Strumfi de iulie-august 2007(197)
Raspunsuri - Pagina 7
mychydutza spune:
neatza............
georgiana, pai sunteti in forma maxima daca va duceti la gradinitza!
kariris, pai si-o fi cerand si ea "drepturile" de e asa nerabdatoare.
vai me asa lene, de nu mai vad!
stefania, eu eram aia cu "munca de sisif" . ma uit pe blog! ma bucur ca cel mic evolueaza bine si ca sora lui mai mare il iubeste
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza neatza............ vai me asa lene, de nu mai vad! stefania, eu eram aia cu "munca de sisif" . ma uit pe blog! ma bucur ca cel mic evolueaza bine si ca sora lui mai mare il iubeste decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! |
Crede-ma ca acum cand stau acasa le vad pe toate cel putin cand eram la munca nu le vedeam. Nu mai vreau casa. Vreau apartament. E mai putina munca definitiv
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
lulu77 spune:
mneatza si de la noi.
musso, ma bucur ca Mihnea este mai bine.
Luca se tot chinuie uneori cu tusea, am incercat din nou cu sirop de ridiche neagra, il vomita(cred ca simte miros/gust de ridiche si isi face singur voma), asa ca voi continua cu Plantusin.
De dimineatza, am vrut sa nu il duc la gradinita, ploua exagerat de tare si ma gandeam ca la pranz, cand il va lua soacra-mea sa nu se chinuie cu el, este ceva de mers de la gradinita pana acasa, cam 3 stati de autobuz. A facut un scandal enorm, cu tipete, cu urlete ca el vrea la gradinita. Ne-am echipat cu cizmele de cauciuc, cu pelerina de ploaie si am plekat la gradinita .
Afara este asa urat, si eu am o zi plina, trebuie sa ajung si la facultate (la batranete m-am apucat de a treia facultate ), copilului i-am promis la circ dupa amiaza.....
stefania, asa este, acasa muncesti mai mult, ca le vezi pe toarte si cica, ai timp.
pe toate. Revin.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
ioanaiub spune:
citat din mesajul lui stefania_97 Crede-ma ca acum cand stau acasa le vad pe toate cel putin cand eram la munca nu le vedeam. Nu mai vreau casa. Vreau apartament. E mai putina munca definitiv |
eu vreeeeaaauuu casa ... acum simt ca nu mai am loc in apartament, le mut toate dintr-o parte in alta si tot nu rezolv nimic
ieri am desfiintat patutul Marei, le-am cumparat pat suprapus , abia au asteptat sa-l montam sa doarma in el
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Luna1 spune:
citat din mesajul lui Kariris Eu nu m-am mai dus azi la giuly, cred ca am sa-i parasesc in favoarea eliasului ca e langa mine si sunt si aici medici buni. O sa incerc sa-l contactez pe Mateescu de la Elias. [ |
Brrr, tacanit doctor. El mi-a urmarit sarcina cu Cosmin. A fost super, e un dr foarte bun, insa e tacanit rau, ma duceam la privat la el la cabinet, mama ce mai urla la alea, il auzeam din sala de asteptare "nu vezi ca te-ai ingrasat cat vaca?!! Nu mai manca atata!"
Cu mine se purta frumos ca eram tanara, slaba, imi si zicea in cabinet "uite tu esti mama adevarata, nu te intereseaza sexul copilului, nu ca vedetele astea, toarna copii si-i lasa pe mana doicilor".
In luna a 7-a am sangerat rau si m-a internat la Elias. Si acolo (era pe vremea cand el era seful Obs-gine la Elias) m-a chemat la eco cu tot alaiul ca era dimineata si in fata tuturor ma intreaba "auzi, tu te-ai jucat cu putza?" Avea dreptate, ma jucasem nitel, dar am intrat in pamant cand m-a intrebat in fata tuturor.
Amintiri.
My reason
mychydutza spune:
citat din mesajul lui Luna1 m-a chemat la eco cu tot alaiul ca era dimineata si in fata tuturor ma intreaba "auzi, tu te-ai jucat cu putza?" Avea dreptate, ma jucasem nitel, dar am intrat in pamant cand m-a intrebat in fata tuturor. |
nici nu vreau sa-mi imaginez ce o sa iasa dintr-o intalnire intre Kariris si un dr. de genu asta!heheheh.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
Luna1 spune:
Stefania aici normal ar fi trebuit sa fie doar acel interviu, ca era format din trei bucatele, exercitiu de grup, test mate, apoi interviu one-to-one.
Insa s-au gandit ei sa ma mai vada o data.Sper macar de data asta sa primesc raspunsul repede, mi-as dori pe loc daca se poate. Om vedea.
Si eu m-am saturat de casa. Mai ales ca a noastra e pe trei etaje (stati nitel, nu va entuziasmati ca nu e castel) adica jos toaleta si un dormitor, la mijloc sufrageria si bucataria si la etajul urmator doua dormitoare si baia. Iti dai seama cand e de aspirat sau facut curat iti rupi picioarele. Dar in apartament nu cred ca am mai incapea cu toata trupa.
Sanatate multa tuturor strumfilor.
My reason
Luna1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
nici nu vreau sa-mi imaginez ce o sa iasa dintr-o intalnire intre Kariris si un dr. de genu asta!heheheh. decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! |
Mda, iti dai seama cand i-o tranti-o Kariris pe stilul ei...avem doua posibilitati: ori se iau la paruiala, ori devin cei mai buni prieteni. Ca lui ii cam place stilul asa hatru.
My reason
lulu77 spune:
"auzi, tu te-ai jucat cu putza?" Avea dreptate, ma jucasem nitel, dar am intrat in pamant cand m-a intrebat in fata tuturor. Amintiri. My reason |
Hai ca m-ai bine dispus .
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Timi07 spune:
Buna ziua,
Luna bafta!!!
Dana&Stefania v-am admirat copilasii si sunt tare dragalasi.
Greierash nu stiu daca te-am felicitat pt sarcina....Sarcina usoara si toate alea bune!
Si acum ultimele barfe din casa:
Luni ajungem acasa si Soph fuge la toaleta, ca deobicei sora-sa e dupa ea. Sotul hop si el sa vada daca are Soph nevoie de ajutor. Sophie il impinge afara, ii inchide usa in nas si-i zice "I need paishii/privacy with my Saya".
Ce poate sa faca omul altceva decat sa le repecte intimitatea fetelor....de pe acum
Marti ne-a facut Sophie declaratii de dragoste in lift: "I love mummy, I love my Saya, I love daddy and I love myself" ...correct as zice eu.
Saptamana asta invata despre Marea Britanie la cresa si ne zice ieri Sohie ca vrea sa mearga la Londra sa vada Big Benul si Buckingham Palace.
na bun ... si o intrebam de ce vrea la Palat
Soph:- to see the Queen
eu:-si ce faci cand o vezi pe regina?
Soph: -we eat cus-cus
Saptamana trecuta mi-a zis ca vrea in Spania...are copila asta un dor de duca....
Bine ca nu vrea si in Madagascar ca doar si asta au studiat acum cateva saptamani.
I-a dat indicatii maica-mii cum sa ajunga la noi:
mergi la aeroport, iei avionul apoi taxi si ai ajuns la noi.
Explicatiile au fost date in engleza ca nu se sinchiseste sa vorbeasca romaneste.
Acum ca invata si Irish parca vad ca va vorbi si mai putin romaneste. Sau culmea tupeului la ea seara cand sa le zica nopte buna la ai mei (vorbim pe net) le zice "au revoir Nana, au revoir Budi".
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)