Explicatiile au fost date in engleza ca nu se sinchiseste sa vorbeasca romaneste. Acum ca invata si Irish parca vad ca va vorbi si mai putin romaneste. Sau culmea tupeului la ea seara cand sa le zica nopte buna la ai mei (vorbim pe net) le zice "au revoir Nana, au revoir Budi". Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009) |
Timi ce radeai tu adineori de silabisirile noastre, acum ma doare pe mine burta de la cate perlute ai enumerat mai sus! super comica, dementiale replicile Sophiei!
karligutza
sunt mamica Adelutei
are mama o fetita... are si un blog!
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
Timi07 spune:
Alinama bucur pt Eli. Sper sa stea bolile departe de ea de-acum.
Vivela da sunt toti asa de scumpi si avem atat de putin timp sa ne bucuram de ei.
Zic multe chestii amuzante da uite ca uneori iti dau niste replici f mature... "hai, mai mami, ca am crescut doar un piiiiic, sunt inca mic si eu!" ca sa-l citez pe David.
La multi ani domnului Vivel si la o feliuta de tort m-as incrie si eu.
Karli merci pt aprecieri.
Tin sa te anunt public si oficial ca am azi am mancat afara, am stat ca o musca la soare si tare nu-mi venea sa mai vin la lucru.
madabout2003 spune:
Hola!!!
Luna astept sa iti spun felicitari pt noul job, oricum al doilea interviu nu poate sa insemne decat de bine ;)!
Eu am inceput noul job de 1 saptamana, si e super tare ; am un birou misto cu vedere la peluza…lol! E tot ce imi doream ca job si sper sa reusesc sa ma fac angajata pe durata nedeterminata dar e destul de complicat… Acum am un contract pe 1 an si « oficial » au inghetat angajarile….Ma rog pana la anu pe vremea asta o sa vad eu cum se prezinta treburile…
Chestia asta cu jobul mi’a dat peste cap tóate planurile….eram in plin proiect BB2 asa ca o sa mai astept.. #61516; Ma enerveaza pt chair un vroiam sa fie asa o mare diferenta intre Emily si bb2 si pe de alta parte vroiam sa inchei definitiv capitolul gravidenie, scutece, vaccine celulite si alte bucurii … Ce sa zic asta este un pot sa le fac pe tóate…
Emily e ….nici nu stiu cu ce sa incep e frumoasa, desteapta, lipicioasa, si o iubesc de mor….mai e si obraznica si incapatanata pana la dumnezeu!! Si cand zic incapatanat e putin spus e un fel de gica contra… Cred ca primul soc l’am avut cand mi’am dat seama ca daca nu vrea sa faca ceva eu nu am ce sa ii fac pt ca nici o metoda de forta un merge: pedepse, bataie (stil light 2 palme la fund - si da stiu ca asta e numai ca sa imi descarc eu nervii dar asum :) ), amenintari, santaj, urlete….Acum m’am mai relaxat dar avem niste dispute de iti vine sa iti iei lumea in cap… + ca are niste texte de ma omoara, in ultimul timp am dreptul de 5-6 ori pe zi la “J’ai dit non, maman !” care inseamna « Am zis ca nu, mama ! » - adica nu vreau sa mananc/ma imbrac/merg la scoala/spal pe dinti/merg la gimnastica care a costat 170 de euroi si pt care mama ca facut 2 ore de coada ca sa prinda un loc!! etc etc… Tutun si ceai de tei (cred ca si rudotelul m’ar ajuta in unele zile)! Pe de alta parte e si foarte isteata, intelege repede si e intuitiva, face o multime de chestii, e foarte independenta, curajoasa, descurcareata….nu prea mai are nevoie de mine pt nimic…
Pupici pentru strumfii bolnaviori! ..si la cei sanatosi de altfel..
Inchei aici ca am inceput mesajul azi dimineata si pana una pana alta... nici nu stiu de ce a'ti mai discutat!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
Timi07 spune:
Stefania am dat peste niste www.teeniecakes.com/2009/03/an-ebelskiver-surprise/" target="_blank">bunatati de pe meleagurile voastre precis ca-s la fel de bune ca cele olandeze (deja m-am uitat pe net daca gasesc tigaie, ce bine ca n-am gasit ca mai faceam o gaura in buget).